Jump to content

Asus Striker II Extreme (790i, DDR3)

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Τελικα παιδια οι νεεοι driver για το bios μπηκαν αλλα καμια διαφορα δεν ειδα!!!!

Διαβασα σε ενα αγγλικο forum οτι αν δεν βαλουμε τους drivers sata αυτες οι μπλε οθονες δεν θα ξανα βγουν!!!!

Εκανα λοιπον format και δεν περασα αυτους τους driver και ο υπολογιστης δεν πεταξε ξανα μπλε οθονη!!!!

Ολα οκ

Ευχαριστω πολυ παντως!!!!

• 1 month later...

Καινούριο πρόβλημα!!

Να τελειώσω ομως με αυτό!!!

Αν δεν βάλεις τους drivers sata δεν πετάει μπλέ οθόνες (καλό ε?).....

Τωρα: Εχω βάλει τα vista x64 και το ποντικι μου κολάει όπου αυτο προέρχετε απότι καταλαβα όταν ο ήχος απο τα ηχεία κανει κάποιον θόρυβο!!!

Οταν δεν ακούγετε αυτό απο τα ηχεία που παιζουν ειναι και το ποντίκι μια χαρα!!!!

Και εχω χασει και το cd της motherboard

Βαζω τους drivers απο την asus αλλα νομιζω οτι κανω κατι λαθος και δεν μπαινουν ολα.

Μηπως μπορει κάποιος να μου αντιγραψει το cd????

Μηπως φταιει κατι τετοιο τι να πω???

Πές μου ποιους drivers θέλεις και δώσε μου ένα email να στους στείλω σε rapidshare αργά το βράδυ.

edit.

Αν θες αύριο κατά τις 11 το πρωί θα είμαι στην έκθεση, οπότε μπορώ να κάνω μια φρέσκια κοπιά.

DVD είναι 2,6 γιγα δεν είναι και εύκολο να τα ανεβάσω με 383 kb upload.

Οι drivers είναι 387 μβ οπότε θα τους έχω έτοιμους.

Πές μου ποιους drivers θέλεις και δώσε μου ένα email να στους στείλω σε rapidshare αργά το βράδυ.

edit.

Αν θες αύριο κατά τις 11 το πρωί θα είμαι στην έκθεση, οπότε μπορώ να κάνω μια φρέσκια κοπιά.

DVD είναι 2,6 γιγα δεν είναι και εύκολο να τα ανεβάσω με 383 kb upload.

Οι drivers είναι 387 μβ οπότε θα τους έχω έτοιμους.

ξερεις που μπορω να βρω bios καινουριο για την asus striker ii extreme?εχω το 1104.εχει βγει στις 18/9/2008.εχει βγει κατι πιο προσφατο?ευχαριστω

Αυτές οι μνήμες http://www.thelab.gr/showpost.php?p=889281&postcount=1

είναι αποκλειστικά για την συγκεκριμένη μητρική (790ι) και σάυτή την τιμή....άστο

:magic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.