Jump to content

Διατροφολογος/Διαιτολογος εχει παει ποτε κανεις?

ison

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λογω του οτι τα Kg αρχισαν τον ανηφορο παλι (δες 110 :wall:) αρχισε να χτυπαει το καμπανακι...

Επειδη θα ηθελα να χασω αρκετα κιλα ...σωστα πανω απο ολα ...αξιζει να παω σε διατροφολογο/διαιτολογο ή τσαμπα τα λεφτα?

Οπως ειπα ο κυριος λογος ειναι να τα χασω σωστα σε συνδυασμο με γυμναστικη. (τρεξιμο/ποδηλατο κλπ).

Αποτερος σκοπος (αν και μακρινος) ειναι να παω στα 80-85. (υψος 1.85)

Αν μπορουσατε να προτεινετε και κανενα σοβαρο διατροφολογο θα ημουν ευγνωμων.

Ευχαριστω :red:

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Ημουν σε αυτή τη φάση πήγα και από 105 πήγα 78 και μετά λόγω του γ,, στρατού τα ξαναπήρα

Μια διατροφή από μόνη της δεν θα κάνει τίποτα πρέπει να ενεργοποιήσεις και το μεταβολισμό σου με λίγη άσκηση έτσι ώστε να καίει

Ημουν σε αυτή τη φάση πήγα και από 105 πήγα 78 και μετά λόγω του γ,, στρατού τα ξαναπήρα

Μια διατροφή από μόνη της δεν θα κάνει τίποτα πρέπει να ενεργοποιήσεις και το μεταβολισμό σου με λίγη άσκηση έτσι ώστε να καίει

Αυτο ειναι το σχεδιο αλλα για να μην κανω μαΛ@κιΕς με την διατροφη σκεφτηκα για διατροφολογο...

Πηρες 27 κιλα στο στρατο :eek: ...αεροπορια ησουν ?:p

Το πυροβολικό, ή αξιζει να πας σε διαιτολογο? :p

Χωρις να εχω παει ποτε, αλλα συνεχισω να παιρνω βαρος, μαλλον θα χρειαστει να παω, απο γνωστους, αξιζει να πας. Αρκει να πας σε καλο, και να μην εισαι ελαστικος με το προγραμμα σου

Το πυροβολικό, ή αξιζει να πας σε διαιτολογο? :p

Χωρις να εχω παει ποτε, αλλα συνεχισω να παιρνω βαρος, μαλλον θα χρειαστει να παω, απο γνωστους, αξιζει να πας. Αρκει να πας σε καλο, και να μην εισαι ελαστικος με το προγραμμα σου

Ελπιζω να δεις καποιος το thread και να προτεινει κανενα. Να μας πει και κανα δυο κουβεντες απο την εμπειρια του.

σαφως να πας, και μην ακουσεις κανεναν καγκουρα που 8α σου

προτεινει διαφορες αλχημιστικες διαιτες.....

το θεμα ασκησης ειναι πολυ σημαντικο, βρες κατι που να γουσταρεις να κανεις.

Κλειδι ειναι τα πολλα μικρα γευματα, καθως και η ενεργοποιηση του μεταβολισμου σου

οπως ειπε και ο dellman πιο πανω. Αυτο θα το πετυχεις κανωντας γυμναστικη και τρωγοντας οπως ειπα μικρα και πολλα γευματα.

Ζητουμενο ειναι να καις παραπανω απο οσο λαμβανεις (θερμιδες).

Θελει κουραγιο και υπομονη, στο τελος ομως θα αναμοιφθεις για την προσπαθεια σου.

Επισης μη φοβηθεις να παρεις λιποδιαλυτικα http://www.fitnesslogic.gr/supps/fat_burners/fat_burners02.htm

εδω θα παρεις μια γευση για το ποιες ουσιες κανουν τι.

Εννοειται συμβουλευεσαι το διατροφολογο σου για τις δοσεις και τη διαρκεια χορηγησης.

Κατα την ταπεινη μου γνωμη μη τα χρησιμοποιησεις εξαρχης, μιας και ο ρυθμος που θα

χανεις βαρος θα ειναι ταχυς, χρησιμοποιησε τα αργοτερα οταν ο ρυθμος αυτος θα αρχισει

να επιβραδυνεται.

