Petrossortep Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2008 Tί πρέπει να ρυθμίσω στο πλαίσιο των αρχικών ρυθμίσεων για να στείλω ,επιτέλους, mail στο outlook;Τα βάζω όλα όπως εδώ:Yahoo! Mail SettingsUnlike Hotmail, Yahoo! Mail offers standard POP3 access for receiving emails incoming through your Yahoo mailbox, by using your favorite email client software. To setup your email client for working with your Yahoo account, you need to select the POP3 protocol and use the following mail server settings: Yahoo Incoming Mail Server (POP3) - pop.mail.yahoo.com (port 110)Yahoo Outgoing Mail Server (SMTP) - smtp.mail.yahoo.com (port 25)....αλλά τίποτα. Μήπως έχει σημασία που το mail μου τελειώνει σε yahoo.gr ;
mech5107 Απρίλιος 3, 2008 #2 Απρίλιος 3, 2008 Εχείς ενεργοποιήσει από τις επιλογές του Yahoo να χρησιμοποιείς το POP3?
Petrossortep Απρίλιος 5, 2008 Author #3 Απρίλιος 5, 2008 Δεν θυμάμαι. Μπορείς να μου πεις πώς θα το ελέγξω και πώς θα το κάνω;
MOS Απρίλιος 5, 2008 #4 Απρίλιος 5, 2008 Γιατι δεν χρησημοποιες το windows live mail ???Υ.Γ. Απο οτι γνωριζω υποστιριζει και otenet λογαριασμο.....αλλα οχι yahoo...
Petrossortep Απρίλιος 5, 2008 Author #5 Απρίλιος 5, 2008 Ένα απλό mail θέλω να στείλω για συγκεκριμένη δουλειά.edit: Άσε, τώρα βλέπω ότι θέλει το συνδρομητικό yahoo mail plus.
MOS Απρίλιος 5, 2008 #6 Απρίλιος 5, 2008 Ένα απλό mail θέλω να στείλω για συγκεκριμένη δουλειά.edit: Άσε, τώρα βλέπω ότι θέλει το συνδρομητικό yahoo mail plus.Ναι σιγουρα με απλο λογαριασμο yahoo δεν μπορεις !!
Petrossortep Απρίλιος 5, 2008 Author #7 Απρίλιος 5, 2008 Από νετ καφέ θέλω να το στείλω το μήνυμα(μέσω outlook), αλλά δεν ξέρω τον τρόπο.Αν ανοίξω λογαριασμό στο google.mail θα πετύχω τίποτα;
MOS Απρίλιος 5, 2008 #9 Απρίλιος 5, 2008 Και εγώ πώς το έχω τότε?τι εχεις ???Από νετ καφέ θέλω να το στείλω το μήνυμα(μέσω outlook), αλλά δεν ξέρω τον τρόπο.τι λογαριασμο εχεις Πετρο ??
Petrossortep Απρίλιος 5, 2008 Author #10 Απρίλιος 5, 2008 Έχω λογαριασμό mail στο γιαχού αλλά μόλις άνοιξα και θα δοκιμάσω με gmail και τα settings του.
perp Απρίλιος 5, 2008 #11 Απρίλιος 5, 2008 Δοκιμασε και μέσω freepops..."FreePOPs is an easily extensible program, which allows access to the most varied resources through the POP3 protocol.Mainly, it can be used to download mail from the most famous webmails, but it could also be used as an aggregator for RSS feeds and much more. This way it is possible to get all your messages in your favorite email client.FreePOPs is Free Software!"http://www.freepops.org/en/
Petrossortep Απρίλιος 5, 2008 Author #12 Απρίλιος 5, 2008 Τελικά ρώτησα το παιδί που δουλεύει εδώ και μου είπε ότι μέσω outlook(που βγαίνει αυτόματα) δεν γίνεται στο μαγαζί αυτό. Πρέπει να το στείλω από την διεύθυνση mail που έχω. Το είχα ξεχάσει κιόλας ότι το outlook ουσιαστικά δημιουργεί ένα χώρο ανταλλαγής mail μέσα στο pc σου. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου βλέπετε.edit: Εντάξει τον βρήκα τον τρόπο. Απλά το έστειλα μέσω gmail.Σας ευχαριστώ όλους. Αν και σας ταλαιπώρησα λόγω βλακείας μου.
MOS Απρίλιος 5, 2008 #14 Απρίλιος 5, 2008 οχι και ομως εμενα δεν εχει κατι τετοιο....Απο οτι ειδα εσυ χρησημοποιεις την ελληνικη εκδοση αλλα εγω την αγγλικη...λογικα δεν επρεπε να εχει διαφορα αλλα εχει !!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.