Jump to content

Philips 42PFP5332/10 Plasma TV 42' - Αξιζει τα λεφτα της?

Daytime Dreamer

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους

Θα παρω μια τηλεοραση (το σκεφτομαι ακομα αν θα ειναι Plasma η LCD) και εχω καταληξει σε αυτην

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1096834

Θα χρησιμοποιειται για τα εξης

1) HD Movies (720p, 1080p)

2) Gaming σε οχι πολυ ψηλες αναλυσεις (1280Χ1024)

3) TV Viewing (λιγοτερο)

Ξερω οτι με 1200 παιρνω 47'' LCD LG Full HD (την ειχε προσφορα το Multirama Και την εχει αγορασει φιλος) αλλα θα προτιμησω το πλασμα λογω φωτεινοτητας και αρκετα πιο χαμηλη τιμης

Την εχει κανεις την συγκεκριμενη να πει εντυπωσεις? Το upscaling που κανει οταν την ταιζεις HD υλικο ειναι καλο?

Γενικως αν εχετε καποια εμπειρια απο αυτην την οθονη please share it!

:baby:

Καλησπερα σε ολους

Θα παρω μια τηλεοραση (το σκεφτομαι ακομα αν θα ειναι Plasma η LCD) και εχω καταληξει σε αυτην

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1096834

Θα χρησιμοποιειται για τα εξης

1) HD Movies (720p, 1080p)

2) Gaming σε οχι πολυ ψηλες αναλυσεις (1280Χ1024)

3) TV Viewing (λιγοτερο)

Ξερω οτι με 1200 παιρνω 47'' LCD LG Full HD (την ειχε προσφορα το Multirama Και την εχει αγορασει φιλος) αλλα θα προτιμησω το πλασμα λογω φωτεινοτητας και αρκετα πιο χαμηλη τιμης

Την εχει κανεις την συγκεκριμενη να πει εντυπωσεις? Το upscaling που κανει οταν την ταιζεις HD υλικο ειναι καλο?

Γενικως αν εχετε καποια εμπειρια απο αυτην την οθονη please share it!

:baby:

Για 1080p στην συγκεκριμενη ξεχασε το διοτι δεν το υποστηριζει (max ειναι 720p).

@Daytime Dreamer

Η σειρά 5xxx θεωρείτε entry level performance οπότε μάλλον δεν πρόκειται να ικανοποιήσει τις ανάγκες που έχεις θέσει.

Και πάλι θα προτείνω την Panny PX80 ή PX70 σε σειρά plasma κοντά σε αυτά τα χρήματα.

Όσο για το gaming σε plasma τα όποια παλαιότερα φαινόμενα burn in έχουν εξαλειφθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Βέβαια δε όχι για 10+ ώρες αλλά για ένα 3-4 ώρο.

Για 1080p στην συγκεκριμενη ξεχασε το διοτι δεν το υποστηριζει (max ειναι 720p).

Υποστηρίζει και 1080i αλλά σήμα 1080p κατά 90% όχι.

Εγώ ήμουν σε αντιστοιχο ψάξιμο πριν μηνες, τελικα πηρα με 750€ (οσο ειχαν τοτε οι φτηνες-μετριες 32αρες LCD) Panasonic Plasma 37" 37PV45 (αναλυση 1024χ768) και δεν το μετανιώνω. Φοβερο μαυρο, φωτεινοτητα και χρώματα, ΠΟΛΥ καλη εικονα σε τηλεοπτικα σημα, καμια σχεση με το πιξελιασμα των περισσοτερων LCD. Αποσο εχω διαβασει εσωτερικα κανει επεξεργασια σε 1080p. Δεν την εχω δουλεψει με HDMI, αλλα παντως απο D-sub σηκωνει και 1366χ768 και 720p ταινιες απο laptop φαινονται πολυ ωραια. Δεν εχω δει βεβαια την "αναγλυφη" εικονα που δινει το 1080p ή και το καλο 720p αλλα αυτο ισως οφείλεται και στην ελλειψη καλής πηγής-αρχείου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.