Jump to content

Διατροφολογος/Διαιτολογος εχει παει ποτε κανεις?

ison

Recommended Posts

Ειμαι βαρυκοκκαλος.... :p:P:hehe:

Απλα ενημερωτικα η μεγιστη διαφορα που μπορει να εχει ενας ελαφρυκοκκαλος με εναν βαρυκοκκαλο ειναι 700 γραμμαρια :daisy:

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply
Απλα ενημερωτικα η μεγιστη διαφορα που μπορει να εχει ενας ελαφρυκοκκαλος με εναν βαρυκοκκαλο ειναι 700 γραμμαρια :daisy:

Ok, εγώ είμαι βαρυκέφαλος.

δεν ειναι καλυτερα να τηρεις απλα μεσογειακη διατροφη χωρις υπερβολες και κυριως να αθλεισαι(κολυμπι κατα προτιμηση,κανα τρεξιματακι κανα μπασκετακι που και που)???

Μπορει να αργησεις να δεις αποτελεσματα αλλα νομιζω θα ειναι καλυτερα απο αυτα που θα δεις απο διατροφολογο..αλλωστε οπως ειπαν καποιοι χρηστες οσα χασαν τα ξαναπηραν μετα απο λιγο

Ok, εγώ είμαι βαρυκέφαλος.

Μάλλον το λειτουργικό σου πρεπει ναναι βαρυ . έλα να βγαινουν visual efects αρωματα & σκιες. :p

Λοιπον

Επειδη εχω κανει διαιτα θα σου πω το δικο μου παραδειγμα....

Ειχα φτασει καποτε στο μαγικο νουμερο 160 κιλα....Ξεκινησα το καλοκαιρι του 2005.Συνεχισα μεχρι τον απριλιο του 2006 οπου εκει σταματησα λογω 5 μερης εκδρομης(ειχα φτασει στα 120).....Απο τον απριλη μεχρι τον νοεμβριο του 2006 πηρα 10 κιλα....Και ο λογος?Γυρισα παλι στην παλια μου συμπεριφορα(συνεχεια σουβλακια και πιτσες κλπ).

Ξαναξεκιναω , και συνεχιζω μεχρι τον Ιουνιο του 2007 οπου εφτασα τα 105 κιλα....Ολο το καλοκαιρι δεν πηρα γραμμαριο γιατι προσεχα τη διατροφη...Ετρωγα ο,τι ηθελα με μετρο βεβαιως βεβαιως και υγιεινα και γενικως ΑΠ'ΟΛΛΑ.

Ξαναξεκιναω τον νοεμβριο του 2007 μεχρι τον ιανουαριο του 2008 που φτανω τα 95 . Απο τοτε μεχρι τωρα , εχω σταματησει , και εχω χασει απο μονος μου 2 κιλα(93 κιλα) και θελω να παω στο 89(για να γινει το πρωτο ψηφιο 8 :devil:)και υπολογιζω πως σε 4 εβδομαδες θα εχω παει . Παρεπιπτοντως ειμαι 1,92 .

Ασκηση μονο το καλοκαιρι του 2007 εκανα . Ολος αυτος ο γολγοθας ηταν χωρις γυμναστικη...κατι το οποιο λειτουργησε σε εμενα , αλλα ισως να μη λειτουργησει σε εσενα .

Κανε εξετασεις αιματος να δεις ζαχαρο , χοληστερινη κλπ

και πανω απ'ολα , στο ΜΥΑΛΟ ειναι ολα , να το παρεις αποφαση....και στον καλυτερο διαιτολογο να πας , αν δε το παρεις αποφαση δεν.....

spc i l0ve ya:inlove::inlove:

Λοιπον

Επειδη εχω κανει διαιτα θα σου πω το δικο μου παραδειγμα....

Ειχα φτασει καποτε στο μαγικο νουμερο 160 κιλα....Ξεκινησα το καλοκαιρι του 2005.Συνεχισα μεχρι τον απριλιο του 2006 οπου εκει σταματησα λογω 5 μερης εκδρομης(ειχα φτασει στα 120).....Απο τον απριλη μεχρι τον νοεμβριο του 2006 πηρα 10 κιλα....Και ο λογος?Γυρισα παλι στην παλια μου συμπεριφορα(συνεχεια σουβλακια και πιτσες κλπ).

Ξαναξεκιναω , και συνεχιζω μεχρι τον Ιουνιο του 2007 οπου εφτασα τα 105 κιλα....Ολο το καλοκαιρι δεν πηρα γραμμαριο γιατι προσεχα τη διατροφη...Ετρωγα ο,τι ηθελα με μετρο βεβαιως βεβαιως και υγιεινα και γενικως ΑΠ'ΟΛΛΑ.

