Jump to content

Προβλημα συνδεσης Ασυρματου με usb wifi Ralink

SlotKiller

Recommended Posts

Αγορασα χθες ενα usb wifi b/g της gigabyte http://www.gigabyte.com.tw/Products/Communication/Products_Spec.aspx?ProductID=989 με chip ενα της Ralink. :unsure:

Ομως ενω συνδεομαι στο δικτυο που θέλω δεν παίζει τιποτα. Ουτε πινγκ στη gate. :eek:

To σήμα δεν είναι καλο... 1-2/5, περιπου 20% λεει το προγραμμα της ralink. To περιεργο ειναι ομως αλλο.

Εβαλα το netstumber στο λαπτοπ intel 4965 και στο desktop με την ralink. Κατάφερα να έχω το ιδιο σημα (-80) (το γραφημα κοιτουσα) αλλα ενώ το λαπτοπ παιζει τελεια.... το desktop τυφλο. Μονο IP παιρνει απ τον DHCP και μετα ολα τα πακετα που δεχετε ερχονται με CRC. :hmm:

Τι φταιει ρε παιδια? Ειναι πολυ κακο το τσιπ και θέλει πολυ καλο σημα για να παιξει ή ειναι χαλασμενο? :wall:

PS: b στο 1mbps και ΤΧ packet burst χρησιμοποιω.

Γενικότερα δεν έχω ασχοληθεί με usb sticks για πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο. Αλλά η γενική εντύπωση που μου έχουν δώσει είναι ότι λόγω περιορισμού χώρου δεν τα καταφέρνουν εξίσου καλά με μία pci, pcmcia ή mini-pci.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.