stiffler Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2008 Παιδια σημερα μου κλεψανε το κινητο απο ενα τραπεζακι που το ειχα αφησει σε πολυσυχναστο μερος και δυστυχως χωρις οι φιλοι μου που καθονταν να παρουν χαμπαρι.Ηδη μπλοκαρα τη καρτα sim πληρως και θελω να μου πειτε αν γινεται να μπλοκαρω και την ιδια τη συσκευη.Εχω την αποδειξη αγορας του κινητου που αναφερει και το imei καθως και τη συσκευασια.Eιναι πολυ ασχημο συναισθημα να παραβιαζουν την προσωπικη σου ζωη βλεποντας τα παντα απο τηλεφωνα μεχρι προσωπικες φωτογραφιες και λοιπα προσωπικα δεδομενα...PS:Απο εμενα πλεον κανενας οικτος η ενδιαφερον στα πρεζακια...ειναι αξιοι της μοιρας τους,δε μου καιγετα καρφακι για κανενα πρεζακι και αν απο τη κλοπη του κινητου μου και τη παραβιαση των προσωπικων μου δεδομενων παρουν δοση να ειναι υπερβολικη.Επισης αισχος σε ολα αυτα τα μαγαζια που πουλανε και αγοραζουν κλεμμενα στο κεντρο και οχι μονο της αθηνας.Κανεις να μην αγοραζει απο αυτους.
YDinopoulos Απρίλιος 2, 2008 #2 Απρίλιος 2, 2008 Να το μπλοκαρουν δεν παιζει. Απλα εκαστατε Νοκια/Ερικσον κτλ, μοιραζει συχνα μια λιστα με κλεμενα ΙΜΕΙ σε ολους τους αντιπροσοπους και το κλεμμενο παει σε ενα μαγαζι για σερβις κ το βρουν, σε ειδοποιουν!
SirDiman Απρίλιος 2, 2008 #3 Απρίλιος 2, 2008 Νομιζω γινεται να το μπλοκαρουν, κατι ειχε παρει το ματι μου εδω μεσα αλλα εχει αρκετο καιρο...:...:
webhunter Απρίλιος 2, 2008 #4 Απρίλιος 2, 2008 Δεν παίζει στην Ελλάδα να στο μπλοκάρουν, το είχα ψάξει και εγώ. Στο εξωτερικό στο μπλοκάρει η ίδια η εταιρεία, με αποτέλεσμα να είναι πραγματικά άχρηστο.
felix Απρίλιος 2, 2008 #5 Απρίλιος 2, 2008 Στο εξωτερικό απ'όσο ξέρω παίζει από διάφορες εταιρίες IMEI blocking αλλά το δυσάρεστο είναι (και αυτό το ξέρουν όσοι πασπατεύουν κινητά) ότι το IMEI αλλάζει μέσω software...Μια ιδέα μπορείς να πάρεις από ένα τυχαίο αποτέλεσμα αναζήτησης...και άλλο ένα Ενημερωτικά ξένα links :Immobilize (UK) IMEI RegisterVodafone (AU) IMEI BlockingQuickSoft TrackIMEI Software Solution (προφανώς software υπάρχει...άρα αν διατίθεται υπηρεσία από την εταιρία είναι καθαρά θέμα εταιρίας)Αυτά τώρα γίνονται στον υπόλοιπο κόσμο...Για το αν διαθέτουν οι εταιρίες εδώ IMEI tracking/blocking καλύτερα να ρωτήσεις τις ίδιες......δεν χάνεις τίποτε να ρωτήσεις....Δές και δύο αντίστοιχα θέματα 1 & 2 ...
