Jump to content

Send mail στο Outlook. Πώς;

Petrossortep

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Tί πρέπει να ρυθμίσω στο πλαίσιο των αρχικών ρυθμίσεων για να στείλω ,επιτέλους, mail στο outlook;

Τα βάζω όλα όπως εδώ:

Yahoo! Mail Settings

Unlike Hotmail, Yahoo! Mail offers standard POP3 access for receiving emails incoming through your Yahoo mailbox, by using your favorite email client software. To setup your email client for working with your Yahoo account, you need to select the POP3 protocol and use the following mail server settings:

Yahoo Incoming Mail Server (POP3) - pop.mail.yahoo.com (port 110)

Yahoo Outgoing Mail Server (SMTP) - smtp.mail.yahoo.com (port 25)

....αλλά τίποτα. Μήπως έχει σημασία που το mail μου τελειώνει σε yahoo.gr ;

Γιατι δεν χρησημοποιες το windows live mail ???

Υ.Γ. Απο οτι γνωριζω υποστιριζει και otenet λογαριασμο.....αλλα οχι yahoo...

Ένα απλό mail θέλω να στείλω για συγκεκριμένη δουλειά.

edit: Άσε, τώρα βλέπω ότι θέλει το συνδρομητικό yahoo mail plus.

Ένα απλό mail θέλω να στείλω για συγκεκριμένη δουλειά.

edit: Άσε, τώρα βλέπω ότι θέλει το συνδρομητικό yahoo mail plus.

Ναι σιγουρα με απλο λογαριασμο yahoo δεν μπορεις !!

Από νετ καφέ θέλω να το στείλω το μήνυμα(μέσω outlook), αλλά δεν ξέρω τον τρόπο.

Αν ανοίξω λογαριασμό στο google.mail θα πετύχω τίποτα;

Και εγώ πώς το έχω τότε?

τι εχεις ???

Από νετ καφέ θέλω να το στείλω το μήνυμα(μέσω outlook), αλλά δεν ξέρω τον τρόπο.

τι λογαριασμο εχεις Πετρο ??

Δοκιμασε και μέσω freepops...

"FreePOPs is an easily extensible program, which allows access to the most varied resources through the POP3 protocol.

Mainly, it can be used to download mail from the most famous webmails, but it could also be used as an aggregator for RSS feeds and much more. This way it is possible to get all your messages in your favorite email client.

FreePOPs is Free Software!"

http://www.freepops.org/en/

Τελικά ρώτησα το παιδί που δουλεύει εδώ και μου είπε ότι μέσω outlook(που βγαίνει αυτόματα) δεν γίνεται στο μαγαζί αυτό. Πρέπει να το στείλω από την διεύθυνση mail που έχω. Το είχα ξεχάσει κιόλας ότι το outlook ουσιαστικά δημιουργεί ένα χώρο ανταλλαγής mail μέσα στο pc σου. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου βλέπετε.

edit: Εντάξει τον βρήκα τον τρόπο. Απλά το έστειλα μέσω gmail.

Σας ευχαριστώ όλους. Αν και σας ταλαιπώρησα λόγω βλακείας μου.

οχι και ομως εμενα δεν εχει κατι τετοιο....

Απο οτι ειδα εσυ χρησημοποιεις την ελληνικη εκδοση αλλα εγω την αγγλικη...λογικα δεν επρεπε να εχει διαφορα αλλα εχει !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.