Jump to content

Asus Rampage Formula & Sons Support Thread

alexis2044

Recommended Posts

:p:P

οντως μαλλον κοιτας στην καρτελα του hardware monitor.

αυτο που ψαχνεις ειναι στην καρτελα ρυθμισης του fsb. Ta 1.6v ειναι οντως πολλα μαν, χαμηλωσε τα, οχι οτι θα χαλασει αλλα κριμα γιαυτα τα ρολογια να το τηγανιζεις.

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply
Ρε παιδια εγω το βαζω manual 1,50 το cpu pll αλλα αυτο μετα οταν το τσεκαρω στο hardware monitor το δειχνει 1,61. Γιατι ?????
Τις μνημες τις βλεπει σαν 800αρες και εχω δωσει ρευμα 1,80 που το βλεπει σαν 1,90.

Ακριβώς τα ίδια ρεύματα έδινε κι η δικιά μου.

kr7hdea50jgw9y3w7ar4.jpg

νομιζω οτι αρχιζω σιγα σιγα να ποιανω το νοημα :happy2:

ps. Τα ιδια κανει και με 1.31 στο ΝΒ..

Ερωτηση:

Αμα ανεβασω fsb κρασαρει στο orthos. δοκιμασα 420 και 425 αλλα τπτ..

ποια ρευματα να ξεκινησω να ανεβαζω?? ty in advance

Τελικά παίζει με 1.25v στο ΝΒ με 400 fsb. Περίμενα ότι χρειαζόταν παραπάνω τόσο καιρό επειδή νόμιζα ότι το πιέζουν περισσότερο τα 2x2 gb ram. Το άφησα 1 ώρα και 5 λεπτά στο orthos και όλα καλά.

post-2485-1416073544,8324_thumb.jpg

πρώιμες ιδέες για καλύτερη ψύξη του north...οικονομική λύση και καθόλου μπελαλίδικη! :D

Ωραία ιδέα το tireup...αλλά δεν έχω τόσο χώρο με την Ultra120 του επεξεργαστή...τι fanάκι είναι αυτό?

8άρι coolermaster είναι man. Eννοείται εγώ το έβαλα, σου κάνει για καμια super duper edition? :p την μητρική ελάχιστα την έχω ανάψει αλλά στα 560fsb είχα 9 βαθμούς κάτω.

edit:godslayer με την καμία αν έχεις TRUE120! Εμένα με παίρνει ελλέω waterblock. Ούτε με scythe δεν νομίζω να χωράει...

godslayer με την καμία αν έχεις TRUE120! Εμένα με παίρνει ελλέω waterblock. Ούτε με scythe δεν νομίζω να χωράει...

Τότε μόνο με 40mm και αν θα κατεφέρω να κάνω κάτι...νομίζω η φώτο που ανέβασα στο post 29 πρέπει να είναι με Ultra120. Ευχαριστούμε πολύ για την ιδέα και τις φώτο που ανέβασες

kr7hdea50jgw9y3w7ar4_thumb.jpg

νομιζω οτι αρχιζω σιγα σιγα να ποιανω το νοημα :happy2:

ps. Τα ιδια κανει και με 1.31 στο ΝΒ..

Ερωτηση:

Αμα ανεβασω fsb κρασαρει στο orthos. δοκιμασα 420 και 425 αλλα τπτ..

ποια ρευματα να ξεκινησω να ανεβαζω?? ty in advance

Έχεις 4χ2GB ram ? :whistle2:

MHN ανεβάσεις ρεύματα, παίξε τις μνήμες με ΑΛΛΟ διαιρέτη μικρότερο διαιρέτη και όχι 3:4 πχ 4:5 και μετά αρχισε να δοκιμάζεις 410, 420.

Έχεις 4χ2GB ram ? :whistle2:

MHN ανεβάσεις ρεύματα, παίξε τις μνήμες με ΑΛΛΟ διαιρέτη μικρότερο διαιρέτη και όχι 3:4 πχ 4:5 και μετά αρχισε να δοκιμάζεις 410, 420.

man πρωτη φορα κλακαρω και να σου πω την αληθεια εχω μπερδευτει λιγο..

τα 8gb ειναι λιγο overkill e?

οσο για ψυξη απο τα δυο σετακια μνημες ειχα 2 coolers dominator. ενα το εβαλα στις μνημες και το αλλο το ελυσα και εβαλα ενα 4αρι στο SB και 2 4αρια στο ΝΒ:)

Δεν σε κατηγόρησα ;) relax. Αυτό που ήθελα να σου πώ είναι ότι μάλλον ΜΝΗΜΕΣ (ακούς ProPitsiriko$) και όχι ρεύματα σε κόβουν. Αφού παίζουν @1066 8GB ram είσαι άρχοντας. Αλλά για να ανεβάσεις παραπάνω πρέπει να τις κατεβάσεις για να έχεις περιθώριο στο FSB.

Δεν σε κατηγόρησα ;) relax. Αυτό που ήθελα να σου πώ είναι ότι μάλλον ΜΝΗΜΕΣ (ακούς ProPitsiriko$) και όχι ρεύματα σε κόβουν. Αφού παίζουν @1066 8GB ram είσαι άρχοντας. Αλλά για να ανεβάσεις παραπάνω πρέπει να τις κατεβάσεις για να έχεις περιθώριο στο FSB.

οκ να τις κατεβασω.. να τις παω 400?

man πρωτη φορα κλακαρω και να σου πω την αληθεια εχω μπερδευτει λιγο..

τα 8gb ειναι λιγο overkill e?

οσο για ψυξη απο τα δυο σετακια μνημες ειχα 2 coolers dominator. ενα το εβαλα στις μνημες και το αλλο το ελυσα και εβαλα ενα 4αρι στο SB και 2 4αρια στο ΝΒ:)

Ωραιος ο Παικτης !! :daisy: Μπραβο σου...:)

Έχεις 4χ2GB ram ?

Ωπα Ωπα...Εδω ερχεσαι στα λογια μου...εχω ψαξει ολο το bios και πουθενα δεν βρισκω τον διαιρετη...:computer:

Εχω το ΒΙΟS 308 Αλλα τιποτα...:wall:

Που σκ@τ@ ειναι κρυμμενος ? Γκαβος ειμαι και δεν το βλεπω ? :sick:

Edit: Βρηκα 50mm

EDIT No2: Λοιπον....Φιλε tifozif1 εφοσον εχει 4Χ2 gb θα πρεπει να δωσει λιγο V στο ΝΒ...Ακριβως ιδιες μνημες εχω και εγω...η μαμα Corsair δινει 1066 με 5αρια στα 2.1V Απλα το παλικαρι τα εχει σε 2πλο κιτ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.