SlotKiller Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2008 Αγορασα χθες ενα usb wifi b/g της gigabyte http://www.gigabyte.com.tw/Products/Communication/Products_Spec.aspx?ProductID=989 με chip ενα της Ralink. Ομως ενω συνδεομαι στο δικτυο που θέλω δεν παίζει τιποτα. Ουτε πινγκ στη gate. To σήμα δεν είναι καλο... 1-2/5, περιπου 20% λεει το προγραμμα της ralink. To περιεργο ειναι ομως αλλο. Εβαλα το netstumber στο λαπτοπ intel 4965 και στο desktop με την ralink. Κατάφερα να έχω το ιδιο σημα (-80) (το γραφημα κοιτουσα) αλλα ενώ το λαπτοπ παιζει τελεια.... το desktop τυφλο. Μονο IP παιρνει απ τον DHCP και μετα ολα τα πακετα που δεχετε ερχονται με CRC. Τι φταιει ρε παιδια? Ειναι πολυ κακο το τσιπ και θέλει πολυ καλο σημα για να παιξει ή ειναι χαλασμενο? PS: b στο 1mbps και ΤΧ packet burst χρησιμοποιω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 1, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 Τα chipsets της intel είναι πολύ καλά η αλήθεια είναι! Αλλά και το σήμα με το οποίο τα δοκίμασες είναι οριακό και μου φαίνεται πιθανό να μην παίζει το ralink. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Απρίλιος 1, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 Ευχαριστω Trendy!Μηπως γνωριζεις καποιο αλλο usb με καποιο chip που ισως παιξει?Η αληθεια ειναι ομως οτι δε διαθετω πολλα χρηματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 2, 2008 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2008 Γενικότερα δεν έχω ασχοληθεί με usb sticks για πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο. Αλλά η γενική εντύπωση που μου έχουν δώσει είναι ότι λόγω περιορισμού χώρου δεν τα καταφέρνουν εξίσου καλά με μία pci, pcmcia ή mini-pci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Απρίλιος 2, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2008 Δυστυχως δεν εχω αλλες pci Αλλα τη δουλεια μου την εκανα με ICS απ το λαπτοπ στο desktop με χρηση LAN! Σ ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.