Jump to content

ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ

christos g

Recommended Posts

σκοπευω να αγορασω τα altec 5021 και εχω onboard καρτα ηχου την Realtek ALC883 8-Channel Audio Codec, High Definition Audio της μητρικης GIGABYTE GA-965P-DS3.αξιζει να αγορασω μια καρτα ηχου για καλυτερη ποιοτητα?αν ναι ποια κατα την γνωμη σας?θα υπαρξει μεγαλη διαφορα?

Ναι θα δεις μεγάλη διαφορά.Οι onboard κάρτες είναι λίγο "αθλιες" αν θέλεις ποιοτηικό ήχο.

Θα πρότεινα μια Asus Xonar έναντι της X-fi.H Asus κυκλοφορει και σε pci-exrfess θύρα.

μεχρι 80 ποια καρτα μου προτεινεται ωστε να εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα?θα ειναι λογικοτερο να δαπανησω περισσοτερα η λιγοτερα για την αριστη σχεση αποδοσης τιμης?μην δωσω δηλαδη 70-80ευρω για μια λιγο καλυτερη αποδοση απο μια καρτα 40-50ευρω που δεν αντικατροπτιζει την διαφορα στην ποιοτητα και τελικα απολαμβανω σχεδον ιδια αποδοση.ευχαριστω οσους απαντησουν.συγνωμη αν κουρασα.

Υ.Γ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ ΡΟΚ-ΜΕΤΑΛ-ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΙΚΑ-CHILL OUT ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.