xylokastro Απρίλιος 3, 2008 #41 Απρίλιος 3, 2008 ydi , Πες μου πως αισθανεσε τωρα.....εγω πλεον που εχω χασει 67 κιλα αισθανομαι ξανα-γεννημενος.....αλλος τροπος ζωης τελειως.....
ΓιαγκΤ Απρίλιος 3, 2008 #42 Απρίλιος 3, 2008 Κανω Gym εδω και κανα μηνα μερα παραμερα ενα 2μισαωρο.Πολύ είναι. Κάνε πιο γρήγορα, και σε μια ώρα να φεύγεις.Αν θες ντε και καλά πάρα πάνω, φάε κάτι στη μια ώρα και συνέχυσε.
YDinopoulos Απρίλιος 3, 2008 #43 Απρίλιος 3, 2008 @ xylokastro. Αλλαγη 100% σε ολα ρε συ. Συνηθειες, φιλοι (ναι, εκει ειδα ποιοι ειναι πραγματικα φιλοι) και φυσικα σχεσεις με το αλλο φυλο @Γιαγκο, ειμαι σε προγραμμα βρε. Κανω Χερια, Ποδια, Στηθος, Ωμους εναλλαξ. Καθε φορα και κοιλια, βαλε και 20 λεπτα ζεσταμα σε διαδρομο κ αλλα 10 στο τελος, παει ο χρονος! Για φαγητο παιρνω απλη πρωτεινουλα (οχι τπτ extreme)
ison Απρίλιος 3, 2008 Author #44 Απρίλιος 3, 2008 φιλοι (ναι, εκει ειδα ποιοι ειναι πραγματικα φιλοι) Χμμ εννοεις αυτοι που υποστηριξαν την προσπαθεια σου?Ρε παιδια για την διαιτα atkins εχει κανεις καμια αποψη αν την γνωριζει?
xylokastro Απρίλιος 3, 2008 #45 Απρίλιος 3, 2008 οχι ison,δεν την ξερω YDi , απο χαλαρωση πως τα πηγες?Εμενα μου εκανε εντυπωση που δεν εχω πολυ χαλαρωση.Ειχες καθολου ζαχαρο κλπ? p.s πες μου τι εχεις κανενα παλιο παντελονι και το βλεπεις και φρικαρεις εχω ενα 50αρι νουμερο(τωρα φοραω 32)και ειναι σκετη κουρτινα
kreach Απρίλιος 3, 2008 #46 Απρίλιος 3, 2008 'Exω φίλο που από ~130kg είναι τώρα ~97kg στην ηλικία των 16 ετών. Αν θες πληροφορίες στείλε πμ να σου δώσω τηλέφωνο του διαιτολόγου του. Πάντως πάνω από όλα το μέτρο. Σιγά σιγά θα χάσεις κιλά. Ο οργανισμός χρειάζεται χρόνο να ανταπεξέλθει στην αλλαγή. Θα τρώς επαρκώς, να έχεις πλούσιο διαιτολόγιο, κομμένα τα παγωτά, γλυκά αλλά κυρίως ΥΓΕΙΙΝΑ τα 0% ζάχαρη, coca cola zero και λαλακίες ΔΕΝ συνίστανται (κι ας λένε ότι θέλουν οι εταιρίες !). Προφανώς θα συνδιάσεις την δίαιτα με γυμναστική, κανόνισε ένα πρόγραμμα με γυμναστή, όχι μόνος σου. Και προσπάθησε όσο μπορείς να μην πιέζεις τον εαυτό σου, πχ αν είσαι Γ Λυκείου περίμενε ένα χρόνο. Η δίετα να ξέρεις θα σε ταλαιπωρeισει αρκετά στην αρχή. Έχεις πάρει μια σοβαρή απόφαση και θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σου. Ο φίλος μου ενάμισυ χρόνο μετά έγινε άλλος άνθρωπος. Καλό κουράγιο φίλε μου !
