Jump to content

coolit eliminator 59euro μονο!!!!

alexandros_131416003288

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

οπως λεει και ο τιτλος το πλαισιο εριξε απο 149 την τιμη του eliminator sta 59 euro στο ιντερνετ δεν εχουν κανει ακομα την αλλαγη αλλα στα καταστηματα η παραγγελια μεσω τηλ το δινουν 59!προλαβετε οσο ειναι καιρος!:clap:

διαφορα που διαβασα στο ινετ ελεγαν πως 149ευρώ ειναι παρα πολα και δεν αξιζει!τωρα για 59 δεν ξερω!ας μας πει καπως ειδημων :p

διαφορα που διαβασα στο ινετ ελεγαν πως 149ευρώ ειναι παρα πολα και δεν αξιζει!τωρα για 59 δεν ξερω!ας μας πει καπως ειδημων :p

ΑΞΙΖΕΙ φιλε μου το αγορασα εγω το πηρα και τα ειδα ολα ειναι τελειο μου εχει σταθερο στου 20 βαθμους τον q6600 χωρις o/c βεβαια!

ΑΞΙΖΕΙ φιλε μου το αγορασα εγω το πηρα και τα ειδα ολα ειναι τελειο μου εχει σταθερο στου 20 βαθμους τον q6600 χωρις o/c βεβαια!

Με Full στροφές ?

Κάτι μου λέει ότι αν κλοκάρεις τον Q στα 3.2/3.6 και τρέξεις ένα Orthos/S&Μ δε θα αντέξει και για πολύ ώρα το απλό το eliminator. Αν μπορείς όμως, κάνε ένα τεστάκι να το δούμε, ποτέ δεν ξέρεις.

Εγω παλι σε ενα καρο review, ειδα +50Watt κατα μεσο ορο καταναλωση (απο το TEC) και θερμοκρασιες που δεν με εντυπωσιασαν.

Ολοι λενε οτι δεν προκειται να κρατησει τον overclocked Q6600 σας σε καλες θερμοκρασιες στα >3.7GHz, δεν ειναι ουτε καν αθορυβο, στο υψηλο setting... Οποτε???

Ας περιμενουμε να το ριξουν στα 30 ευρω :p

Τα ίδια κι εδώ, μόνο το Freezone Elite τον αντέχει στα 3.2-3.6 αξιοπρεπώς και κάνει 350-400$.

Αλλα ας τρεξει ο φιλος αν μπορει κανα τεστ ;)

οπως λεει και ο τιτλος το πλαισιο εριξε απο 149 την τιμη του eliminator sta 59 euro στο ιντερνετ δεν εχουν κανει ακομα την αλλαγη αλλα στα καταστηματα η παραγγελια μεσω τηλ το δινουν 59!προλαβετε οσο ειναι καιρος!:clap:

Το αγόρασα σε αυτή την τιμή πριν 1+ μήνα και μου είχαν πεί ακριβώς το ίδιο.

(Πλάισιο Καλλιθέας)

Είναι πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του.

Θορυβώδες βέβαια.

Εγω παλι σε ενα καρο review, ειδα +50Watt κατα μεσο ορο καταναλωση (απο το TEC) και θερμοκρασιες που δεν με εντυπωσιασαν.

Ολοι λενε οτι δεν προκειται να κρατησει τον overclocked Q6600 σας σε καλες θερμοκρασιες στα >3.7GHz, δεν ειναι ουτε καν αθορυβο, στο υψηλο setting... Οποτε???

Ας περιμενουμε να το ριξουν στα 30 ευρω :p

Τα ίδια κι εδώ, μόνο το Freezone Elite τον αντέχει στα 3.2-3.6 αξιοπρεπώς και κάνει 350-400$.

Αλλα ας τρεξει ο φιλος αν μπορει κανα τεστ ;)

για o/c δεν ξερω αν θα αντεξει κ σε τι θερμοκρασιες

file gznp το Freezone Elite το εριξε και αυτο το πλαισιο απο 270 που το ειχε η καπου εκει το ειχε δεν θυμαμαι τεσπα το εριξε 149 ευρω εγω πηρα το eliminator γιατι δεν ειμαι εxtreme o/cer οσο αφορα το elite 149 ευρω ειναι καλη τιμη για αυτα που μπορει να προσφερει οπως λετε:jump1:

Γοριλλάκο, δε σε έπιασα... Δηλαδή δε θα φαίνεται στο site η νέα τιμή? Μόνο αν αγοράσεις από το κατάστημα?

Γοριλλάκο, δε σε έπιασα... Δηλαδή δε θα φαίνεται στο site η νέα τιμή? Μόνο αν αγοράσεις από το κατάστημα?