Ξαναξεκιναω τον νοεμβριο του 2007 μεχρι τον ιανουαριο του 2008 που φτανω τα 95 . Απο τοτε μεχρι τωρα , εχω σταματησει , και εχω χασει απο μονος μου 2 κιλα(93 κιλα) και θελω να παω στο 89(για να γινει το πρωτο ψηφιο 8 :devil:)και υπολογιζω πως σε 4 εβδομαδες θα εχω παει . Παρεπιπτοντως ειμαι 1,92 .

Ασκηση μονο το καλοκαιρι του 2007 εκανα . Ολος αυτος ο γολγοθας ηταν χωρις γυμναστικη...κατι το οποιο λειτουργησε σε εμενα , αλλα ισως να μη λειτουργησει σε εσενα .

Κανε εξετασεις αιματος να δεις ζαχαρο , χοληστερινη κλπ

και πανω απ'ολα , στο ΜΥΑΛΟ ειναι ολα , να το παρεις αποφαση....και στον καλυτερο διαιτολογο να πας , αν δε το παρεις αποφαση δεν.....

spc i l0ve ya:inlove::inlove:

Ωραιος ρε ξυλοκαστρο.

Ολα αυτα μονος ή πηγες σε καπιο διατροφολογο στην αρχη?

Σε διαιτολογο πηγα , και οσο προχοραγα στα κιλα , ολο και μου τσιτωνε το προγραμμα . Θυμαμαι την πρωτη εβδομαδα μου ειχε βαρια φαγητα πολυ συχνα....μετα ομως τσιτα....οταν εφτασα τα 115 συνεχεια ψητα....σαλατες....δημητριακα το πρωι , φρουτα/χυμους κλπ

καλη επιτυχια:clap:

160? Eισαι λιγος. 193 ειχα φτασει.

Ενιγουεη...Το Βασικο ειναι οτι σε οποιον κ να πας, το θεμα γυμναστικη ειναι ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ και μην το αμελησεις !

160? Eισαι λιγος. 193 ειχα φτασει.

Ενιγουεη...Το Βασικο ειναι οτι σε οποιον κ να πας, το θεμα γυμναστικη ειναι ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ και μην το αμελησεις !

Ποσο εισαι τωρα Dinipoulos?

Το 6-7% ειναι αδυνατον χωρις φαρμακευτικη βοηθεια , δηλαδη αναβολικα στεροειδη. Απο ενα σημειο και μετα ειναι πολυ πιο δυσκολο να πεσεις στο 10% απο το 11% απο οτι ηταν η μεταβαση απο το 12% στο 11%

Και γενικως απ'οτι εχω ακουσει απο φιλους μου Bodybuilder'αδες την ζωη την βλεπεις με αλλο ματι απο ενα ποσοστο λιπους και κατω (νευρα, φοβιες, κλπ)

Ασχολεισαι με γυμναστικη με βαρη? ΤΟ χαμηλοτερο ever ποσοστο που ειχες φτασει ποσο ηταν?

Και γενικως απ'οτι εχω ακουσει απο φιλους μου Bodybuilder'αδες την ζωη την βλεπεις με αλλο ματι απο ενα ποσοστο λιπους και κατω (νευρα, φοβιες, κλπ)

δλδ ?

δλδ ?

Παρακολούθα:

βαριοπουλα εισαι εσυ :rofl:

Άει γαμ..ου.

(ποσοστό λίπους >20%) :hehe:

89-90 παιζω με 16% body fat. Θελω να πω στο 6-7% και να σενιαρω λιγο κοιλιακους και χερια.

Αμ, πες το έτσι. Ωστέ εσύ τα έχασες και ορισμένα τα βρήκα εγώ :p (12 κιλά πάνω σε 6 μήνες :fist:)

@ D.Dreamer. Ειμαι στο χαμηλοτερο της ζωης μου. Το ποσοστο το λεει η ζυγαρια μου, αλλα απο τα λεγομενε σου, μαλλον θα κανω ελεγχο κ στο γυμναστηριο (αν εχουν)

Κανω Gym εδω και κανα μηνα μερα παραμερα ενα 2μισαωρο.

Εγώ είχα φτάσει στα 13% με λίγη γυμναστική.

@ydinopoulos 6-7% δεν λέει για άνδρα στο 10-12 max με καλή γυμναστικούλα θα είσαι jet

89-90 παιζω με 16% body fat. Θελω να πω στο 6-7% και να σενιαρω λιγο κοιλιακους και χερια.

Ωραιος ο dinopoulos.

Ερωτηση: Τα κιλα τα εχασες να φανταστω με συνδυασμο γυμναστικης-διατροφης ?

Ποσο συχνα και τι ειδους γυμναστικη εκανες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.