Jump to content

LOL....θα σπάσω τα 100K στο 3dmark2001?....

f117

Θα σπάσω τα 100k στο 3Dmark2001 με 8400 και 8800gts?  

63 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Excuse me, αλλά εγώ δεν βλέπω να κατάφερες αυτό που μας είπες. Που'ναι τα 100k, εγώ 90μισό βλέπω... :(

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Αν δεις, το πρώτο ποστ έχει αλλάξει. Πριν έγραφε 90k, και τώρα που τα πέρασε, έβαλε 100k ;)

Νικ'λάκη, με το καλό να φτάσεις και τα 20 :p :P (α, και εγώ ήμουν ο πρώτος που ψήφισε ότι θα το περάσεις το 90άρι, παρ'ότι σε είπα νουμπάκο :p)

:o :O :o :O :o αχμ......με άλλη cpu τά έχω.... pffff.... άμα πάω pc στου μόρτη τα έχω πφΦΦΦφΦΦφφ 110κ ε? :p ROLF

ps An7..... πιστεύεις οτι θα τρέχει 3d η cpu μ στα 5400+? λολ

Excuse me, αλλά εγώ δεν βλέπω να κατάφερες αυτό που μας είπες. Που'ναι τα 100k, εγώ 90μισό βλέπω... :(

Κάποιος mod τα άλλαξε... Χμμμ:spell:

Συγχαρητιρια F117 !! :D

__

Ψηφισα οτι δεν θα τα καταφερεις και πιστευω οτι εκανες κατι υπουλο..

Νομιζω με καποιο ξορκι εδεσες το PC γι'αυτο και το γελιο του δρακουμελ στο τελος !

Οποτε δεν σου αξιζει ουτε μισο μπραβο! Σατανιστη! :hehe::hehe:

μπραβο σου πολυ καλη προσπαθεια!!!!

βαλε παραφλου και απιονισμενο νερο σε μια λεκανη και πετα μεσα 2-3 κυβους παγο σαν αυτους που ειχες στο βιντεακι...

αλλα προσεχε λιγο την μονωση γιατι ετσι χαλασα εναν Χ6800:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.