Jump to content

Asus Striker II Extreme (790i, DDR3)

LevelOne

Recommended Posts

Eγω το προβλημα που εχω με την δικια μου εινια οτι εαν βαλω τα 4 γιγα μου πανω απο 1600 κανει τρελα η καρτα ηχου!

Με 2 γιγα κ στα 2000 να τις πεζω κανενα προβλημα!Ειχα τρελαθει σε ενα σημειο γιατι ενω το συστημα ειταν stable μου εκανε τρελα ο ηχος,μεχρι που μια μερα εβαλα τις asus την καρτα η χου κ το διαπιστωσα!X-fi οτι να ναι!

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply
Eγω το προβλημα που εχω με την δικια μου εινια οτι εαν βαλω τα 4 γιγα μου πανω απο 1600 κανει τρελα η καρτα ηχου!

Με 2 γιγα κ στα 2000 να τις πεζω κανενα προβλημα!Ειχα τρελαθει σε ενα σημειο γιατι ενω το συστημα ειταν stable μου εκανε τρελα ο ηχος,μεχρι που μια μερα εβαλα τις asus την καρτα η χου κ το διαπιστωσα!X-fi οτι να ναι!

Τι πρωτείνεις να κάνω???

Τελικα παιδια οι νεεοι driver για το bios μπηκαν αλλα καμια διαφορα δεν ειδα!!!!

Διαβασα σε ενα αγγλικο forum οτι αν δεν βαλουμε τους drivers sata αυτες οι μπλε οθονες δεν θα ξανα βγουν!!!!

Εκανα λοιπον format και δεν περασα αυτους τους driver και ο υπολογιστης δεν πεταξε ξανα μπλε οθονη!!!!

Ολα οκ

Ευχαριστω πολυ παντως!!!!

Ειμαι καινουργιος στο FORUM.Δυστυχώς αντιμετωπίζω και εγω χοντρό πρόβλημα με το πισι μου και μ έχει κολλίσει η ιδεα οτι έχει πρόβλημα ασυμβατότητας μνήμης και μητρικής. Συνήθως όταν παίζω ενα game (πχ warcraft 3) σε τυχαίες στιγμές,θα τύχει να μου παγώσει η οθόνη. Τίποτα δεν ανταποκρίνεται με αποτέλεσμα να πρέπει να πατησω reset. Πολλοί μου λένε οτι φταίνε τα vista64,άλλοι μου λένε για τις μνήμες. Εχω κάνει update τα bios εχω κάνει και

memtest αλλά τίποτα.Κάθε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη.

(asus striker 2 extreme,ENGTX280, CORSAIR XMS3 DHX DDR3 PC3-12800 2X2GB)

Φιλε μου εχω και γω το ιδιο προβλημα με σενα και με τις ιδιες μνημες επισης-Corsair 4GB DDR3-1600 Ram Kit (2 x 2GB, PC3 12800, 9-9-9-24, TW3X4G1600C9DHX) σωστα? Λοιπον ψαχνω αρκετα αυτες τις ημερες και συνεχως παρατηρω ποσο περιεργο ειναι το 790i ulrta chip. Εχω το προβλημα σε μια xfx 790i ultra sli με τις μνημες. Με τις παραπανω μνημες μου δουλευει μονο σε single channel οχι σε dual παροτι δοκιμασα τα παντα οπως manual timings,volt και memory frequency.Επισης δοκιμασα να ξεκινησω το pc και με μια μονο μνημη και σε ολα τα slots αλλα τιποτα. Τελοσπαντων,Πιστευω πως χρειαζονται σιγουρα η μνημες να ειναι sli-redy και με epp 2.Εχω βρει αυτες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555330 αν θελεις 2G και αυτο http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc3_14400_nvidia_sli_ready_edition για 4G.Πολλα λεφτα ομως για τα 4G δε νομιζω οτι αξιζει.Το μονο σιγουρο ειναι οτι το συστημα μαλλον θα δουλευει λογω συμβατοτητας μνημων και mobo.Aν εχεις καμια αλλη ιδεα πες τη μπας και βγαλουμε καμια ακρη με αυτο το θεμα γιατι με εχει κουρασει!

