Rock_H Απρίλιος 28, 2008 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2008 Γιατί να τον ψήσω έτσι τον επεξεργαστή? LolΔεν θα πάθει τίποτα με 1.4 δεν είναι 45nm...Αλλά πάλι δικός σου είναι , κάνεις οτι θες.Απλά για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το τι μπορει να κάνει με παραπάνω ρεύμα και αν αντέχει.:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 29, 2008 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2008 Εχω την εντύπωση πως είναι οτι πρέπει για τους διπύρηνους...Τα πράγματα ξεφεύγουν λιγάκι με τους τετραπύρηνους γιατι είναι πολλά τα βαττ.Τώρα, επειδή τα έχετε μπερδέψει λιγάκι.- Το Eliminator ειναι το πιο μικρό με εξι 56w TECs- Μετά ειναι το Freezone (σκέτο) με τα ίδια specs αλλα και μερικές διαφορές (κυκλωμα ελεγχου θερμοκρασίας κλπ) (Αυτο ειναι που εχει το Πλαισιο @ 149Ε)- Και τέλος το τέρας, Freezone Elite το οποίο εχει εξι 72w TECs, και max heat dissipation 250Watt. (Ενα τετοιο περιμένω για review, οταν με το καλό ερθει θα σας πω λεπτομέρειες). Αντίθετα με κάποιον που προανέφερε, το Freezone Elite ΔΕΝ κυκλοφορεί στην Ελλάδα, και μάλλον δεν θα μας ερθει και ποτε. Retails περίπου στα $500 και ειναι μαυρο και άραχνο. Κουκλί.Γενικώς τα πάω πολύ αυτα τα chillerακια, και ας έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά reviews.Για τα λεφτά του πάντως ειναι κορυφαίο. Και πανέμορφο επίσης.Καλά κάνατε και τα πήρατε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Απρίλιος 29, 2008 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2008 παιδια εγω γιατι δεν το βρησκω στο site του πλαισιου...?αν παω στο πλαισιο πειραια και δεν το εχει μπορω να το παραγγειλω και να το φερουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandros_131416003288 Απρίλιος 29, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2008 πρεπει να εχει τελειωσει στο σαιτ δεν υπαρχει μονο στα καταστηματα η μεσω τηλ!πριν 1 μηνα που πηρα το δικο μου ειχε αλλα 3 η ζαιμη και 3,4 στις αποθηκες λογικα δεν θα εχει μεινει τπτ εκτος αν προμηθευτικαν παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Απρίλιος 29, 2008 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2008 Στο site δεν το έχω δεί καθόλου από πρίν το πάρει ο dubber...οπότε μπορεί να μην έχει σχέση...Φαντάζομαι ο καλύτερος τρόπος είναι τηλεφωνική παραγγελία ή απευθείας στο Tuning Store στη Ζαϊμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Απρίλιος 29, 2008 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2008 πηρα τηλ και ο υπαλληλος δεν το εβρισκε...οποτε λογικα δεν υπαρχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 6, 2008 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Πήρες στο tuning? Λοιπόν ήθελα να αναφέρω ultimate settings για απόδοση/θόρυβο. Έβγαλα το καλώδιο του ανεμιστήρα από το control board του eliminator και το κούμπωσα σε μια υποδοχή του Scythe Kama meter. Αποτέλεσμα? Ρυθμίζοντας το coolit σε high setting, τα tecs κατεβάζουν full θερμοκρασία και ταυτόχρονα ο ανεμιστήρας δεν σου παίρνει το κεφάλι. Τον έχω σταθερά στις 1700 στροφές όπου και είναι νορμάλ από θέμα ήχου και κατά περίπτωση μπορεί και να ανεβάσω μέχρι και 3000 αν και δεν υπάρχει λόγος καθώς όλη τη δουλειά την κάνουν τα tec πάνω στην ψήκτρα. Αποτέλεσμα των παραπάνω, με 30 βαθμού θερμοκρασία κουτιού, σε έναν Ε4300 χρονισμένο στα 3.4G, έχω idle 16-17 και σε load το πολύ 40 Τώρα επειδή δείχνει να έχει προοπτικές το πακετάκι κι επειδή με βολεύει και θα ήθελα να μείνω στη φάση όλα σε ένα - το κουμπώνεις στο κουτί και παίζει, σκέφτομαι να παρεμβάλλω στο κύκλωμα και ένα block στο North και ίσως να αλλάξω το block του CPU. Ξέρει κανείς τί διάμετρο σωληνώσεις έχει καθώς εγώ με το μάτι δεν τα γνωρίζω? Τι ρακόρ δλδ θα χρειαστώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Μάϊος 6, 2008 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Υπαρχει ακομα στο πλαισιο? Γιατι δεν το βρισκω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Μάϊος 6, 2008 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Εχω την εντύπωση πως είναι οτι πρέπει για τους διπύρηνους...