redbighunter Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2008 ξερετε κανενα προγραμματακι που να χωριζει δισκακια DL των 8.5 Gb σε 2 των 4.4 Gb? το θελω κυριως για dvd που περιεχουν games!
DMylonas Απρίλιος 1, 2008 #2 Απρίλιος 1, 2008 Αν μπεις google και γράψεις: "όνομα παιχνιδιού" dvd to cd, θα σου εμφανίσει πως μπορείς να το κάνεις αυτό για κάθε game.
nickstamat Απρίλιος 1, 2008 #3 Απρίλιος 1, 2008 Μπορείς να το συμπιέσεις σε RAR και να το χωρίσεις σε 2 parts για DVD, αν σε διευκολύνει βέβαια...
redbighunter Απρίλιος 1, 2008 Author #4 Απρίλιος 1, 2008 θα ηθελα να ειναι του <στυλ> : βαζεις το 1ο dvd, παιζει το autorun, κανει την εγκατασταση μεχρι τη μεση περιπου, βαζεις και το 2ο dvd ωστε να τελειωσει η εγκατασταση! τωρα το να το κανω rar, να το χωρισω κι επειτα οταν θελω να ξανακανω εγκατασταση φτου μανα unrar, επιβαρρυνση σκληρου κτλ ειναι πιστευω παιδεμος! στο google δεν βρηκα κατι! εχετε κανενα link να μου δωσετε?
Ignatios Απρίλιος 1, 2008 #5 Απρίλιος 1, 2008 Αυτό που θες δεν γίνεται....Γράψε ότι θες σε δισκάκια dl.
redbighunter Απρίλιος 1, 2008 Author #6 Απρίλιος 1, 2008 Αυτό που θες δεν γίνεται....Γράψε ότι θες σε δισκάκια dl. :cry::wall:
nickstamat Απρίλιος 1, 2008 #7 Απρίλιος 1, 2008 Αυτό που είπε ο Ignatios. Είναι η διαδικασία εγκατάστασης τέτοια που δεν μπορεί να γίνει από δύο δισκάκια. Οπότε μπορείς μόνο να τα γράφεις σε DL ή να ακολουθήσεις τη λύση του RAR που σου πρότεινα παραπάνω...
hurin Απρίλιος 1, 2008 #8 Απρίλιος 1, 2008 Παιδιά μπορεί να γίνει, το έχω κάνει σε Medieval 2 και σε άλλα. Ψάξε στο google για conversion και το όνομα του παιχνιδιού.
skywalker Απρίλιος 4, 2008 #9 Απρίλιος 4, 2008 Παιδιά γίνεται το επιβεβαιώνω και γώ γιατί είχα περάσει παίχνιδι με τον σύγκεκριμένο τρόπο που περιέγραψε πιο πάνω ο φίλος.Τώρα το πως....:whistling:whistling
greekfragma Απρίλιος 4, 2008 #11 Απρίλιος 4, 2008 εισαι απολυτα σιγουρος οτι το link συμβαδιζει με τους κανονες του thelab?
Duder Απρίλιος 4, 2008 #12 Απρίλιος 4, 2008 Να σου πω την αλήθεια ούτε που ξέρω τι έχει στο συγκεκριμένο site...Απλά είδα το thread και θυμήθηκα ότι μου είχε στείλει ένα φίλος με e-mail το συγκεκριμένο link με το οποίο αυτός μετατρέπει DVD9->DVD5.Anyway το αφαίρεσα (μιας και δε ξέρω και εγώ'το περιεχόμενό του)...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.