Jump to content

Laptop --> Desktop και τούμπαλιν

vag_mar

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά καλησπέρα....

Προσφάτως πήρα ένα lap για να μην με πρήζει η γυναίκα μου όταν εγώ σκίζομαι στο CoD4 οπότε να έχει να σερφάρει και παίζει κανα lite game ....

Ερώτηση ....

Επειδή λοιπόν το φορητό είναι με ασύρματο στο router μπορώ να συνδέσω και τα δύο μηχανάκια μου μεταξύ τους για να τραβάω αρχεία απο τον ένα στον άλλον μέσω του router ???

Θεωρητικλα μπορώ αλλα πώς.... ???

Βαγγέλης

Αρκεί να είναι στο ίδιο workgroup...

Ακριβως αυτο ειναι το κλειδι !!

Μετα αφου δεις τις συσκευες δικτυου λογικα θα δεις τα pc που ειναι συνδεδεμενα...και αφου εχεις κανει κοινη χρηση θα μπορεις να ανταλασεις αρχεια....

Το laptop επειδη το πηρες τωρα λογικα πρεπει να εχει vista οποτε εχει μια επιλογη την οποια πρεπει να απενεργοποιησησεις....

post-8723-1416073444,5349_thumb.jpg

Δεν είναι απαραίτητο να την απενεργοποιήσεις, αλλά είναι λίγο μπέρδεμα, καθώς δε σου λέει πουθενά να βάλεις κωδικό για το δίκτυο. Λογικά είναι ο κωδικός που έχεις στο χρήστη, αν δεν έχεις όμως, είναι "bugαρισμένο" και πάλι ζητάει. Ενεργοποιείς όλα τα υπόλοιπα, βάζεις και τα 2 PC στο ίδιο workgroup και είσαι έτοιμος

(χονδρικά) :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.