Ξερω οι περισσοτεροι θα πειτε 666 ουυυ αυτα ειναι πραγματα του διαβολου, αλλα ειναι

το ιδιο πραγμα σα να λες σε εναν ασχετο,"ελα να σου κλοκαρω το πισι" ε η απαντηση που θα παρεις ειναι "666 ουουου θα μου το καψεις". Δεν ειναι οι ουσιες "κακες", κακη ειναι η λαθος χορηγηση και ακομα περισσοτερο η παρατεταμενη χρηση. Για παραδειγμα ουσιες οπως κρεατινινη ή αλλες προορμονες εχουν κυκλο χορηγησης 21-30 μερες μαξ.

Αν τελικα διαλεξεις για αθληση πολεμικες τεχνες ή βαρη, πες μου να σε στειλω στο Νο1 σιδεραδικο του νεου κοσμου ;)

σαφως να πας, και μην ακουσεις κανεναν καγκουρα που 8α σου

προτεινει διαφορες αλχημιστικες διαιτες.....

το θεμα ασκησης ειναι πολυ σημαντικο, βρες κατι που να γουσταρεις να κανεις.

Κλειδι ειναι τα πολλα μικρα γευματα, καθως και η ενεργοποιηση του μεταβολισμου σου

οπως ειπε και ο dellman πιο πανω. Αυτο θα το πετυχεις κανωντας γυμναστικη και τρωγοντας οπως ειπα μικρα και πολλα γευματα.

Ζητουμενο ειναι να καις παραπανω απο οσο λαμβανεις (θερμιδες).

Θελει κουραγιο και υπομονη, στο τελος ομως θα αναμοιφθεις για την προσπαθεια σου.

Επισης μη φοβηθεις να παρεις λιποδιαλυτικα http://www.fitnesslogic.gr/supps/fat_burners/fat_burners02.htm

εδω θα παρεις μια γευση για το ποιες ουσιες κανουν τι.

Εννοειται συμβουλευεσαι το διατροφολογο σου για τις δοσεις και τη διαρκεια χορηγησης.

Κατα την ταπεινη μου γνωμη μη τα χρησιμοποιησεις εξαρχης, μιας και ο ρυθμος που θα

χανεις βαρος θα ειναι ταχυς, χρησιμοποιησε τα αργοτερα οταν ο ρυθμος αυτος θα αρχισει

να επιβραδυνεται.

Ξερω οι περισσοτεροι θα πειτε 666 ουυυ αυτα ειναι πραγματα του διαβολου, αλλα ειναι

το ιδιο πραγμα σα να λες σε εναν ασχετο,"ελα να σου κλοκαρω το πισι" ε η απαντηση που θα παρεις ειναι "666 ουουου θα μου το καψεις". Δεν ειναι οι ουσιες "κακες", κακη ειναι η λαθος χορηγηση και ακομα περισσοτερο η παρατεταμενη χρηση. Για παραδειγμα ουσιες οπως κρεατινινη ή αλλες προορμονες εχουν κυκλο χορηγησης 21-30 μερες μαξ.

Αν τελικα διαλεξεις για αθληση πολεμικες τεχνες ή βαρη, πες μου να σε στειλω στο Νο1 σιδεραδικο του νεου κοσμου ;)

Ωραιος ο Ζαρρας. Μηπως εχεις να προτεινεις και κανενα ? Μιας και φαινεται οτι εχεις ασχοληθει με το "αντικείμενο".

Οσο για γυμναστικη σκεφτομουν τρεξιμο/γυμανστηριο ...απο βαρη δεν εχω ασχοληθει ποτε...αλλα αν δεν βαριεσε στειλε σε pm για πιο γυμναστηριο μιλας.

Και παλι ευχαριστω και καμια γνωμη παραπανω δεν θα ηταν ασχημα :red:

κοιτα, προτιμησε,

αεροβιες ασκησεις (τρεξιμο, ποδηλατο, κολυμπι, ξυλικι)

παρα αναεροβιες (βαρη), μιας και ο σκοπος ειναι να φυγει λιπωδης ιστος,

και οχι να αυξησεις τη μυικη σου μαζα.

