Jump to content

Θερμοκρασίες τζιιιζζζ HELP!!!

knut

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε guys για δείτε λίγο έχω τον core2quad 6600 sta 2.6, gf 8800 gtx , ASUS P5K-VM μητρική, schythe infinity cpu coller + 2 ανεμηστιράκια στο κουτί νομίζω 8 κ 12(αν υπάρχει) της zalman kai me to everest βλέπω σε κανονικές συνθήκες την cpu στους 36-38 C (καλά core #1, 2 είναι 45+) την μητρική στους 30-32 και αν τον ζορίσω (στα games κυρίως) μου ανεβαίνει η cpu στους 43-45+(με core #1,2 στους 55...) και η μητρική κάπου 36 δν θυμάμαι(Είδα και απο την Bios στην αρχή και ήταν οι ίδιες άρα πρέπει να είναι σωστές...)

! Είναι φυσιολογικά νούμερα? Α, το κουτί μου είναι το Chieftec Giga GH-01BW-OP Black. Να χαλαρώσω και να ψήσω καμιά μπριτΖόλα ή να το κάψω από τώρα? Thnx μόρτηδες!

Αν και ίσως δεν πατάει σωστά η ψύκτρα σου (+10 βαθμοί στους #1 και #2), τα νούμερα δεν είναι και τόσο ανησυχητικά. Σίγουρα είναι ψηλά για 2.6, αλλά μη φοβάσαι πως θα πάθει κάτι ο επεξεργαστής.

Καλό θα είναι όμως να ξαναβάλεις την ψύκτρα, μήπως κάποιο από τα ποδαράκια δεν πάτησε σωστά, ή η πάστα δεν μπήκε καλά.

Λειβα ανοιξε το κουτι και βαλε σε ενα πολυμπαγκ παγακια και βαλτα πανω στη CPU :hehe::hehe::hehe:

ειναι C0 εκδοση, πιο ζεστος απο G0 δικαιολογουνται gznp?

ΑΑρεεεε τρέλα κίζο αυτά μόνο εσύ τα κάνεις!!!:happy2::tomato:

Τι είναι CO ρε σεις? Πάντως αυτό με την μητρική κ την πάστα μου το είπε κ η μαρούσκα αλλά φοβάμαι να βγάλω μονάχος την ψύκτρα μν κάνω καμιά μ#%@&ι@ γιατί πρέπει να βγάλω άλλα πρώτα... THnx παντως giiiizzznp!

Δες μια το κουτι του επεξεργαστη αν δεν το πεταξες τι core stepping λεει..μπορει να βρισκεται και στο barcode δεν ξερω..

πρεπει να ειναι οι διαφορες παρτιδες αν δεν απατωμαι..

προχωρα ωρεεεεε το πολυ πολυ να το χαλασεις και να κλεψεις του μποδα το pc :happy2::jump1::happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.