Tsakonas Απρίλιος 2, 2008 #6 Απρίλιος 2, 2008 πως δεν γινεται βρε?τοχα ψαξει...πηγαινετε στο αστυνομικο τμημα της περιοχης οπου διεπραχθη η κλοπη μαζι με ενα χαρτι που αποδεικνυει οτι το εν λογω κινητο ανηκει σε εσας (πχ αποδειξη με το ΙΜΕΙ)...σε περιπτωση που 1/1000 αρχισει τα μα μου ο αστυνομικος του εξηγειται με πολυ ευγενικο τροπο οτι σε περιπτωση που χρησιμοποιησει το κινητο για παρανομη πραξη το ΒΡΩΜΟΠΡΕΖΟΝΙ η γενικα καποιος πελατης του ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΥ η αστυνομια θα εντοπισει εσας ...σας δινει το σχετικο χαρτι ο αστυνομικος λοιπον και πατε στο καταστημα vodafone/wind/ote και τους εξηγειτε... (εμενα μουχε κατσει τρελλη γκαντεμια οταν μου τοχανε κλεψει...2 ωρες προ της κλοπης μουχε δωσει τηλεφωνο μια εμφανισιμοτατη γειτονισσα....και φυσικα ετσι οπως τοχασα το κινητο κ δεν εδωσα σημεια ζωης μουτρωσε )
deninho Απρίλιος 2, 2008 #7 Απρίλιος 2, 2008 το ΒΡΩΜΟΠΡΕΖΟΝΙ...Chill out man.. Το ότι κάποιος έμπλεξε, δε σημαίνει ότι το ήθελε. Απλά, στις περισσότερες περιπτώσεις, αν μπει κάποιος σε αυτόν τον κύκλο, δε βγαίνει εύκολα. Καλό είναι να μη κρίνεις τόσο εύκολα, και τόσο απόλυτα
Tsakonas Απρίλιος 2, 2008 #8 Απρίλιος 2, 2008 Chill out man.. Το ότι κάποιος έμπλεξε, δε σημαίνει ότι το ήθελε. Απλά, στις περισσότερες περιπτώσεις, αν μπει κάποιος σε αυτόν τον κύκλο, δε βγαίνει εύκολα. Καλό είναι να μη κρίνεις τόσο εύκολα, και τόσο απόλυτα δεν τοπα και τοσο απαξιωτικα ,οσο ειρωνικα/δηκτικα ..απλα μου φαινεται εμενα σαν να κλεβω εγω απο καποιον για να παρω Q9650...
stiffler Απρίλιος 2, 2008 Author #9 Απρίλιος 2, 2008 Ευχαριστω παιδια θα παω αυριο και στα καταστηματα κινητης και αν χρειαστει και στην αστυνομια.PS @DENINHO Nα σου σουφρωσουν και σενα δικα σου πραγματα που εχεις δουλεψει για να τα παρεις και μαλιστα περιεχουν ενα σωρο ευαισθητα προσωπικα δεδομενα και πες μου μετα για πρεζονια και κατανοηση και αηδιες.Δε με νοιαζει αμα γουσταρουν να φτιαχτουν δε θα κατσω να με γ@μ%ν κιολας επειδη γουσταρουν να παιρνουν πρεζα.Εχουνε ΣΚΑΤΟΒΡΩΜΙΣΕΙ ολο το κεντρο της αθηναςΕιναι αξιοι της μοιρας τους τα βρωμοπρεζονια εχουν κατακλυσει την αθηνα και κανουν ενα σωρο μαλακιες και εγκληματα για να πανε να φτιαχτουνε...Και δεν ευχομαι να τυχει σε καμμια αδερφη η καμμια μητερα σου να της τη πεσουν τιποτα πρεζονια αλλα να σε δω μετα τι θα λες.Παντως ετσι και τον εβρισκα σημερα ποιος ηταν θα τον ειχα σαπισει στο ξυλο.
deninho Απρίλιος 2, 2008 #10 Απρίλιος 2, 2008 stiffler με έχουν κλέψει. Αν θεωρείς ότι το πρόβλημα είναι τα πρεζόνια οκ, δεν έχω να πω κάτι. Άλλωστε και η αστυνομία και οι δικαστές αυτούς βλέπουν ως πρόβλημα. Αυτοί που τα πουλάνε (και δε μιλάω για τα βαποράκια), είναι άνθρωποι που προσπαθούν να συντηρήσουν την οικογένειά τους...
