thodoris Μάρτιος 3, 2009 #101 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2009 Γιατι ομως να το κανει μονο στα 64χ και οχι στα 32??? μπορεις να δοκιμασεις και csx diablo 2000Mhz dual channel με timings 8-7-6-19 1t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
themis_primera Μάρτιος 3, 2009 #102 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2009 μπορεις να δοκιμασεις και csx diablo 2000Mhz dual channel με timings 8-7-6-19 1t.Κατσε καστε τα μπερδεψα ολα τωρα!!!!Δεν ειμαι και τοσο σχετικος αλλα το κατεχω καπως!!!Λιγο πιο αναλυτικα μπορεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris Μάρτιος 3, 2009 #103 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2009 Κατσε καστε τα μπερδεψα ολα τωρα!!!!Δεν ειμαι και τοσο σχετικος αλλα το κατεχω καπως!!!Λιγο πιο αναλυτικα μπορεις??? αν θες μπορεις να μου πεις τι σε προβλιματιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
themis_primera Μάρτιος 3, 2009 #104 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2009 αν θες μπορεις να μου πεις τι σε προβλιματιζει?Δεν ξερω τι ειναι αυτα που μου γραφεις!!!!εχεις msn???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris Μάρτιος 3, 2009 #105 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2009 Δεν ξερω τι ειναι αυτα που μου γραφεις!!!!εχεις msn???? σορρυ.δεν ασχολουμε με μσν.:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
themis_primera Μάρτιος 3, 2009 #106 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2009 Κατι αλο που θα μπορουσες να μου εξιγησεις πιο αναλυτικα και πιο αμεσα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
themis_primera Μάρτιος 5, 2009 #107 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Κανένας παιδια???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Μάρτιος 5, 2009 #108 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Αυτά τα προβλήματα που γράφεις ίσως είναι απο κακή εγκατάσταση των vista.Προσπάθησε ενα clear install των vista με σωστό CD.(οχι κατεβασμένα απο τον karamitrosz.com;p)Ti mouse έχεις ?Tι σύστημα ? cpu gpu psu ddr...Μπλέ οθόνη είχα μόνο και μόνο όταν είχα λάθος μνήμες.. έβαλα cosrair και τέλος εδώ και πολύ πολυ καιρό.Μην κάνεις flash το bios αν δεν έχεις προβλήματα που θα δείνει λύση το επόμενο bios. .τα τελαυταία bios μόνο διορθώνουν προβλήματα συμβατότητας με κάποιες μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
themis_primera Μάρτιος 5, 2009 #109 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Αυτά τα προβλήματα που γράφεις ίσως είναι απο κακή εγκατάσταση των vista.Προσπάθησε ενα clear install των vista με σωστό CD.(οχι κατεβασμένα απο τον karamitrosz.com;p)Ti mouse έχεις ?Tι σύστημα ? cpu gpu psu ddr...Μπλέ οθόνη είχα μόνο και μόνο όταν είχα λάθος μνήμες.. έβαλα cosrair και τέλος εδώ και πολύ πολυ καιρό.Μην κάνεις flash το bios αν δεν έχεις προβλήματα που θα δείνει λύση το επόμενο bios. .τα τελαυταία bios μόνο διορθώνουν προβλήματα συμβατότητας με κάποιες μνήμες.Δεν εχω μπλε οθονες τωρα απλα που και που κολλαει το ποντικι και ο ηχος παντα εχει παρασιτα!!!!Πως το κανω αυτο το clear me ena alo cd???ξανα format θελει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Μάρτιος 5, 2009 #110 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Drivers για την κάρτα ήχου έχεις βάλει αυτούς απο το CD ή κατέβασες απο την Asus? και στους 2 δεν έχω κάποιο πρόβλημα ήχου αλλά είχα παράσιτα όταν είχα headsets με ενσωματωμένο chipακι.Δεν σου είπα να ξανα-κάνεις format αν δεν χρειάζεται, αυτό θα το δείς εσύ.Απλά κάτι τέτοια κολλήματα είναι απο κακή εγκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