εννοει πως στο ινερνετ δενν θα αλλαξουν οι τιμες μπορεις ειτε σε καταστημα ειτε παραγγελια μεσω τηλεφωνου μονο μεσω ιντερνετ δεν γινεται

Τον Γοριλλάκο κα΄νενα δεν μπορεί να τον πιάσει...:hehe:

Ρε, οι τιμές οι κανονικές είτε αγοράσεις απο το μαγαζί έιτε απο το Internet είναι 59 και 149€ αντίστοιχα...αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα και δν μπορεί να αλλάξει στην σελίδα...είναι έτσι εδω και 2 μήνες...

Τον Γοριλλάκο κα΄νενα δεν μπορεί να τον πιάσει...:hehe:

Ρε, οι τιμές οι κανονικές είτε αγοράσεις απο το μαγαζί έιτε απο το Internet είναι 59 και 149€ αντίστοιχα...αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα και δν μπορεί να αλλάξει στην σελίδα...είναι έτσι εδω και 2 μήνες...

Α, οκζ! Θενκς! :happy:

• 4 weeks later...

Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το thread αλλά μιας και το ανακάλυψα ας πω τις εντυπώσεις μου.

Καταρχήν, πριν το δεις να δουλεύει, όπως είναι, στο κουτί, τα 59 € είναι πολύ λίγα γι' αυτό που αγοράζεις. Αλλά πάρα πολύ λίγα. Είχα τους ενδοιασμούς μου όταν μου το πρότεινε το παλικάρι στο Tuning στη Ζαΐμη αλλά λέω wtf, με 59 παίρνεις έναν αέρα.

Έτσι και το πήρα και το εγκατέστησα. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές, κρατάει καλές θερμοκρασίες και στο low setting είναι αρκετά αθόρυβο. Για 24/7 για τα δικά μου αυτιά είναι μόνο το low. Σε med και high είναι πολύ θορυβώδες.

Μου την έχει σπάσει ένας πολύ χαζός ήχος που βγάζει συνεχώς, κάτι σαν να δουλεύει μια κεφαλή σκληρού δίσκου συνεχόμενα. Έχω εντοπίσει τον ήχο στην τρόμπα και σκέφτομαι μήπως την ηχομονώσω με κάποιο τρόπο.

Σήμερα για πλάκα το έβαλα στο high και την έπεσα στο σαλόνι για λίγο στην TV. Επιστρέφοντας είδα τη θερμοκρασία στους 14 βαθμούς κελσίου με 23.5 θερμοκρασία δωματίου και αγγίζοντας τα tec πάνω στο "ψυγείο" ήταν παγωμένα! :D

Επειδή κάποιοι είπαν για O.C. και αξιοπιστία του coolit σε τέτοιες συνθήκες, να πω πως έχω έναν Ε4300 - 1.8G που τρέχει στα 3.0G

Μετά από orthos priority 9 για κάνα 10λεπτο η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 45 βαθμούς.

Κλείνοντας με κάποια screens να πω ότι δεν θεωρώ ότι ανακάλυψα τον τροχό, ούτε ότι έχω το καλύτερο νερό, με 59€ όμως ναι, παίρνεις μάλλον ό,τι καλύτερο γίνεται. Παίρνεις κάτι που το έχεις να δουλεύει 24/7 χωρίς να σε προβληματίζει, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για στεναγότητες και λοιπά (στο βαθμό που το κάνεις σε ένα custom system βέβαια) και μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε κουτί έχει 12άρι exhaust fan χωρίς να σου κάνει άνω κάτω το κουτί γεμίζοντάς το με αντλίες, ψυγεία και τα συναφή.

Σε idle:

86855710tz3.jpg

Και με orthos:

clip4resizewa8.jpg

Πριν το τοποθετησεις τι αερα ειχες? Ποια ψυκτρα με ιδιο ο/c κ τι θερμοκρασιες? Για να καταλαβουμε αποδοση στη συγκριση.

Θα με ενδιεφερε κατι τετοιο μιας κ δεν εχω χωρο στο κουτι για παραπανω αλλα κολλαω στο θεμα θορυβος.

Το κιτ για ένα μέσο χρήστη είναι πραγματικά αθόρυβο. Έχω συνηθίσει τόσο καιρό καθώς το pc μου είναι πραγματικά αθόρυβο με χαμηλόστροφους 12άρηδες και το πραγματικά ήσυχο κουτί Antec P180.

Πριν είχα την Noctua. Από θερμοκρασίες δεν μπορώ να σου πω ακριβώς αλλά σίγουρα σε load υπάρχουν διαφορές. Το πόσο εξαρτάται σε ποιο setting του coolit το συγκρίνεις.

Φυσικά 10 βαθμούς κάτω σε σχέση με θερμοκρασία δωματίου δεν μπορείς να δεις με κανέναν αέρα αν και πάλι αυτό δεν είναι άξιο λόγου καθώς σε high μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα το βάλω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.