blade_pan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2008 Γεια σας παιδες...Ενδιαφερομαι για αγορα xbox360 για συνδεση με laptop αρχικα...Αξιζει το elite? Και το παλιο δεν υποστηριζει hd 1920*1080?Ο φορητος εχει dvi εξοδο...μπορω να το συνδεσω εκει και να παιζω στην οθονη του laptop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 1, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 Καλώς τον ξενιτεμένο! Όπως το είπες και μόνος σου, είναι dvi έξοδος, όχι είσοδος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 1, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 Ξενιτεμενος αστα!! Οσο φτιαχνει ο καιρος....τοσο δυσκολευει το πραγμα!!Βρήκα http://www.xbox360forum.com/forum/232026-post14.html κατι που πρεπει να παιζει!!Το μονο που μενει ειναι να το βρω....εχεις τπτ υποψιν σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 1, 2008 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 Δεν μου ανοίγει η σελίδα (firewall εργασίας γαρ). Τι περίπου λέει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Απρίλιος 1, 2008 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 Θα πρέπει να πάρεις εξωτερική κάρτα video αλλά και πάλι ούτε συζήτηση για Full HD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 1, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 Δεν μου ανοίγει η σελίδα (firewall εργασίας γαρ). Τι περίπου λέει?Εχει παρει ενας μια KWorld tv tuner card και παιζει στο laptop κανονικα...αλλα δεν θυμαται λεπτομερειες...Δεν προτεινει PVR για λογους Lag οποτε σιγουρα κατι μπορει να γινει αλλα θελει ψαξιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 1, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 χμμ ενδιαφερον, http://www.elgato.com/elgato/na/mainmenu/products/hybrid/product2.en.htmlαλλα δεν ξερω το usb 2.0 τι θα κανει? Μα ειναι δυνατον να μην υπαρχει σε express card??Εχω τον macbook pro 17 που παιρνει τις καινουργιες express cards. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Απρίλιος 1, 2008 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 E, και συ. Θες μα συνδεσεις M$ με μακ;:tongue: Να μου πεις οτι σου φερανε 360 να πω οκ, αλλα να το αγορασεις για το λαπτοπ και χωρις να ξερεις αν θα παιξει απροβληματιστα κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει καθολου. (ειδικα αφλασαριστο...) Αν θες ντε και καλα, καλυτερα το premium (falcon ε), δεν αξιζει τη διαφορα το elite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 1, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 Μα για αυτο το ψαχνω.... m$ με mac ειναι οντως καπως αλλα το xbox 360 ισως ειναι το μονο που αξιζει απο microsoft.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.