themis_primera Μάρτιος 5, 2009 #111 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Drivers για την κάρτα ήχου έχεις βάλει αυτούς απο το CD ή κατέβασες απο την Asus? και στους 2 δεν έχω κάποιο πρόβλημα ήχου αλλά είχα παράσιτα όταν είχα headsets με ενσωματωμένο chipακι.Δεν σου είπα να ξανα-κάνεις format αν δεν χρειάζεται, αυτό θα το δείς εσύ.Απλά κάτι τέτοια κολλήματα είναι απο κακή εγκατάσταση.To cd το εχω χασει και εβαλα απο την asus αλλα τους εσβυσα και εβαλα απο το cd που μου εστειλε ενας φιλος απο εδω που τον γνωρισα την σελιδα του thelab Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris Μάρτιος 5, 2009 #112 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 To cd το εχω χασει και εβαλα απο την asus αλλα τους εσβυσα και εβαλα απο το cd που μου εστειλε ενας φιλος απο εδω που τον γνωρισα την σελιδα του thelabεδω θα κανω μια παραθεση αν μου επιτρεπετε.οταν εννοεις εσβησες εννοεις το εκανες αφαιρεση απο την προσθαφαιρεση προγραμματων η απο το φακελο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
themis_primera Μάρτιος 5, 2009 #113 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 εδω θα κανω μια παραθεση αν μου επιτρεπετε.οταν εννοεις εσβησες εννοεις το εκανες αφαιρεση απο την προσθαφαιρεση προγραμματων η απο το φακελο?Προσθαφαιρεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris Μάρτιος 5, 2009 #114 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Προσθαφαιρεση ok.σωστος.μην με παρεξηγεις που ρωτησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
themis_primera Μάρτιος 5, 2009 #115 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 ok.σωστος.μην με παρεξηγεις που ρωτησα. Και πολυ καλα εκανες την βοηθεια σας θελω και προσπαθω να σας εξιγησω τι εχω κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjole7 Μάρτιος 5, 2009 #116 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 φιλε Themi μπορεις να μας δωσεις με λεπτομερειες απο τι απαρτιζετε ο υπολογιστης σου?Αυτα τα χρατς χρουτς μου θυμιζουν τα δικα μου προβληματα με την συγκεκριμενη μητρικη κ την Χ-FI μου με 4 γιγα μνημη πανω απο τα 1600!Φορας nvidia καρτα γραφικων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
themis_primera Μάρτιος 6, 2009 #117 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 φιλε Themi μπορεις να μας δωσεις με λεπτομερειες απο τι απαρτιζετε ο υπολογιστης σου?Αυτα τα χρατς χρουτς μου θυμιζουν τα δικα μου προβληματα με την συγκεκριμενη μητρικη κ την Χ-FI μου με 4 γιγα μνημη πανω απο τα 1600!Φορας nvidia καρτα γραφικων?Ειναι η 260 της nvidia νομιζωΟ επεξεργαστης 9550Οι μνημες crosair 2χ2Καρτα ηχου αυτη που ειχε η μητρικηΤροφοδοτικο καπως couler 850αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Μάρτιος 6, 2009 #118 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 μπορεις να δοκιμασεις και csx diablo 2000Mhz dual channel με timings 8-7-6-19 1t.Για πιο kit μιλας, το 2x2 ή 2x1 GHz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Μάρτιος 6, 2009 #119 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 φιλε Themi μπορεις να μας δωσεις με λεπτομερειες απο τι απαρτιζετε ο υπολογιστης σου?Αυτα τα χρατς χρουτς μου θυμιζουν τα δικα μου προβληματα με την συγκεκριμενη μητρικη κ την Χ-FI μου με 4 γιγα μνημη πανω απο τα 1600!Φορας nvidia καρτα γραφικων?Είχες πρόβλημα με την κάρτα ήχου ?Τι άλλαξες ?Ερώτηση...Κρασάρει σε εσάς τα βιντεο πχ σε fast forward ? διάβασα στο vip.asus οτι είναι πρόβλημα την μητρικής, και το έχω και εγώ, αλλα απλά το άφησα έτσι...και με κανένα bios update δεν αλλαξε η κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
themis_primera Μάρτιος 6, 2009 #120 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 Για πιο kit μιλας, το 2x2 ή 2x1 GHz?Μα το λεω 2x2 G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.