NooDle Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2008 παιδια μια μικρη βοήθεια για την mobo αυτη δεν μπορώ να μπω με τπτ στο raid πατάω ctrl+j και τπτ bootarei για windows και απο το βιος μέσα το γύρισα σε raid τον controller μήπως πρέπει να κάνω κατι άλλο η ύπαρχει άλλη εντολή να για να μπει raid πχ ctrl+enter ή το f10 sorry αν σας κούρασα αλλα θα τρελαθώ
FLO Απρίλιος 3, 2008 #4 Απρίλιος 3, 2008 Υπαρχουν πολλοι που με τις Asus P5K (ολες τις μητρικες της P5K σειρας) που δεν τους λειτουργει το raid (δεν μπαινει στο configuration menu)
oxide Απρίλιος 3, 2008 #5 Απρίλιος 3, 2008 εγω δεν ειχα κανενα τετοιο προβλημα..επαιξε απο την αρχη απροβληματιστα..αφου πεταξα πανω και linux..
cptkoulis Απρίλιος 7, 2008 #6 Απρίλιος 7, 2008 Για να μπεις στο configuration menu της JMicron πρεπει να πατησεις Ctrl+J τη στιγμη που το γραφει στην οθονη,αλλιως δεν μπαινειBTW εχω 2 ολοιδιους δισκους και μια P5KC ,ο ενας πανω στην "ειδικη" SATA θεση που λεει το manual και ο δευτερος σε εξωτερικη θηκη με συνδεση e-SATA.Στο post και στο bios τους βλεπει κανονικα,αλλα στο raid configuration utility βλεπει μονο τον ενα(φανταζομαι ειναι ο εσωτερικος)Ξερει κανεις πως μπορω να στησω raid-1,χωρις να περασω OS???
NooDle Απρίλιος 7, 2008 Author #7 Απρίλιος 7, 2008 Για να μπεις στο configuration menu της JMicron πρεπει να πατησεις Ctrl+J τη στιγμη που το γραφει στην οθονη,αλλιως δεν μπαινειBTW εχω 2 ολοιδιους δισκους και μια P5KC ,ο ενας πανω στην "ειδικη" SATA θεση που λεει το manual και ο δευτερος σε εξωτερικη θηκη με συνδεση e-SATA.Στο post και στο bios τους βλεπει κανονικα,αλλα στο raid configuration utility βλεπει μονο τον ενα(φανταζομαι ειναι ο εσωτερικος) Ξερει κανεις πως μπορω να στησω raid-1,χωρις να περασω OS??? ειδική sata θέση? που βρίσκεται ή ποια ειναι γιατι παίζει να την έβαλα σε λαθος
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.