Jump to content

Otenet + Online gaming

PGM

Recommended Posts

Τις τελευταιες μερες ακουω πολλους κατοχους οτενετ να λενε οτι εχουν απιστευτο lag σε online παιχνιδια ....Γνωριζει κανεις κατι ? Εχει κανενας παρομοιο προβλημα....?

**retyped post

εχω την εντυπωση τωρα τελευταια στους greek warriors εντοπιζεται το προβλημα..μιλαμε για cod4...αλλα σε αλλους σερβερς γερμανικους το ping ειναι εξαιρετικα καλο και σταθερο..

καλημερα

καπια απο τα dslm της οτενετ αθηνα ειναι down for upgrate και αυτο επιρεαζει οσο αφορα τα εντος ελλαδας connection αναμενουμε μεχρι μεσα του μηνα να αναβαθμιστουνε ολα

οτι αφορα το εξωτερικο ειναι ολα μια χαρα το πως το εχουν καταφερει αυτο ενας θεος ξερει

κ γω otenet εχω (768) κ το lag που εχω σε online gaming ειναι απιστευτο....τον τελευταιο καιρο που παιζω lineage η κατασταση ειναι απαλευτη. παιζω σε greek servers κ εχω delay 1-2λεπτα. σε ξενους servers δεν εχω δοκιμασει...ελπιζω να το φτιαξουν συντομα γτ η κατασταση ειναι απελπιστικη :TD:

EDIT:ξεχασα να πω οτι παιζω απο λαμια

Το προβλημα της Οτενετ εδω και 10 μερες αφορα αποκλειστικα το Lineage 2. Ειναι τραγικα μεγαλα τα lag spikes σε αυτο το game τα οποια εξαφανιζονται εντελως απο 2πμ-10πμ περιπου. Προσωπικα παιζω σε official servers (Bartz) και απο τοτε που εμφανιστηκε το προβλημα ουσιαστικα δεν μπορω να μπω ουτε για chat...Την ιδια ωρα που στο Lineage 2 εχω αυτο το τραγικο lag παιζω αλλα online games (πχ UT3) χωρις κανενα απολυτως προβλημα.

Μαλιστα το προβλημα ειναι τοσο περιεργο που μπορει να εισαι στο Lineage με 2 χαρακτηρες και να εχεις lag μονο στον εναν και ο αλλος να ειναι μια χαρα...καποια στιγμη θα ξεκολησει ο 1ος και θα κολησει ο αλλος...οτι να'ναι περιεργες καταστασεις. Εχει αναφερθει το προβλημα και σε αλλα forums (adslgr, l2blah, etc)

Το προβλημα της Οτενετ εδω και 10 μερες αφορα αποκλειστικα το Lineage 2. Ειναι τραγικα μεγαλα τα lag spikes σε αυτο το game τα οποια εξαφανιζονται εντελως απο 2πμ-10πμ περιπου. Προσωπικα παιζω σε official servers (Bartz) και απο τοτε που εμφανιστηκε το προβλημα ουσιαστικα δεν μπορω να μπω ουτε για chat...Την ιδια ωρα που στο Lineage 2 εχω αυτο το τραγικο lag παιζω αλλα online games (πχ UT3) χωρις κανενα απολυτως προβλημα.

Μαλιστα το προβλημα ειναι τοσο περιεργο που μπορει να εισαι στο Lineage με 2 χαρακτηρες και να εχεις lag μονο στον εναν και ο αλλος να ειναι μια χαρα...καποια στιγμη θα ξεκολησει ο 1ος και θα κολησει ο αλλος...οτι να'ναι περιεργες καταστασεις. Εχει αναφερθει το προβλημα και σε αλλα forums (adslgr, l2blah, etc)

Τα ιδια και εδω. Το lag στο Lineage II official server ειναι απλα απαλευτο. Το παρατηρησα εδω και 3-4 μερες, οχι απο 1/4 οπως ανεφεραν αλλοι στο adsl.gr.

Στο κατεβασμα δεν εχω προβλημα, σε αλλα games δεν εχω προβλημα, στο L2 στο 1 toon γινεται της ταναπους το lag, στα υπολοιπα 0 lag.

wiznick, xInfamous :D

Εβαλα Οτενετ στο Ηρακλειο της Κρητης, και γενικα, ειτε στο παιχνίδι (WoW) είτε εκτός παιχνιδιού πάει με τις ορέξεις του. Μπορεί να είναι απο 250ms μέχρι 1500ms στο παιχνίδι, την ίδια ώρα που ένας φίλος μου με Οτενετ πάλι στο Ηράκλειο αλλα σε άλλο κέντρο να πάιζει κανονικότατα στον ίδιο σερβερ. Όταν δεν πάει καλά, τα πινγκ με τον θείο γούγλη πάει απο 400ms μέχρι 1200ms.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.