YDinopoulos Απρίλιος 3, 2008 #47 Απρίλιος 3, 2008 @ison Φυσικα αυτοι που με στηριξαν, και ειδα ποιοι αργοτερα φοβηθηκαν/ζηλεψαν κ απομακρυνθηκαν @xylokastro Εχω κανει πλαστικη (η αλλιως tummy tuck). Ειχα κ στα χερια λιγο, αλλα με το γυμναστηριο εχω σκοπο να φουσκωσει λιγακι το μυς κ να μην ειναι ασχημο. Θεματα υγειας απολυτως τι-πο-τα. Ισα ισα που οι εξετασεις ειναι ενος οργανισμου πολυ γερου. Παντελονια...χμμ...Φοραγα 6ΧXL κ τωρα 34 η 32 αναλογα την μαρκα. Εχω κρατησει ενα να θυμαμαι την μ@λακια που εκανα τοσα χρονια!
unknown Απρίλιος 3, 2008 #48 Απρίλιος 3, 2008 να πω και γω??.......καλα λεω....υψος 1,77πριν πανελληνιες(χρονια 2006-2007) 72 κιλα μετα τις εξετασεις ειχα παει 87 κιλα..τελη καλοκαιριου ειχα πεσει 79-80 (βοηθησαν τα μπανια)κοντα στα χριστουγεννα περιπου ημουν 72 κιλατωρα ειμαι 69κιλα.ο λογος ειναι προφανης... λιγοτερο διαβασμα->λιγοτερη βαρεμαρα->λιγοτερο φαι .. δεν μπορω να πω οτι εκανα διαιτα..(δηλαδη δεν ακολουθουσα καποιο προγραμμα Η δεν σκεφτομουνα ποτε θα φαω και ποσο) απλα βγηκα εξω απο τη μουχλα του διαβασματος και απο φαι φυσιολογικα..καλα δεν ειναι?
KTMlover Απρίλιος 3, 2008 #49 Απρίλιος 3, 2008 Να πώ και εγώ το πρόβλημά μου? Είμαι 1.83 και είμαι 80 κιλά... Έχω μια ψιλοκοιλίτσα, αλλά την χάνω και την ξανακάνω. Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω μια κ0λ4ρα σκέτο αεροδρόμιο.Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως θα τον ξεφορτωθώ. Ξέρετε τίποτα? edit: Πολύ Δρούζα θυμίζει η φάση
YDinopoulos Απρίλιος 4, 2008 #50 Απρίλιος 4, 2008 lol μπορω κ ετσι ! KTMlover...Διαδρομο & ποδηλατο. Δεν υπαρχει αλλη λυση
Hohenstaufen Απρίλιος 4, 2008 #51 Απρίλιος 4, 2008 να πω και γω??.......καλα λεω.... υψος 1,77 πριν πανελληνιες(χρονια 2006-2007) 72 κιλα μετα τις εξετασεις ειχα παει 87 κιλα.. τελη καλοκαιριου ειχα πεσει 79-80 (βοηθησαν τα μπανια) κοντα στα χριστουγεννα περιπου ημουν 72 κιλα τωρα ειμαι 69κιλα. ο λογος ειναι προφανης... λιγοτερο διαβασμα->λιγοτερη βαρεμαρα->λιγοτερο φαι .. δεν μπορω να πω οτι εκανα διαιτα..(δηλαδη δεν ακολουθουσα καποιο προγραμμα Η δεν σκεφτομουνα ποτε θα φαω και ποσο) απλα βγηκα εξω απο τη μουχλα του διαβασματος και απο φαι φυσιολογικα.. καλα δεν ειναι? Ακριβώς το ίδιο και με μένα....ακριβώς....τώρα είμαι σταθερός στα 75 κιλά και μπορώ να πώ οτι τρώω αρκετά αλλα επειδή κινούμε συνέχεια δεν τα κρατάω... Μια χαρά μπορώ να πω οτι είμαστε
Daidalos Απρίλιος 4, 2008 #52 Απρίλιος 4, 2008 Εγω παντως τρεχω τωρα την μανα μου σε διατροφολογο για ακριβως το αντιθετο προβλημα... Εχει πεσει στα 42 κιλα... Συμφωνα με τον διατροφολογο θα χρειαστει καπου 3 μηνες για να παρει 5 κιλα...
