Jump to content

μετατροπη 8.5Gb σε 2 x 4.4Gb! πως?

redbighunter

Recommended Posts

Αν μπεις google και γράψεις: "όνομα παιχνιδιού" dvd to cd, θα σου εμφανίσει πως μπορείς να το κάνεις αυτό για κάθε game.

Μπορείς να το συμπιέσεις σε RAR και να το χωρίσεις σε 2 parts για DVD, αν σε διευκολύνει βέβαια... :)

θα ηθελα να ειναι του <στυλ> : βαζεις το 1ο dvd, παιζει το autorun, κανει την εγκατασταση μεχρι τη μεση περιπου, βαζεις και το 2ο dvd ωστε να τελειωσει η εγκατασταση! τωρα το να το κανω rar, να το χωρισω κι επειτα οταν θελω να ξανακανω εγκατασταση φτου μανα unrar, επιβαρρυνση σκληρου κτλ ειναι πιστευω παιδεμος! στο google δεν βρηκα κατι! εχετε κανενα link να μου δωσετε?

Αυτό που είπε ο Ignatios. Είναι η διαδικασία εγκατάστασης τέτοια που δεν μπορεί να γίνει από δύο δισκάκια. Οπότε μπορείς μόνο να τα γράφεις σε DL ή να ακολουθήσεις τη λύση του RAR που σου πρότεινα παραπάνω... :)

Παιδιά μπορεί να γίνει, το έχω κάνει σε Medieval 2 και σε άλλα. Ψάξε στο google για conversion και το όνομα του παιχνιδιού.

Παιδιά γίνεται το επιβεβαιώνω και γώ γιατί είχα περάσει παίχνιδι με τον σύγκεκριμένο τρόπο που περιέγραψε πιο πάνω ο φίλος.Τώρα το πως....:dots::whistling:whistling

Να σου πω την αλήθεια ούτε που ξέρω τι έχει στο συγκεκριμένο site...

Απλά είδα το thread και θυμήθηκα ότι μου είχε στείλει ένα φίλος με e-mail το συγκεκριμένο link με το οποίο αυτός μετατρέπει DVD9->DVD5.

Anyway το αφαίρεσα (μιας και δε ξέρω και εγώ'το περιεχόμενό του)...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.