Jump to content

asus p5kc raid

NooDle

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια μια μικρη βοήθεια για την mobo αυτη δεν μπορώ να μπω με τπτ στο raid

πατάω ctrl+j και τπτ bootarei για windows

και απο το βιος μέσα το γύρισα σε raid τον controller

μήπως πρέπει να κάνω κατι άλλο η ύπαρχει άλλη εντολή να για να μπει raid πχ ctrl+enter ή το f10

sorry αν σας κούρασα αλλα θα τρελαθώ:wall:

Υπαρχουν πολλοι που με τις Asus P5K (ολες τις μητρικες της P5K σειρας) που δεν τους λειτουργει το raid (δεν μπαινει στο configuration menu)

εγω δεν ειχα κανενα τετοιο προβλημα..επαιξε απο την αρχη απροβληματιστα..

αφου πεταξα πανω και linux..

Για να μπεις στο configuration menu της JMicron πρεπει να πατησεις Ctrl+J τη στιγμη που το γραφει στην οθονη,αλλιως δεν μπαινει

BTW εχω 2 ολοιδιους δισκους και μια P5KC ,ο ενας πανω στην "ειδικη" SATA θεση που λεει το manual και ο δευτερος σε εξωτερικη θηκη με συνδεση e-SATA.Στο post και στο bios τους βλεπει κανονικα,αλλα στο raid configuration utility βλεπει μονο τον ενα(φανταζομαι ειναι ο εσωτερικος)

Ξερει κανεις πως μπορω να στησω raid-1,χωρις να περασω OS???

Για να μπεις στο configuration menu της JMicron πρεπει να πατησεις Ctrl+J τη στιγμη που το γραφει στην οθονη,αλλιως δεν μπαινει

BTW εχω 2 ολοιδιους δισκους και μια P5KC ,ο ενας πανω στην "ειδικη" SATA θεση που λεει το manual και ο δευτερος σε εξωτερικη θηκη με συνδεση e-SATA.Στο post και στο bios τους βλεπει κανονικα,αλλα στο raid configuration utility βλεπει μονο τον ενα(φανταζομαι ειναι ο εσωτερικος)

Ξερει κανεις πως μπορω να στησω raid-1,χωρις να περασω OS???

ειδική sata θέση?

που βρίσκεται ή ποια ειναι γιατι παίζει να την έβαλα σε λαθος :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.