Zarras Απρίλιος 4, 2008 #53 Απρίλιος 4, 2008 αστα να πανε δαιδαλε, ειχα πιασει πατο καποτε με 48kgr , οπως επισης εχω ξεχυλισει φτανοντας τα 93kgr.... φρικη και τα 2. Οταν ημουν 48 δε μπορουσα να αναπνευσω, κουραζομουν υπερβολικα ευκολα και ημουν σαν ζωντανο πτωμα. Οταν πατησα τα 93, τα μπουτια μου κατω...ενωνοντουσαν και ημουν σιγκαμμενος (λολ δε ξερω πως ακριβως γραφεται η λεξη), ενιωθα πολυ δυσκινητος, και η κοιλια μου εκοβε την ανασα οταν καθομουν στο γραφειο γιατι πιεζοτανε... Τωρα ειμαι 81, με ελαφρυ πλην σεξυ πατσοκοιλαρακι
ison Απρίλιος 4, 2008 Author #55 Απρίλιος 4, 2008 αστα να πανε δαιδαλε, ειχα πιασει πατο καποτε με 48kgr , οπως επισης εχω ξεχυλισει φτανοντας τα 93kgr.... φρικη και τα 2. Οταν ημουν 48 δε μπορουσα να αναπνευσω, κουραζομουν υπερβολικα ευκολα και ημουν σαν ζωντανο πτωμα. Οταν πατησα τα 93, τα μπουτια μου κατω...ενωνοντουσαν και ημουν σιγκαμμενος (λολ δε ξερω πως ακριβως γραφεται η λεξη), ενιωθα πολυ δυσκινητος, και η κοιλια μου εκοβε την ανασα οταν καθομουν στο γραφειο γιατι πιεζοτανε... Τωρα ειμαι 81, με ελαφρυ πλην σεξυ πατσοκοιλαρακι 48 kgr? Με τι υψος ρε Ζαρρα?
Zarras Απρίλιος 4, 2008 #56 Απρίλιος 4, 2008 1.79cm, νευρικη ανορεξια, ουσιες, ξενυχτια, ηλιθιος τροπος αντιμετωπισης της ζωης.
Bigi Απρίλιος 4, 2008 #57 Απρίλιος 4, 2008 Μιας και βλέπω υπάρχει ενδιαφέρον και από τις 2 πλευρές έχω να δηλώσω: δέχομαι 7-10 κιλά από όποιον θέλει να τα ξεφορτωθεί! Πως λέει και ένας στο χωριό μου: δέχομαι μπάζα, 2 ευρώ ο τόνος... Ψυχική δύναμη πάντως θέλει παιδιά.Στο μυαλό μας είναι όλα.Αν δε το πάρουμε απόφαση, αν δε γυρίσει το μυαλό να σφίξουν τα δόντια δε γίνεται δουελειά.Καλά αποτελέσματα σε όσους το έχουν πάρει ήδη απόφαση να φτάσουν στα κιλά που επιθυμούν. :daisy:
mak_kioy Απρίλιος 5, 2008 #58 Απρίλιος 5, 2008 Να πω κι εγώ την γνώμη μου. Για να αδυνατίσεις χρειάζεται βασικά η θέληση. Μετά έρχονται όλα τα άλλα. Εγώ χωρίς διαιτολόγο μόνο με δικιά μου προσοχή (μικρότερες μερίδες) έχασα 24 κιλά σε κοντά 1 χρόνο. Γυμναστική -βάρη, τρέξιμο, ποδήλατο οτιδήποτε-. Αν ξεχαστώ για λίγο διάστημα (3-4 μήνες παίρνω ξανά κιλά 5-6) αλλά με λίγη προσοχή ξαναχάνονται. Αυτό που έχω να προτείνω είναι προσοχή στις μερίδες. Το μάτι δεν χορταίνει ποτέ. Βάζετε στο πιάτο όσο βάζατε (πριν ξεκινήσετε δίαιτα) και αφαιρέστε λίγο. Δεν είναι ανάγκη να σηκώνεστε νηστικοί από το τραπέζι αλλά όχι και να μην μπορείτε να σηκωθείτε. Αν συνεχίσετε έτσι με το να βγάζετε λίγο φαγητό κάθε φορά θα φτάσετε μετά από κάποιο καιρό να τρώτε το μισό από ότι τρώγατε και να σηκώνεστε και φουσκωμένοι. Επίσης μεγάλη προσοχή στα γλυκά (παντώς είδους) και μέτρο. Αν φας μια πάστα προσπάθησε την επόμενη μέρα είτε να γυμναστείς λίγο παραπάνω είτε να φας λίγο λιγότερο. Κανένας δεν ξέρει τον οργανισμό μας καλύτερα από εμάς. Με λίγη προσοχή και σύνεση μπορεί ο καθένας να καταφέρει να χάσει βάρος. Αρκεί να το θέλει
