HellhammeR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2008 Καλημέρα σας. Έχω 3 σκληρούς ( RAPTOR 36,7 , ΜΑΧΤΟR 300GB , Seagate 500GB). Έχω περάσει στον raptor XP και χθές στο άσχετο με freezare το PC. Κάνω reset και μετα την φόρτωση των windows εκεί που πάει να μπει μέσα στην επιφάνεια εργασίαςδεν μπαίνει και στέκεται με μάυρη οθόνη, και το λαμπάκι απο του σκληρού είναι μονίμος κόκκινο, χωρίς να ακούγεται κάποιος ήχος απο τους σκληρούς. Άμα το αφήσω σε αυτήν την κατάσταση για αρκετή ώρα σβήνει το λαμπάκι και συνχίζει να κάθεται εκεί. μόλις τραβήξω το σατα καλώδιο απο τον MAXTOR μπαίνει κατευτθείαν. Το περίεργο είναι πως ο MAxtor δεν έχει κάποιο πρόβλημα ! Τον δοκίμασα σε άλλο pc και λειτουργεί κανονικά διαβάζοντας όλα τα αρχεία. Τον έχω κάνει και φορματ αλλά και πάλι στο δικό μου PC κολάει στο boot των xp. Δοκίμασα και του πέρασα XP και κάνει boot κανονικά στο δικό μου PC αναγνωρίζοντας και τους άλλους 2 σκληρούς που έχω. Το πρόβλημα είναι ότι άμα βάλω να κάνει boot ο raptor δεν άναγνωρίζει τον maxtor ! Πιστεύω ότι με ένα φορματ στον raptor και να του ξαναβάλω XP θα διορθωθέι το πρόβλημα, αλλά πριν το κάνω αυτό έιπα να ρωτίσω τους λαμπίτες. Έχω δοκιμάσει FIXMBR και πάλι τπτ...
elapse Απρίλιος 1, 2008 #2 Απρίλιος 1, 2008 Ακριβώς όμοια περίπτωση και σε εμένα, αλλά με 2 δίσκους Maxtor Maxline 250GB & Seagate cuda 7200.10 320GB. Έτρεξα διαγνωστικά αλλά δεν βρέθηκε κάποιο πρόβλημα. Τελικά άλλαξα καλώδιο sata στον seagate και μέχρι τώρα δουλεύει κανονικά...
HellhammeR Απρίλιος 1, 2008 Author #3 Απρίλιος 1, 2008 Και εγώ το δοκίμασα αυτό που έκανες αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα. Τον άφησα Unformated τον maxtor και απενεργοποιήσα τα SATA3 και SATA4 απο την Α8Ν32 έχοντας μόνο τον raptor και τον maxtor και μπήκε στα XP. Μετά τον formatisa και ενεργοποιήσα ξανά τα SATA και εν συνεχεία σύνδεσα και τον SEAGATE και λύθηκε το πρόβλημα. Μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα. Αει να δουμε...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.