Kokolikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2008 Παιδιά,σήμερα έλαβα ένα e-mail απο το ΕΚΠΑΖ της Θεσσαλονίκης,μάζευε υπογραφές γιατί τους το έκλεισαν!!!!! λέει γιατί δεν είχε τις προδιαγραφές.Πρίν κλείσουν το κέντρο δεν συμμαζεύουν το απέραντο χοιροστάσιο ,που ονομάζεται Ελλάδα??????????Αφού δεν πληρούσε τις προδιαγραφές,γιατί η κυβέρνηση δεν βοήθησε λίγο( γιατί να το κάνει??????????) ,λείποντας ο εθελοντισμός κανένα ζωντανό δεν θα ζούσε σήμερα στην χώρα!Στεναχωρηθήκα, και μπήκα στην σελίδα του ΕΚΠΑΖ της Αίγινας ούτε η σελίδα αυτή λειτουργεί,αντί το υπουργείο να κλείνει ,ας βοηθήσει και αυτό να μείνουν ανοιχτά τα κέντρα αυτά ,για να προστατευτεί η άγρια πανίδα αυτής της χώρας μας!!!!!αλλα πού:fist:!!χάβρα των εβραίων είναι το κράτος ,και ας τρώμε πρόστιμα απο την Ε.Ε.για να μασάνε τα λεφτά έχουν ,να φτιάξουν κάτι που θα είναι χρήσιμο όχι όμως:rant::rant::rant:, την δικαιολογία την έχουν έτοιμη στο στόμα --Δεν εχουμε λεφτά:fist: λιτότητα:fist::rant:Αισχος:rant:Γράφω την διεύθυνση www.petitiononline.com/Ekpaz/.Οποιος θέλει να υπογράψει για να πιεστεί το υπουργείο Γεωργίας, ότι μπορει να το κάνει.Ευχαριστώ και συγνώμη για την ενόχληση.....
o polonos Απρίλιος 2, 2008 #2 Απρίλιος 2, 2008 Το ΕΚΠΑΖ της αιγινας το εχουν αφησει στο ελεος του θεου πλεον... συμφεροντα βλεπεις Και ειναι κριμα γιατι πηγαινα εκει με τους παπαγαλους μου .... Οσες υπογραφες και να μαζεψουν φιλε μου δεν ειναι τπτ μπροστα στο εργο που εχουν κανει μερικοι ανθρωποι εκει μεσα. Αλλα επισης δεν ειναι τπτ μπροστα στης μλκιες και τα συμφεροντα που παιζονται εδω και 2 χρονια κοντα :fist:
Kokolikos Απρίλιος 2, 2008 Author #3 Απρίλιος 2, 2008 Τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε όπως κάνουμε πάντα ξέροντας ότι είναι μάταιο.
deceptive_d Απρίλιος 7, 2008 #4 Απρίλιος 7, 2008 Πραγματικα αθλιοι...Αλλα στο Ελλαδισταν δεν ζουμε...Εγω παντως υπεγραψα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.