DeadeyeButch Απρίλιος 5, 2008 #60 Απρίλιος 5, 2008 Ας πω κι εγώ την ιστορία μου. Καταρχήν, είμαι 16 χρονών, 1.86m, 81kg. Όλη μου τη ζωή ήμουν υπέρβαρος πλην των τελευταίων δύο μηνών. Πριν από πέντε μήνες ήμουν 105kg. Εκείνη την περίοδο, έπρεπε να περάσω από ιατρικές εξετάσεις (παθολογικές, καρδιολογικές, οφθαλμολογικές κλπ) για να μου επιτραπεί από το σχολείο να συμμετάσχω στο μάθημα της Γυμναστικής. Πήγα, λοιπόν, μια μέρα σε έναν καρδιολόγο για να με εξετάσει. Μου έκανε ηλεκτροκαρδιογράφημα, υπερηχογράφημα, μου πήρε την πίεση και τέλος εξέτασε τα ακροαστικά μου. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν απογοητευτικά. Η πίεση μου, η μεγάλη, ήταν καρφωμένη στο 13.5. Επίσης, το υπερηχογράφημα έδειξε ότι είχα υπερτροφία στη δεξιά κοιλία. Τέλος, τα ακροαστικά έδειξαν ότι είχα ένα ελαφρό φυσηματάκι στην καρδιά. Στη συνέχεια, αφού συζήτησα με τον γιατρό για την πορεία της υγείας μου, αποφάσισα να αλλάξω τρόπο ζωής. Ξεκίνησα λοιπόν εκείνη τη μέρα, εκείνη την ώρα.Έβαλα στην καθημερονότητα μου τη δίαιτα και τη γυμναστική. Προσπάθησα να κινούμαι όσο το δυνατόν περισσότερο. Είτε μέσα στο σπίτι, είτε έξω από αυτό. Συγκεκριμένα, έκανα καθημερινά:α.πέντε λεπτά επιτόπιο τρέξιμο, β.15 λεπτά ζέσταμα για τους μυς και γ.15 λεπτά κοιλιακούς και ραχιαίους. Στη συνέχεια πρόσθεσα και το ποδήλατο στη γυμναστική μου. Εκείνη την περίοδο είχαμε κατάληψη στο σχολείο κι έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να βγαίνω καθημερινά για ποδήλατο. Όταν τελείωσε η κατάληψη, μείωσα το ποδήλατο στις 1-2 φορές τη βδομάδα. Τέλος, συνδίασα τη γυμναστική με τη δίαιτα. Η δίαιτα μου αποτελούταν από τρία γεύματα:1ο (πριν το σχολείο): ένα μικρό μπολ κορν φλέικς με γάλα2ο (μεσημέρι): έτρωγα τα πάντα χωρίς αλάτι και αποχαιρέτησα τα τηγανητά φαγήτα και το ψωμί. Έτρωγα 2-3 φορές τη βδομάδα όσπρια και 1 φορά τη βδομάδα ψάρι3ο (πριν τις 20:00): ένα φρουτάκιΝα μην πολυλογώ, μέσα σε 3 μήνες έχασα 28kg φτάνοντας τα 77kg. Το κακό ήταν ότι ένιωθα αρκετά εξασθενημένος στα 77kg διότι μου είχε απομείνει ελάχιστη μυική μάζα (βλέπετε.. δεν έκανα καθόλου βάρη). Οι γονείς μου με πίεζαν να αρχίσω να τρώω κανονικά γιατί είχα γίνει "λείψανο". Μετά από μεγάλη πίεση από γονείς και φίλους άρχισα να τρώω κανονικά. Το κακό είναι πως μέσα σε δύο μήνες πήρα 4 κιλά επειδή πρόσθεσα ξανά στην καθημερινότητα μου τα γλυκά, τα τηγανητά και το ψωμί. Ευτυχώς, δεν τρώω fastfood και δεν πίνω αναψυκτικά. Από την άλλη, παρατήρησα πως τώρα μπορώ να κάνω περισσότερες κάμψεις (15-20) σε σχέση με πριν (στα 77kg έκανα 5-6 κάμψεις). Επίσης, παρατήρησα πως αυξήθηκε η μυική μάζα των χεριών μου. Η κοιλίτσα όμως -μια πέτσα δηλαδή- δεν λέει να φύγει. Κάνω κοιλιακούς αλλά δεν φεύγει με τίποτα. Αρχίζω να φοβάμαι πως θα ξαναπάρω τα κιλά αν δεν κόψω πάλι τα γλυκά κλπ.Τέλος πάντων, στο θέμα μας τώρα γιατί βγήκα offtopic. Είχα πάει κι εγώ στο παρελθόν σε διαιτολόγο αλλά δεν κατάφερα να χάσω κιλά γιατί πολύ απλά δεν είχα θέληση. Το παν είναι η θέληση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.