Jump to content

ηχος γιοκ!! προβλημα οι drivers η καποια ρυθμιση?

cabdik

Recommended Posts

ρε παιδια εχω ενα κουφο προβλημα. στην μητρικη της υπογραφης μου εχω βιστα και ΧΡ. στα ΧΡ ολα μια χαρα. στα κ....οβιστα ομως, οταν περναω τους drivers της καρτας ηχου (ενσωματωμενη ALC888 HD) χανω τον ηχο!!! δεν ακουω τπτ. ενω πριν τους βαλω, ακουγα κανονικα ηχο. τι να φταει? drivers εχω βαλει και αυτους που εχει το δισκακι της μητρικης και κατεβασα και τους τελευταιους απο τι site της εταιριας(Realtec).

τα εχω κανει αυτα. 2 φορες εχω βγαλει και ξαναβαλει τους drivers kαι εχω ψαξει ολες τις ρυθμισεις απο καρτελα ηχων. τπτ! μονο οταν εγκατεστησα τα βιστα ειχα ηχο, αλλα απο την στιγμη που εβαλα τους drivers ηχου σταματησε ο ηχος.χτες ειδα οτι η realtek εβγαλε νεους drivers, θα τους κατεβασω και θα δω.

εβαλα τους νεους drivers και ψαχνοντας μεσα στις ρυθμισεις για προχωρημενους που εχει, εβαλα να παιζουν ταυτοχρονα και το πισω πανελ και το μπροστινο. και εχω παλι ηχο. αυτο τωρα τι σημαινει? γιατι κανονικα θα επρεπε να παιζει μονο το πισω και οταν συνδεεται στο μπροστινο μια συσκευη (π.χ. ακουστικα), αυτοματα να γυριζει ο ηχος στο μπροστινο και νακλεινει το πισω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.