Kats Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2011 Θέλω να απεγκαταστήσω το daemon tools από το PC μου (γιατί δεν μπορώ να το ανοίξω ) και να κατεβάσω ένα άλλο: Lite έκδοση.Το ψάχνω στην κατάργηση προγραμμάτων, αλλά δεν υπάρχει.Το βρίσκω από την έναρξη ->Όλα τα προγράμματα ->Daemon Tools, πατάω uninstall αλλά χλωμό. Δεν γίνεται απεγκατάσταση.Επίσης το Daemon Tools το βρίσκω στη γραμμή εργασιών , πιο συγκεκριμένα Virtual Daemon Manager.Πως θα γίνει να το απεγκαταστήσω???Δεν μπορώ να τρέξω iso αρχείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάϊος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2011 ξανακανε την εγκατασταση ή δες αν σου δινει την επιλογη να κανεις repair την υπαρχουσα.για τα Iso θα προτεινα το MagicDisc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 11, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2011 Δοκιμασε αυτο που σου λεω ο Σακης αντωνης με το MagicIso και το poweriso νομζιω αν λεγεται ετσι. παρομοια προγραμματα κανουν την ιδια δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kats Μάϊος 11, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2011 Καλώς. Με το που δοκιμάσω θα σας ενημερώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kats Μάϊος 17, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 Kατέβασα το MagicIso -MagicDisc αλλά το συγκεκριμένο που κατέβασα δεν ήταν συμβατό με το PC. Τώρα θέλω να το διαγράψω. Το MagicIso διαγράφηκε. Το MagicDisc πάλι δεν μπορώ: στο Uninstall μου βγάζει 3 επιλογές: automatic, custom,repair. Επιλέγω custom, έπειτα επιλέγω όλα τα αντίστοιχα αρχεία του magicdisc για διαγραφή και finish. Αντί όμως να φορτώσει η μπάρα και να τελειώνει η υπόθεση κολλάει στην αρχή ,στο Executing External Program C:\PROGRA~1\MAGICD~1\muninst.exeΑσε που μ'αυτό το πράγμα ούτε να κλέισω φυσιολογικά το PC μου μπορώ, ούτε να τσεκάρω το antivirus. Μπελάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kats Μάϊος 17, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 Έπειτα για να κλέισω το παραθυράκι του uninstall MAGICDISC μου βγάζει ότι το UNWISE.EXE δεν αποκρίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 17, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 Κατεβασες την σςστη εκδοση απο εδω?http://www.magiciso.com/tutorials/miso-magicdisc-history.htmΠεριεργο δεν ειχε κανενασ ποτε προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kats Μάϊος 17, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 Thanks για την έκδοση. Ο λόγος που δεν μπορούσα να ολοκληρώσω το uninstall ήταν ότι έπρεπε μέσα από την διαχείριση εργασιών να κλείσω το UNWISE.EXE. Όλα good τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.