stiffler Απρίλιος 2, 2008 Author #11 Απρίλιος 2, 2008 φιλε δεν ειμαι βλακας να πιστευω οτι οι πρεζεμπορες προσπαθουν να ζησουν την οικογενεια τους,κεντρο ειμαι συνεχεια και ξερω και ποιοι πουλανε και ποιοι θυσαυριζουν και και πως λειτουργουν τα κυκλωματα, οπως ξερω οτι κανεις δε σε αναγκαζει να παρεις πρεζα και να κλεψεις,αυτες ειναι επιλογες του καθενος και δε δεχομαι το παραμυθι οτι τα πρεζακια αρχιζουν παιρνουν πρεζα,φτιαχνονται,κλεβουν για να φτιαχτουν,σκοτωνουν,βιαζουν και ληστευουν και παντα φταινε ολα τα αλλα εκτος απο το κακομοιρο το πρεζακι δε το τρωω.οπως ειπαΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ.τερμα πια οι δικαιολογιες,εχουνε κανει ολοκληρο το κεντρο της αθηνας μπουρδ$^ &, τη πρεζα μοδα,την ομονοια κολομβια ,την αποχαυνωση και τη ξεφτιλα αντισταση...Ειναι και οι 9 στους 10 λαθρομεταναστες και οτιδηποτε αλλο εκτος απο ελληνες(πακιστανοι,ινδοι,ρωσσοποντιοι,κουρδοι,κινεζοι,αφρικανοι...) και το εχουνε κανει το κεντρο ενα απεραντο μπουρδε&*.Ειμαι εξοργισμενος.Δε δεχομαι ο αλλος να παει να μου κλεψει το κινητο να παραβιασει τα πιο προσωπικα μου δεδομενα οπως στιγμες με τη κοπελα μου που ειχα μεσα,με την οικογενεια μου,απο τις διακοπες, καθως και ολα μου τα τηλεφωνα οπως πχ του σπιτιου μου και γενικα ολα τα προσωπικα δεδομενα που εχει κανεις στο κινητο του επειδη γουσταρει να παει να μαστουρωσει,ειναι απαραδεκτοι και να πανε να γ@μι^^ν.Για αυτο θελω με οποιοδηποτε τροπο να μπλοκαρω τη συσκευη,να κανω οτι μπορω δηλαδη κατα αυτου του φαινομενου της κλοπης κινητων.Επισης αμεσοι συνεταιροι αυτων των κλεφτρονιων ειναι αυτα τα μαγαζια που πουλανε και καλα μεταχειρισμενα και φυτρωνουν σα τα μανιταρια στο κεντρο και γεμιζουν και με αγγελιες τις εφημεριδες.Για αυτο λεω κανεις να μην αγοραζει "μεταχειρισμενο"
ganastasiou Απρίλιος 2, 2008 #12 Απρίλιος 2, 2008 Παιδια σημερα μου κλεψανε το κινητο απο ενα τραπεζακι που το ειχα αφησει σε πολυσυχναστο μερος και δυστυχως χωρις οι φιλοι μου που καθονταν να παρουν χαμπαρι.Ηδη μπλοκαρα τη καρτα sim πληρως και θελω να μου πειτε αν γινεται να μπλοκαρω και την ιδια τη συσκευη.Εχω την αποδειξη αγορας του κινητου που αναφερει και το imei καθως και τη συσκευασια.Eιναι πολυ ασχημο συναισθημα να παραβιαζουν την προσωπικη σου ζωη βλεποντας τα παντα απο τηλεφωνα μεχρι προσωπικες φωτογραφιες και λοιπα προσωπικα δεδομενα...PS:Απο εμενα πλεον κανενας οικτος η ενδιαφερον στα πρεζακια...ειναι αξιοι της μοιρας τους,δε μου καιγετα καρφακι για κανενα πρεζακι και αν απο τη κλοπη του κινητου μου και τη παραβιαση των προσωπικων μου δεδομενων παρουν δοση να ειναι υπερβολικη.Επισης αισχος σε ολα αυτα τα μαγαζια που πουλανε και αγοραζουν κλεμμενα στο κεντρο και οχι μονο της αθηνας.Κανεις να μην αγοραζει απο αυτους.είσαι τόσο σίγουρος ότι το έκανε πρεζάκι....?