Τα πράγματα ξεφεύγουν λιγάκι με τους τετραπύρηνους γιατι είναι πολλά τα βαττ. Τώρα, επειδή τα έχετε μπερδέψει λιγάκι. - Το Eliminator ειναι το πιο μικρό με εξι 56w TECs - Μετά ειναι το Freezone (σκέτο) με τα ίδια specs αλλα και μερικές διαφορές (κυκλωμα ελεγχου θερμοκρασίας κλπ) (Αυτο ειναι που εχει το Πλαισιο @ 149Ε) - Και τέλος το τέρας, Freezone Elite το οποίο εχει εξι 72w TECs, και max heat dissipation 250Watt. (Ενα τετοιο περιμένω για review, οταν με το καλό ερθει θα σας πω λεπτομέρειες). Αντίθετα με κάποιον που προανέφερε, το Freezone Elite ΔΕΝ κυκλοφορεί στην Ελλάδα, και μάλλον δεν θα μας ερθει και ποτε. Retails περίπου στα $500 και ειναι μαυρο και άραχνο. Κουκλί. Γενικώς τα πάω πολύ αυτα τα chillerακια, και ας έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά reviews. Για τα λεφτά του πάντως ειναι κορυφαίο. Και πανέμορφο επίσης. Καλά κάνατε και τα πήρατε! Λοιπον το elite εχει 4 peltier και ειναι σε θεση να κρατησει εναν quad σε stock ικανοποιητικα...για παραπανω γονατιζει. Το freezone ειναι κατι το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ !!!Εχει 6 peltier μεγαλητερο ψυγειο (και με εντελως διαφορετικη σχεδιαση με το eleminator) και αρκετα μεγαλητερη αντλια.Το μονο κοινο τους ειναι το block!Σαν συστημα ειναι αρκετα δυνατο και αξιζει μεχρι και το τελευταιο € απο τα ~150€ που εχει. Η εκδοση elite ειναι η ναυαρχιδα της σειρας με διαφορα οτι τα peltier που εχει ειναι περιπου 30watt παραπανω(απο το freezone). Σαν κλεισημο... Το eleminator εχει τελειωσει αυτη τη στιγμη απο πλαισιο. Το freezone υπαρχει κανονικα ετοιπαραδοτο απο tuning store. To elite δεν ειχει ερθει ποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 6, 2008 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Freezone σε σχέση με Thermalright Ultra 120 Extreme + Delta 12cm Fan είναι καλύτερο?Και, αν ναι, ρε παλικάρια, παρακαλώ ανεβάστε το στο site, μιας και μπορώ να παραγγέλνω μόνο μέσω internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaX Μάϊος 6, 2008 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Παιδια στη Ζαιμη εχει δυο στημενα μηχανηματα με το eliminator. To ενα εχει q6600. Οι θερμοκρασιες που ειδα δεν ηταν καλες. Ηταν στο medium κ ακουγοταν πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Μάϊος 6, 2008 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 να λεμε την αληθεια για τα λεφτα του ειναι super. το εχω φορεσει σε εναν 8500 στα 4.3 και πανω απο 52 βαθμους σε full load δεν εχω δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 6, 2008 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Τελικά ξέρει κανείς διάμετρο σωληνώσεων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Μάϊος 6, 2008 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Παιδια στη Ζαιμη εχει δυο στημενα μηχανηματα με το eliminator. To ενα εχει q6600. Οι θερμοκρασιες που ειδα δεν ηταν καλες. Ηταν στο medium κ ακουγοταν πολυ. Τα demo που ειδες ειναι στυμενα μηνες πολλους...και εχει μειωθει το νερο του κυκλωματος γιαυτο και αυτα που ειδες/ακουσες.... Α! Και νομιζω ειναι η στο low η στο medium.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 6, 2008 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Η λύση για το θόρυβο που αναφέρω πιο πάνω είναι super, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 7, 2008 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Δεν θα πάθει τίποτα με 1.4 δεν είναι 45nm...Αλλά πάλι δικός σου είναι , κάνεις οτι θες.Απλά για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το τι μπορει να κάνει με παραπάνω ρεύμα και αν αντέχει.:flower:Μέχρι και 1.6 που δοκίμασα, μικρές διαφορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Μάϊος 7, 2008 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 dubber 3πινο εχει στον ανεμιστηρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 7, 2008 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Ναι, 3πινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Μάϊος 7, 2008 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 οκ thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.