Jump to content

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ 22''

BeetleJuice

Recommended Posts

μαστορα καλα τα λες αλλα 24 ιντσες για να ειμαι στους 40 ποντους και να δουλεω ολη μερα νομιζω θα φτασει στο σημειο να ειναι χειροτερο και οχι καλυτερο

εδω και με τις 22 και το σκεφτομαι

καποτε ειχαμε 21'' τηλεοραση και βλεπαμε αποτον καναπε 3-4μετρα και τωρα θελουμε 24'' για τα 40 εκατοστα?

δλδ οκ δεν ειναι home cinema , εχω και την 32'' στο σαλονι αμα θελω να δω ταινια

αμα βαλώ 24'' και true hd στο δωματιο , στο πισι το καλο μου , μετα δεν θα θλαω να παω στο σαλονι να δω τηλεοραση και επιπλεον θα πρεπει να βαλω και εναν προενισχυτη prologic και ηχεια στο δωματιο μου

δλδ μετα ξεφευγει το θεμα απο μια αναβαθμιση οθονης σε ενα ολοκληρο συστημα...

το ζητημα παντα ειναι ναι μεν η χλιδη και η ποζερια αναγκαστικα αλλα ας μην ξεχναμε το σημαντικοτερο : ΕΥΧΡΗΣΤΙΑ , δλδ να εχεις κατι που ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ

σαυτον τον τομεα εγω γλυτωνω την αγορα τηλεορασης , γλιτωνω τα καλωδια τα εξτρα , πουλαω το σπλιτερ , εχω 4 ηχεια (καθε ζευγος σε αλλο πισι) , βαζω πανω το κατεβαστηρι μου , συνδεω οτι συσκευη θελω και οκ δεν νομιζω οτι εχω καποιο μειονεκτημα

αν στα αληθεια πιστευεις οτι εχει νοημα το TRUE HD στο ΠΙΣΙ σου , στο γραφειο σου απλα θελω περισσοτερα επιχειρηματα

τωρα οσον αφορα την EIZO , οκ πασο δεν λεω κορυφαια

αλλα οκ η τιμη ειναι αντε γεια

να μου ελεγες να τα παρατησω ολα και να παρω ας πουμε μια 20αρα EIZO , με κορυγαια ποιοτητα χρωματων ΝΑΙ να το σκεφτομουν

αλλα οχι απο οθονη 200 ευρω να παω σε 600 ,ειναι πολυ για μενα

πανω απο 350 δεν θα δωσω

σαν ποιοτητα για να εχω πιστες φωτογραφιες τι θα προτεινες σε λογικη τιμη?

Δεν εχω χρονο να σου απαντησω τωρα..αυριο παλι :p

Παντως πες με προκατειλλημενο αλλα combo συσκευες δεν τις βλεπω ποτε με καλο ματι. (οχι μονο σε οθονες αλλα παντου). Ειμαι της λογικης για να εχεις καλα κομματια ο καθενας στο τομεα του.

Τσιμπα και αυτο το λινκ για ΓΙΟΥΤΟΥΜΠΟ ΡΕΒΙΟΥ :p

http://www.testfreaks.co.uk/monitors/lg-m228wa/

Παίδες τα πραγματα είναι απλα.Ο ανθρωπος θελει μια pc-tv στο δωματιο του.Ο αδερφος μου εχει την lg 20" και ο κσάδερφος μου την lg 22" και οι δυο ειναι 1680χ1050 2 σε 1 δηλαδη και τηλεοραση και pc-monitor με πληθος εισοδων σηματος και 2 ωραιοτατα ηχεια,ευκολο ελληνικο μενου.δεν νομιζω οτι χρειαζεται ενα πανελ s-ips.οπως αυτο www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1100009 παντως για να ειμαι ειλικρινης το ειδα απο κοντα στο πλαισιο σε ταινια high definition.την επομενη φορα θα παω εκει να τρεξω και ενα game οπως νε διαβεβαιωσε και ο υπαλληλος.(σε full 1920χ1200)

Check μια : 22άρες

24άρες

και τι θα έρθει (http://www.behardware.com/news/9445/cebit-samsung-syncmaster-t220p.html)

ψIiνομαι γiα τIiιν Iiyama 2403 :o

αν καταλαβα καλα λεει οτι η samsung θα ερθει με tvtuner και θα εχει περιπου οσο και η αλλη

δλδ 400 ευρα

πολυ καλη αλλα ποτε θα ερθει ομως...

The top screen of 2008 could be the T220P :

IMG0022377.jpg

•22 inches

•TN 2 ms

•Contrast of 20000:1

•HDMI + DVI + VGA + YUV + TV tuner

•A price announced barely higher than that of the current 226BW.

The problem: Samsung added a lighted bar on the lower front part of the screen. Depending upon your taste, you can opt for a red model (should be the most widely available Europe), green or blue. The inconvenience is that this bar never goes out not even via manual controls!

226BW = 280 Euro

Mε contrast 20000:1 & YUV, πότε και πώς ... άγνωστο

Check μια : 22άρες

24άρες

και τι θα έρθει (http://www.behardware.com/news/9445/cebit-samsung-syncmaster-t220p.html)

ψIiνομαι γiα τIiιν Iiyama 2403 :o

xexe δλδ θα πεσουν λιγο οι τιμες....btw Full HD 22 inch and more....