THE GOD Απρίλιος 2, 2008 #13 Απρίλιος 2, 2008 φιλε δεν ειμαι βλακας να πιστευω οτι οι πρεζεμπορες προσπαθουν να ζησουν την οικογενεια τους,κεντρο ειμαι συνεχεια και ξερω και ποιοι πουλανε και ποιοι θυσαυριζουν και και πως λειτουργουν τα κυκλωματα, οπως ξερω οτι κανεις δε σε αναγκαζει να παρεις πρεζα και να κλεψεις,αυτες ειναι επιλογες του καθενος και δε δεχομαι το παραμυθι οτι τα πρεζακια αρχιζουν παιρνουν πρεζα,φτιαχνονται,κλεβουν για να φτιαχτουν,σκοτωνουν,βιαζουν και ληστευουν και παντα φταινε ολα τα αλλα εκτος απο το κακομοιρο το πρεζακι δε το τρωω.οπως ειπα ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ. τερμα πια οι δικαιολογιες,εχουνε κανει ολοκληρο το κεντρο της αθηνας μπουρδ$^ &, τη πρεζα μοδα,την ομονοια κολομβια ,την αποχαυνωση και τη ξεφτιλα αντισταση... Ειναι και οι 9 στους 10 λαθρομεταναστες και οτιδηποτε αλλο εκτος απο ελληνες(πακιστανοι,ινδοι,ρωσσοποντιοι,κουρδοι,κινεζοι,αφρικανοι...) και το εχουνε κανει το κεντρο ενα απεραντο μπουρδε&*. Ειμαι εξοργισμενος. Δε δεχομαι ο αλλος να παει να μου κλεψει το κινητο να παραβιασει τα πιο προσωπικα μου δεδομενα οπως στιγμες με τη κοπελα μου που ειχα μεσα,με την οικογενεια μου,απο τις διακοπες, καθως και ολα μου τα τηλεφωνα οπως πχ του σπιτιου μου και γενικα ολα τα προσωπικα δεδομενα που εχει κανεις στο κινητο του επειδη γουσταρει να παει να μαστουρωσει,ειναι απαραδεκτοι και να πανε να γ@μι^^ν. Για αυτο θελω με οποιοδηποτε τροπο να μπλοκαρω τη συσκευη,να κανω οτι μπορω δηλαδη κατα αυτου του φαινομενου της κλοπης κινητων. Επισης αμεσοι συνεταιροι αυτων των κλεφτρονιων ειναι αυτα τα μαγαζια που πουλανε και καλα μεταχειρισμενα και φυτρωνουν σα τα μανιταρια στο κεντρο και γεμιζουν και με αγγελιες τις εφημεριδες. Για αυτο λεω κανεις να μην αγοραζει "μεταχειρισμενο" +10!!!!Γεια στο στομα σου,και εγω το ιδιο θα ελεγα!!!
Astakos Απρίλιος 2, 2008 #14 Απρίλιος 2, 2008 τερμα πια οι δικαιολογιες,εχουνε κανει ολοκληρο το κεντρο της αθηνας μπουρδ$^ &, τη πρεζα μοδα,την ομονοια κολομβια ,την αποχαυνωση και τη ξεφτιλα αντισταση...Ειναι και οι 9 στους 10 λαθρομεταναστες και οτιδηποτε αλλο εκτος απο ελληνες(πακιστανοι,ινδοι,ρωσσοποντιοι,κουρδοι,κινεζοι,αφρικανοι...) και το εχουνε κανει το κεντρο ενα απεραντο μπουρδε&*.Και εμενα με εχουν κλεψει..Σε καταλαβαινω,και μαχαιρι εχω φαει απο ζακι και εγω ελεγα τετοιες καφριλες..Αλλα αυτο με τις προσωπικες φωτο εισαι απαραδεκτος.Αυτα ουτε σε hd δεν τα κρατανε.Αν το εχανες δηλαδη αντι να στο κλεψουν?Συγνωμη για το :OT: αλλα ειναι σαν τους πελατες που φερνουν για service το pc και απο βαρεμαρα η βλακεια τα εχουν χυμα στο desktop και ελπιζουν στην διακριτικοτητα του τεχνικου...
ganastasiou Απρίλιος 2, 2008 #15 Απρίλιος 2, 2008 +10!!!!Γεια στο στομα σου,και εγω το ιδιο θα ελεγα!!! Το οτι έχει καταντήσει η Αθήνα ενα μπο@#13λο δεν φταίνε τα πρεζάκια που κλέβουν αλλά οι μπάτσοι που πληρώνουμε,οι κυβερνήσεις που ψηφίζουμε και η παθητική άγνοια που έχουμε με τα προβλήματα γύρω μας απλά να μην μας απασχολούν...Συμφωνώ ότι ο φίλος έχει εκνευριστεί με το θέμα αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να τα ισοπεδώσουμε όλα.
