kots Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2008 γεια σας. έχω ένα λάπτοπ και θέλω να το συνδέσω με την τηλεόραση για να δω μια ταινία. το κάνω με την θύρα εξόδου s-video αλλά στην τηλεόραση παίρνω μόνο εικόνα κι όχι ήχο. (αυτή η έξοδος καταλήγεια στα τρία καρφιά ασπρο - κόκκινο - κίτρινο). επίσης κάνω δεύτερη δοκιμή από καρφί s-video σε ίδιο καρφί για την τηλεόραση αλλά αυτό που παίρνω είναι μόνο εικόνα ασπρόμαυρη χωρίς ήχο πάλι.πως μπορώ να περάσω τον ήχο στην τηλεόραση;σημείωση η τηλεόραση έχει δυο μονάδες εισόδου μόνο α) καρφί svideo β) θηλυκά κόκκινο άσπρο κίτρινο.καμιά ιδέα; μήπως είναι θέμα λειτουργικού; έχω βίστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgkopanas Απρίλιος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2008 βάλε ένα ζευγράρι ηχεία και άσε τον ήχο απο το laptop Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 2, 2008 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2008 ένα Minijack σε rca θέλεις το καρφώνεις στη θέση για ακουστικά του φορητού ή σε Line out άν έχεικαι το συνδέσεις στα κόκκινα άσπρα βύσματα της τηλεόρασης.για το ασπρόμαυρο παίζει να φταίει το pal/secam τα s-video και video δεν μεταφέρουν ήχο(νομίζω)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Απρίλιος 2, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2008 αυτή η θύρα η hdmi τι ρόλο παίζει; δεν μπορώ από εκεί να κάνω κάπως την σύνδεση που θέλω;θα δοκιμάσω λευτέρη αυτό που είπες για το minijack σε rca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Απρίλιος 2, 2008 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2008 S-video και Composite Video (το κίτρινο RCA) μεταφέρουν μόνο εικόνα.......για ήχο ακολουθείς τη συμβουλή του Darksaga με το minijack->RCA....για το HDMI...είναι ψηφιακό πρότυπο σύδεσης και μπορείς να κάνεις τη σύνδεση μόνο αν η τηλεόρασή σου έχει αντίστοιχη υποδοχή ή DVI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.