Γιάννης Ν Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2008 Έχω τις παραπανω μνήμες και τώρα τελευταία το PC έκανε μόνο του restart.Απο την αναφορά σφάλματος βλέπω να λέει πρόβλημα στην ram και βάζω να τρέξειmemtest. Ακόμα κ σε 10mb test έβγαζε πάνω απο 30 errors.Για να τσεκάρω τι μπορεί να φταίει κατεβάζω τα timing απο 5-5-4-12 που υποστηρίζεισε 5-5-5-15 και τρέχω πάλι memtest στο οποίο δεν βγάζει κανένα error.Τις μνήμες εδω κ 3 μήνες που ήρθαν καινούργιες απο rma τις τρέχω στα 1075 με 5-5-4-12 και 2.3V.Αφου είδα οτι δεν βγάζει error τις επαναφέρω στις αρχικες ρυθμίσεις (μετα απο 2 μερες)1075mhz 5-5-4-12 2.3V και βλέπω ότι πλέον δεν βγάζουν error στο memtest.Είναι δυνατον να είναι χαλασμένες αλλα να μην βγάζει λάθος? Υπάρχει περίπτωση τοmemtest να έβγαζε error για άλλο λόγο? Μηπως είμαι για απλά για format?Αυτό που παρατηρω όμως είναι κάποια παγωματα στο PC και ιδιαιτερα στον iexplorer καθώςκαι ότι κάποιες εφαρμογές όπως iexplorer και Photoshop δεν έχουν σταθερή "κατανάλωση"μνήμης. πχ απο το Task manager μπορεί να δω να χρησιμοποιούν κ 1 γιγα... Κάτι άλλο να κάνω για να δω αν έχουν κάποιο πρόβλημα υπάρχει?http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=523http://www.overclockersclub.com/reviews/mushkin_8500/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 3, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2008 Τρέξε orthos blend με 9 priority να δεις εκεί το σύνολο CPU - Ram. Μάλλον για ram μου φαίνεται, η τροφοδοτικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Ν Απρίλιος 4, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2008 Η αλήθεια είναι ότι το σύστημα της υπογραφής μου το τρέχω με ένα Heroichi 385W :whistle2: Ετρεξα κ Orthos αλλα παλι δεν έβγαλε error. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Απρίλιος 4, 2008 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2008 Η αλήθεια είναι ότι το σύστημα της υπογραφής μου το τρέχω με ένα Heroichi 385W :whistle2:Ετρεξα κ Orthos αλλα παλι δεν έβγαλε error. Το ότι το orthos δεν σου εβγαλε errors ειναι πολυ συμαντικο! Ποση ώρα το ετρεξες?? Κανε ενα Cmos reset και τρεξε ξανα memtest. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι βγαζει το memtest και το orthos οχι. :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Απρίλιος 4, 2008 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2008 Aν δεν πείραξες τάσεις από το bios από τότε που δούλευαν μέχρι τώρα πρέπει να θυμηθείς.Επίσης τα rated είναι 1066 @ 5-5-4-12 @2.2-2.35V επομένως πρέπει να παίζουν εκεί.Αν όχι τότε την άκουσαν από την τάση που τις είχες.Το memtest των windows είναι καλύτερο από το blend όσων αφορά τις μνήμεςαλλά το blend στρεσάρει πολύ όλο το σύστημα και ειδικά το northbridge οπότε απότάση vmch είσαι οκ από ότι φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.