spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2008 Τρεχει αυτο το exe απο πισω γενικοτερα.. Απο οτι εψαξα εχει σχεση με τα usb sticks κτλ.. Kι οντως αντιμετωπισα καποια προβλημτα με usb sticks (σε αλλα pc δε δουλευαν, γενικα διαφορα περιεργα προβληματακια..). Εχει κανεις καμια ιδεα πως το ξεφορτωνομαι?
NoDsl Μάρτιος 30, 2008 #2 Μάρτιος 30, 2008 lol. παλεύω να το ξεφορτωθώ απο δίκτυο εδώ και καιρό.Είναι ενα μλκισμενο exe που και καλά απενεργοποιεί το autorun στα στικάκια για να μας προστατευσει απο πιο σοβαρους ιους. Μερικά antivirus δεν το βλέπουν καν για virus.AVG-mcafee που έχω δοκιμάσει το σβήνουν κανονικά. αλλιώς ενεργοποίησε την προβολή κρυφών αρχείων και σβήσε knight.exe και κάτι dll που δημιουργεί. Γενικά ότι είναι hiden στο στικάκι(προσοχή μην είναι U3 το στικάκι και τα σβήσεις όλα).Επιπλέον αυτό το ρημάδι πάει και κάνει αντίγραφα στο λειτουργικό με όνομα ίδιο με του φακέλου που είναι. Εκτός απο το φακελο των windows που έχει κανονικό όνομα knight.exe. Γενικά scan με antivirus.
SHOG Μάρτιος 30, 2008 #3 Μάρτιος 30, 2008 AVG-mcafee που έχω δοκιμάσει το σβήνουν κανονικά.Όντως το σβήνουν...κ εγώ τ ξεφορτώθηκα με το AVG
spH3RiCal Μάρτιος 30, 2008 Author #4 Μάρτιος 30, 2008 Thnx παιδια.. Τελικα κατεβασα το AVG και απο οτι φαινεται μαλλον εφυγε..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.