Mama Africa Απρίλιος 2, 2008 #16 Απρίλιος 2, 2008 Αρχικό μήνυμα απο stiffler φιλε δεν ειμαι βλακας να πιστευω οτι οι πρεζεμπορες προσπαθουν να ζησουν την οικογενεια τους,κεντρο ειμαι συνεχεια και ξερω και ποιοι πουλανε και ποιοι θυσαυριζουν και και πως λειτουργουν τα κυκλωματα,οπως ξερω οτι κανεις δε σε αναγκαζει να παρεις πρεζα και να κλεψεις,αυτες ειναι επιλογες του καθενος και δε δεχομαι το παραμυθι οτι τα πρεζακια αρχιζουν παιρνουν πρεζα,φτιαχνονται,κλεβουν για να φτιαχτουν,σκοτωνουν,βιαζουν και ληστευουν και παντα φταινε ολα τα αλλα εκτος απο το κακομοιρο το πρεζακι δε το τρωω.οπως ειπαΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ.τερμα πια οι δικαιολογιες,εχουνε κανει ολοκληρο το κεντρο της αθηνας μπουρδ$^ &, τη πρεζα μοδα,την ομονοια κολομβια ,την αποχαυνωση και τη ξεφτιλα αντισταση...Ειναι και οι 9 στους 10 λαθρομεταναστες και οτιδηποτε αλλο εκτος απο ελληνες(πακιστανοι,ινδοι,ρωσσοποντιοι,κουρδοι,κινεζοι,αφρικανοι...) και το εχουνε κανει το κεντρο ενα απεραντο μπουρδε&*.Ειμαι εξοργισμενος.Ισως να ηταν πρεζακι...Ισως και να μην ηταν ομως και να ηταν ενα παιδι ή ενας καλοντυμενος κυριος ή ή ή...Ισως επισης να ηταν αλλοδαπος .. Ισως να ηταν ομως και ελληνας..Δεν κλεβουν μονο τα πρεζακια και οι ξενοι ξερειςΠροφανως θα εχεις καποιο προσωπικο προβλημα με τα πρεζακια και τους ξενους για να μιλας με αυτον τον τροπο(αγανακτηση φουλ εως μισος???)Φιλικα παντα
stiffler Απρίλιος 2, 2008 Author #17 Απρίλιος 2, 2008 Ισως να ηταν πρεζακι...Ισως και να μην ηταν ομως και να ηταν ενα παιδι ή ενας καλοντυμενος κυριος ή ή ή...Ισως επισης να ηταν αλλοδαπος .. Ισως να ηταν ομως και ελληνας..Δεν κλεβουν μονο τα πρεζακια και οι ξενοι ξερειςΠροφανως θα εχεις καποιο προσωπικο προβλημα με τα πρεζακια και τους ξενους για να μιλας με αυτον τον τροπο(αγανακτηση φουλ εως μισος???)Φιλικα πανταΙσως αν δε ξερεις να μη μιλας.Ηταν πρεζακια,τους ειχαν δει οι φιλοι μου να στεκονται διπλα αλλα δεν καταλαβαν οτι ελειπε το κινητο παρα οταν γυρισα και το εψαχνα.Αγανακτηση φουλ και μπουχτισμα με αυτη τη κωλοκατασταση,τρωγε τους και εσυ ολη μερα στη μαπα και μετα ελα πες μου.
Mama Africa Απρίλιος 2, 2008 #18 Απρίλιος 2, 2008 Δεν το ειπες στην αρχη βρε αδερφε οτι ηταν διπλα και και και..αυτο που ηθελα να πω κυριως ειναι οτι δεν "χρειαζεται" να εισαι πρεζακι για να κλεψεις κατι..το κανει ακομα και ο πιο φαινομενικα "αθωος".....
ΓιαγκΤ Απρίλιος 3, 2008 #19 Απρίλιος 3, 2008 Άφησες το κινητό στο τραπεζάκι και έφυγες : Δεν φταις εσύ που δεν το προστάτεψες, αλλά ο άλλος που στο έκλεψε !!
DarkSaga Απρίλιος 3, 2008 #20 Απρίλιος 3, 2008 για τη συσκευή καλά κάνεις και χτυπιέσαι για την κατάσταση το ίδιο... για τα δεδομένα είσαι άξιος της μοίρας σου. @ΓιανγκΤ θα μου άρεσε να μπορώ να κάθομαι κάπου και το κινητό να είναι ασφαλές χωρίς να το κοιτάζω. Θα μου άρεσε να είμαι ασφαλής.... Δήλωσε το κλεμμένο, θα το εντοπίσουν κάποια στιγμή σε service, μη νομίζεις οτι θα σου επιστραφεί κιόλας.... έχουν και οι τεχνικοί ανάγκες...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.