Αν παρολα αυτα θες βαρη, παιζουν 3 σιδεραδικα στη περιοχη μας. Ειναι στο κουκακι:

1. πανω στη βεικου (νορμαλ κλασικο gym)

2. στη πλατεια που καταληγει η βεικου (Σιδεραδικο με κεφαλαιο Σ, το μοναδικο gym που εμεινα για πανω απο 2 χρονια)

3. στη γεφυρα που παει καλιθεα αριστερα (κακοφημο, πανε "διαφοροι" ανθρωποι της νυχτας)

Επισης παιζει το ergofit, που ειναι κοντα μας (δεσπος σεχου) αυτο ειναι πιο light gym με εμφαση στην αεροβια γυμναστικη.

Για ξυλικι παιζει το gym του Βασιλη του "γερμανου" ο οποιος ειναι και γραματεας της ενωσης ξυλεμπορων (kickbox)

Aν θες hardcore ξυλικι ακα μαϊ ταϊ παιζει κοντα στο Xtreme stores (βουλιαγμνενης-ειναι το μαγαζι με τα συμπληρωματα).

κοιτα, προτιμησε,

αεροβιες ασκησεις (τρεξιμο, ποδηλατο, κολυμπι, ξυλικι)

παρα αναεροβιες (βαρη), μιας και ο σκοπος ειναι να φυγει λιπωδης ιστος,

και οχι να αυξησεις τη μυικη σου μαζα.

Αν παρολα αυτα θες βαρη, παιζουν 3 σιδεραδικα στη περιοχη μας. Ειναι στο κουκακι:

1. πανω στη βεικου (νορμαλ κλασικο gym)

2. στη πλατεια που καταληγει η βεικου (Σιδεραδικο με κεφαλαιο Σ, το μοναδικο gym που εμεινα για πανω απο 2 χρονια)

3. στη γεφυρα που παει καλιθεα αριστερα (κακοφημο, πανε "διαφοροι" ανθρωποι της νυχτας)

Επισης παιζει το ergofit, που ειναι κοντα μας (δεσπος σεχου) αυτο ειναι πιο light gym με εμφαση στην αεροβια γυμναστικη.

Για ξυλικι παιζει το gym του Βασιλη του "γερμανου" ο οποιος ειναι και γραματεας της ενωσης ξυλεμπορων (kickbox)

Aν θες hardcore ξυλικι ακα μαϊ ταϊ παιζει κοντα στο Xtreme stores (βουλιαγμνενης-ειναι το μαγαζι με τα συμπληρωματα).

Μαλλον θα προτιμησω αεροβιες ασκησεις για αρχη σε συνδυασμο με κανα gym για κανα ποδηλατακι/χαλαρη γυμανστικη. Ισως να ψαχτω και για κολυμπι αν και δυσκολο λογω δουλειας.

Το θεμα τωρα ειναι να βρω ενα σωστο ανθρωπο για το προγραμμα διατροφης γιατι απο οτι εχω καταλαβει κυκλοφορουν πολλοι κομπογιαννιτες.

Και παλι ευχαριστω για τις info zarras κατατοπιστικοτατος!

@ Zarras, που ειναι το Mai-tai θεμα ??? Μενω κοντα εκει !

@ ison Μιας και εχω δοκιμασει 1.000.000 διετες κ εχω παει σε πανω απο 15 διαιτολογους, ο πιο σοβαρος για μενα ηταν ο Γρηγορακης (ναι, αυτος που ειναι στον πρωινο καφε στον ΑΝΤ1). Σοβαροτατος και οντας πιο νεος, ειναι φιλικος και τον εμπιστευεσαι ευκολα !

ειναι πισω απο το xtreme stores στην βουλιαγμενης περιοχη μετς (αρχη βουλιαγμενης στυλες ολυμπιου διος). Περιπου 2 πολυκατοικιες πισω.

Αμα πας και σε ρωτησει "ποιος σε εστειλε εδω" (λολ) μη ψαρωσεις, παντα το ρωταει. Και προς θεου οταν μπεις μεσα μη πατησεις τι μοκετα με τα παπουτσια, σκαλωνει ασχημα ο τυπος. χαχαχαχα.