αντε να πάρουμε και μεις καμια οθονιτσα.

.

.

.

για την Iiyama με TN λέει "its reactivity: after adjustment it is indeed very good and superior to that of 6 ms PVAs (for example, the Dell 2407WFP) and 6 and 8 ms MVAs (ViewSonic VX2435wm)."

http://www.digitalversus.com/article-357-2332-50.html

στα 430ε

http://www.123market.gr/product_info.php?products_id=35317

Ψάχνω κι εγώ 22άρα με tuner, και έχω καταλήξει σε lg 228mw.

Θα την πάρω μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες.

Η Samsung (αυτή η γαμάτη με την κόκκινη -sln- bar στον πάτο) θά 'χει έρθει μέχρι τότε?

Αυτό που έχω βρει, στη στουρναράδα που έκανα, είναι ότι η γραμμή μου έδωσε 0 pixel "grammi edition" με +10% (δλδ από ~300 που μου την άφηνε στα ~335) στην lg m228.

Κανείς άλλος δεν δίνει 0 pixel και είμαι γνωστός για την γκαντεμιά μου στις αγορές ηλεκτρονικών, οπότε το σκέφτομαι πολύ σοβαρά!

Επίσης για μια μέρα την είχε το multirama 267, αλλά δεν μου έκανε γιατί την είχε στην κατηγορία τηλεοράσεις και εγώ θέλω απόδειξη που να γράφει οθόνη.

Αυτά από το live skroutzing, πάντως ψήνομαι για μια τέτοια (το budget είναι ΑΚΡΙΒΩΣ 300 ευρώ).

Έχω ψΙiθεί άγρια για την 2403, (tuner δεν με νοιάζει μιας και υπάρχει μια 878 PCI ου με καλύπτει. Photo editing δεν κάνω, και βασικά surf, developing σε C# και gaming μόνο θα κάνει. Αυτό που με κολάει είναι ότι στα 1920χ1200 που δίνουν οι 24άρες θα πρέπει κάθε φορά να αναβαθμίζω το PC και να είναι τούμπανο για τα νέα γαμες (=games),

κοινός .... (κανενα σχόλιο ?)

Δεν ξέρω αν το εξηγώ σωστά: Υπάρχουν οθόνες πχ στα 1920χ1200 όπου να μπορούν να παίξουν τα pixels 1:1 (px το γάμε σε 1600χ1050) αφήνοντας τα γύρω γύρω pixel μαύρα ώστε να παίζει υποφερτά (αν ναι ποιες και πως το λένε το χαρακτηριστικό αυτό) ?

Για εμένα το σημαντικότερο νέο είναι η 22άρα Samsung PVA γιατί δεν γουστάρω καθόλου ΤΝ (δεν παίζω και παιχνίδια που απαιτούν την τοπ απόκριση) και η 22άρα Eizo έχει €760 :TD:

τι σημαινουν αυτα ρε παιδιαααααααααα

Σημαίνει οτι από πλευράς χρωματικής απόδοσης τα πάνελ τύπου ΤΝ είναι τα χειρότερα και οτι προσωπικά προτιμώ να έχει λίγο πιο αργή απόκριση (responce time) η οθόνη αλλά να μου δίνει την καλύτερη απόδοση χρωμάτων και τις γωνίες θέασης που έχουν τα πάνελ τύπου PVA, SPVA, SIPS.

Τέτοιου τύπου πάνελ οθόνες στις 22 ίντσες δεν υπήρχαν παρά μόνο η Eizo που κοστίζει υπερβολικά. Πιστεύω η Samsung θα έχει πιο προσιτή τιμή για μένα και θα ικανοποιεί το κριτήριό μου.

Σημαίνει οτι από πλευράς χρωματικής απόδοσης τα πάνελ τύπου ΤΝ είναι τα χειρότερα και οτι προσωπικά προτιμώ να έχει λίγο πιο αργή απόκριση (responce time) η οθόνη αλλά να μου δίνει την καλύτερη απόδοση χρωμάτων και τις γωνίες θέασης που έχουν τα πάνελ τύπου PVA, SPVA, SIPS.

Τέτοιου τύπου πάνελ οθόνες στις 22 ίντσες δεν υπήρχαν παρά μόνο η Eizo που κοστίζει υπερβολικά. Πιστεύω η Samsung θα έχει πιο προσιτή τιμή για μένα και θα ικανοποιεί το κριτήριό μου.

ωραια τοτε να σου πω

σε wide με 350 μαξ ευρω τι θα επαιρνες για καλυτερη ποιοτητα χρωματων

ιντσες διαλεξε εσυ

http://www.prad.de/en/index.html Προσοχή με τα ms των Οθονών που αναφέρουν. Ο καθένας μετράει όπως θέλει, μείνε μακριά απο TN panel.

και πως ξερβ τι ειναι το καθενα?

σαμπως το γραφει πουθενα?

αν δεν παρω ΤΝ ,τοτε ΤιΝα παρω χαχαχα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.