knut Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2008 Αλοο χαιρετώ σας παίδες! Έχω την μητρική P5K-VM της ASUS και ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ένα εργαλείο που είχε για εγκατάσταση το cd της το οποίο λέγεται AI Gear 2 και το manual λέει " AI Gear2 allows users to choose profiles to adjust CPU frequency and vCore voltage to minimize system noise and power consumption. For example, users can change the mode in real-time in the operating system to max power saving mode and can save up to 50% power for the CPU when using word processing applications. " Αυτό που κάνει είναι να μου ανοίγει ένα παράθυρο το οποίο έχει 4 επιλογές : max performance , high, medium και max power saving. Στη 1η, όπου και είναι αρχικά από μόνο του βαλμένο, έχει τις καλύτερες επιδόσεις, ενω στις άλλες αρχίζουν και πέφτουν κ αυτό φαίνεται όταν πχ πάω να παίξω κάποιο game (ακόμη και στο " παλιό" fear πχ). Μήπως ξέρετε αν έχει να κάνει με overclocking γιατί δεν θέλω να μειωθεί η διάρκεια ζωής του pc μου(σώπα!) όπως γίνεται με το over. Sorry για την ασχετοσύνη μου αλλά αν γνωρίζετε κάτι ρίχτε το! Thnx εκ των προτέρων παίδες!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.