περα απο την πλακα, στο συγκεκριμενο κανουν πολυ σοβαρη δουλεια,

και δεν ειναι καθολου gay-friendly μαγαζι. Το γουσταρουν τρελλα το θεμα.

Εγω θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις το πρόγραμμα κάποιου διατροφολόγου, αλλα αφού πρώτα έχεις κάνει μια εξέταση DNA που σου βγάζει αναλυτικά ποιές τροφές σε αδυνατίζουν και ποιες κατακρατούνται απο τον οργανισμό σου... Την έκανε πρόσφατα φίλος, και του έβγαλε οτι το μηλο του κάνει μεγάλη ζημιά στον μεταβολισμό του... Ετσι θα είσαι σίγουρος οτι τρώς αυτο που πρέπει να τρώς και χωρίς να στερηθείς πολλα πράγματα. Πχ η φέτα κατα γενικήν ομολογίαν θέλει προσοχή και μέτρο, αλλα εσένα μπορεί να μην σε πειράζει.

Απο προσωπικής άποψης τωρα, ειχα ακολουθήσει ενα πρόγραμμα μιας διατροφολόγου για ένα μηνα, και έχασα ~11 κιλά. ΔΕΝ πείνασα, απλα έπρεπε να προσαρμοστώ στην καινούρια διατροφή. Γεύματα πρωι-μεσημερι-απογευμα-βραδυ και χωρις να στερηθώ τιποτα. Απο σουβλάκια, μεχρι και πίτσα. Αλλα με μέτρο, και πάντοτεμε σωστό συνδυασμό.

Καλη επιτυχία οτι και αν κάνεις, μην το βάλεις κατω ακομα και αν σου φανει δυσκολο/περιεργο στην αρχη. Θα συνηθίσεις.

Εγω θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις το πρόγραμμα κάποιου διατροφολόγου, αλλα αφού πρώτα έχεις κάνει μια εξέταση DNA που σου βγάζει αναλυτικά ποιές τροφές σε αδυνατίζουν και ποιες κατακρατούνται απο τον οργανισμό σου... Την έκανε πρόσφατα φίλος, και του έβγαλε οτι το μηλο του κάνει μεγάλη ζημιά στον μεταβολισμό του... Ετσι θα είσαι σίγουρος οτι τρώς αυτο που πρέπει να τρώς και χωρίς να στερηθείς πολλα πράγματα. Πχ η φέτα κατα γενικήν ομολογίαν θέλει προσοχή και μέτρο, αλλα εσένα μπορεί να μην σε πειράζει.

Απο προσωπικής άποψης τωρα, ειχα ακολουθήσει ενα πρόγραμμα μιας διατροφολόγου για ένα μηνα, και έχασα ~11 κιλά. ΔΕΝ πείνασα, απλα έπρεπε να προσαρμοστώ στην καινούρια διατροφή. Γεύματα πρωι-μεσημερι-απογευμα-βραδυ και χωρις να στερηθώ τιποτα. Απο σουβλάκια, μεχρι και πίτσα. Αλλα με μέτρο, και πάντοτεμε σωστό συνδυασμό.

Καλη επιτυχία οτι και αν κάνεις, μην το βάλεις κατω ακομα και αν σου φανει δυσκολο/περιεργο στην αρχη. Θα συνηθίσεις.

Dna??

Εσυ το ιδιο εκανες με την διατοφολογο που λες? Γιατι τα 11 κιλα σε ενα μηνα (με το συμπαθειο) δεν μου φαινεται σαν σωστο χασιμο βαρους. Υπερβολικα μεγαλο νουμερο φανταζει.

Παντως αυτο με το dna ακουγεται ενδιαφερον αν δεν ειναι τπτ αρπακολισμος.

Και μιας και συζηταμε ....οταν πας σε διατροφολογο κανεις μια επισκεψη ή σε "προσεχει" με συνεχεις επισκεψεις? Διοτι λογικα οσο χανεις κιλα αλλαζει και το ποσο/τι τρως..

