christos g Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2008 σκοπευω να αγορασω τα altec 5021 και εχω onboard καρτα ηχου την Realtek ALC883 8-Channel Audio Codec, High Definition Audio της μητρικης GIGABYTE GA-965P-DS3.αξιζει να αγορασω μια καρτα ηχου για καλυτερη ποιοτητα?αν ναι ποια κατα την γνωμη σας?θα υπαρξει μεγαλη διαφορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2008 θα υπάρξει διαφορά.Εγώ είδα μεγάλη διαφορά μόνο απ την κάρτα σε σχέση με την onboard.Τώρα ποια κάρτα θες, ανάλογα το budget.πάντως και τα ηχεία πολύ κομπλέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Απρίλιος 2, 2008 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2008 αξιζει να παρεις μια καρτα ηχου εχει καλητερη ποιοτητα ηχου και τα ηχεια σου ειναι τελεια οποτε σκεψου το :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Απρίλιος 2, 2008 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2008 Ναι θα δεις μεγάλη διαφορά.Οι onboard κάρτες είναι λίγο "αθλιες" αν θέλεις ποιοτηικό ήχο.Θα πρότεινα μια Asus Xonar έναντι της X-fi.H Asus κυκλοφορει και σε pci-exrfess θύρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos g Απρίλιος 2, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2008 μεχρι 80 ποια καρτα μου προτεινεται ωστε να εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα?θα ειναι λογικοτερο να δαπανησω περισσοτερα η λιγοτερα για την αριστη σχεση αποδοσης τιμης?μην δωσω δηλαδη 70-80ευρω για μια λιγο καλυτερη αποδοση απο μια καρτα 40-50ευρω που δεν αντικατροπτιζει την διαφορα στην ποιοτητα και τελικα απολαμβανω σχεδον ιδια αποδοση.ευχαριστω οσους απαντησουν.συγνωμη αν κουρασα.Υ.Γ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ ΡΟΚ-ΜΕΤΑΛ-ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΙΚΑ-CHILL OUT ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Απρίλιος 2, 2008 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540180 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Απρίλιος 3, 2008 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2008 Δεν θα έχει πρόβλημα με την X-Fi στα Vista;... Kάτι τέτοια διαβάζω τελευταία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.