Jump to content

Φορτιστής Για Fujitsu-Siemens Amilo 1630

Indiko_Xoiridio

Recommended Posts

Πρόσφατα μου κάηκε ο φορτιστής από τον φορητό μου!:weep:

Σε ελληνικά e-shop δεν βρήκα πουθενά να αγοράσω! Το μόνο που βρήκα είναι αυτό σε eshop από uk:

http://www.duracelldirect.co.uk/laptop-notebook/fujitsu-siemens/amilo-a1630-battery-adapter-charger.html

Υπάρχει περίπτωση αν παραγγείλω μόνο το "Universal Tip Universal" και παραγγείλω και από το e-shop.gr αυτό, να δουλέψει;

• 2 months later...

Μου ήρθε σήμερα το Universal Tip Universal από εδώ.

Αλλά στην πίσω πλευρά, εκεί που μπαίνει ο φορτιστής, είναι έτσι:

1206081148li4.th.jpg

Υπάρχει κάποιος φορτιστής που να ταιριάζει;

Ή έστω να πάρω άλλον ένα αντάπτορα, που να μετατρέπει από τρία pins σε κάτι άλλο! Δηλαδή να έχω 2 αντάπτορες και μετά να συνδέσω και κάποιον φορτιστή!

Αν εισαι απο αθηνα μπορεις να κανεις μια δοκιμη στον Φανο (Σολωμου 29, κατω απο την στουρναρη). Παρε μαζι τον αρχικο φορτιστη και την μυτη που πηρες και λογικα καποια λυση θα βρεθει.

ΥΓ: Βασικα αφου εχεις ηδη τον παλιο φορτιστη μπορεις απλα να κοψεις το καλωδιο και να το συνδεσεις στον καινουργιο που θα αγορασεις, δεν χρειαζεται καν ανταπτορες κτλ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.