Επισης απο τιμουλες τι παιζει ...

@Dinopoulos εχεις στοιχεια επικοινωνιας με τον εν λογω? Και ποσο παει το μαλλι ? Μην πληρωνουμε την δημοσιοτητα :p

Εγω δεν είχα κάνει το DNA, αλλα με ενδιαφέρει και μάλλον θα παω να το κανω.

Εχε υπ'οψην σου οτι στην αρχή θα χάνεις εύκολα κιλά.. Μετα αρχιζει το δυσκολο για καθε κιλο που θα χανεις. Εγω στον μηνα σταμάτησα και όσο ευκολα τα έχασα, τα ξαναπήρα (σχεδόν ολα).

Η δική μου διατροφολόγος ερχόταν στον χώρο μου (μην παει αλλου το μυαλο σας...) καθε εβδομάδα με διαφορετικό πρόγραμμα συμφωνα με την εξέλιξη του βάρους, με μέτραγε και σημείωνε την πορεία... (Αλλες φορές πρόσθετε φαγητά, αλλες αφαιρούσε)

Εμενα μου έπαιρνε 18 ευρώ την εβδομάδα.

To θεμα δεν ειναι να χασεις κιλα αλλα κιλα λιπους. η αναλογια μυικης μαζας με λιπος σε κανει να φαινεσαι καλα ή οχι.

ΤΟ λιπος χανεται με ρυθμο μισο κιλο ανα βδομαδα ακολουθοντας πιστα πολυ καλη διατροφη, αναεροβια ΚΑΙ αεροβια ασκηση και με καλο υπνο. Ο καλος και επαρκης υπνος ειναι επισης πολυ σημαντικος γιατι αν δεν κοιμασαι αρκετα εχεις πιο χαμηλα επιπεδα τεστοστερονης αρα και μεγαλυτερη ταση για αποθηκευση λιπους.

Τα 11 κιλα σε ενα μηνα ειναι τελειως υπερβολικα ... το σωμα σας χρειαζεται περιπου 69 θερμιδες για να διατηρησει ενα κιλο μυικης μαζας και μολις 9 για να διατηρησει ενα κιλο λιπους. Οποτε εσεις αν δεν το ταιζετε με επαρκη ποσοτητα αμινοξεων (τροφες πλουσιες σε πρωτεινη δηλαδη) θα κοιταξει να αποβαλει την μυικη μαζα γιατι χρειαζετε περισσοτερες θερμιδες για να την διατηρησει.

Το DNA test ειναι λιγο μουφεξ μιας και το εχω ψαξει ... εκει μπορει να δει κανεις αλλα πραγματα για αλλους λογους (αλλεργιες πχ) Αν καποιος δηλαδη μεταβολιζει τα μακαρονια 80% και ενας αλλος τα μεταβολιζει 82% (γιατι τετοιες αποκλισεις παιζουν και πολυ λεω) δεν εχει και μεγαλο νοημα

Επισης τα βαρη αυξανουν τον μεταβολισμο πολυ περισσοτερο απο οποιαδηποτε αεροβια σκηση ... αρα μπορειτε να τρωτε περισσοτερες ποσοτητες (καλου) φαγητου χωρις να παχαινετε

Θα μπορουσα να μιλαω ολη μερα για διατροφες, τι πρεπει να τρωει κανεις και τι ωρα. Ειναι τοσα πολλα ...

το θέμα είναι ρε παίδες, άντε και κάνουμε διατροφή.Που θα βρίσκουμε το φαι να το φάμε;Θα μαγειρεύουμε φασολάκια, αγκινάρες και παπουτσάκια; Για μένα εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα....Για αυτό και τα δελιβερι μου χουν άγαλμα....

Ναι ρε συ γιατί να μην μαγειρεύεις? Και εγώ έτσι έκανα αλλά δεν λέει το έκοψα και είμαι καλύτερα

μα δεν ξέρω να μαγειρεύω τέτοια φαγητά..πατάτες αυγά μπιφτέκια τοστ μακαρονια μόνο :hehe: ..Πάντως όλοι απ ότι βλέπω καλοφαγάδες είμαστε χαχα, 100+ κιλα....έτσι :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.