Για την ακρίβεια εχω αυτές εδώ>>http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554051. .

Πρέπει να πρόσθεσω βέβαια οτι μερικές φορές μου πετάει BSOD .

Eιχε τύχει να τραβηξω foto την στιγμη που μ πέταξε BSOD.Ειναι και ρίσκο ρε γαμώτο να πάρω μνήμες χωρίς να είμαι σίγουρος αν θα δουλέψουν :-/. Υπάρχει περίπτωση να με σώσει καμμια version του ΒIOS που δεν έχω δοκιμάσει?

post-11959-1416073889,7324_thumb.jpg

post-11959-1416073889,7664_thumb.jpg

post-11959-1416073889,7821_thumb.jpg

Δεν ξερω για το bios αμφιβαλω λιγακι. Το μεσημερι ενας τυπος μου εστειλε με mail απο εξωτερικο το P07 bios για τη μητρικη μου γιατι δεν μπορουσα να το βρω πουθενα, μπας και μου διορθωσει το προβλημα με το dual ch.αλλα τιποτα! Που απο οσα εχω διαβασει δουλευει καλυτερα απο ολα τα bios. Τι να πω...?? Παντως δεν θα σου πω να τα ριξεις στο bios σε καμια περιπτωση. Αν ηταν να δουλεψουν θα δουλευαν. Θελει sli-ready και epp2. Κοιτα αυτο http://www.slizone.com/object/slizone_build_mem.html και θα καταλαβεις! Ελεος μπας και πρεπει να φορεσουμε και ρουχα που γραφουν SLI-READY για να δουλεπσουν τα Κωλ.. μηχανακια????!!!!!!!!!!!!!!!! Κοιτα αν παρω καμια απο αυτες που σου εστειλα παραπανω δεν εχω προβλημα να κανουμε και καμια δοκιμη στο δικο σου PC να δουμε αν δουλευουν...!

λοιπον μαγγες τις ιδιες μνημες φοραω κ εγω κ πανε 1800-9-9-9-28 με 1,96

Τα sli ready ειναι για να μας περνουν τα λεφτα πιστεψτε με!

fi3nd τι ρευμα εχεις δωσει στις μνημες?

Εχεις κανει o/c γενικα σε καποιο κομματι του pc?

Για μενα δωσε 1,8+ στις μνημες μανουαλ κ δες!

Παιδια κολαει συνεχεια τι κανουμε???

Να βαλω παλι τα xp να τελειωνει το θεμα???

Με αυτα παει σφαιρα χωρις κανενα προβλημα.

Το μονο προβλημα ειναι οτι τα xp 64 που εχω ειναι αγγλικα.

Υπάρχουν ελληνικα??

αν ναι πειτε μου καμια διευθυνση να τα παρω!!

Ευχαριστω

Κανείς????

Αγαπητέ tjole7 έχω να δηλώσω ο΄τι οι συμβουλές σου φάνηκαν σωτήριες:dance3:.Ετσι φαίνεται τουλάχιστον,αφού εδώ και μια βδομάδα που έχω κάνει την ρύθμιση,δεν μου έχει ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα.Απο τν ημέρα που πήρα το μηχάνημα στα χέρια μου,προσπαθώ να το φτιάξω το γ******ο.Το γαμώτο είναι ότι κανείς δεν φρόντισε να μου πει προηγουμένως να κάνω την σωστή ρύθμιση. 1000thx man.

Posted via Mobile Device

• 3 months later...

Εχω την αναφερομενη καρτα.

Βαζω 32 bit windows και ειναι ολα οκ, οταν ομως βαζω 64 bit vista η windows 7 κολλαει το ποντικι και δεν μπορω να το δουλεψω.

Μπορει καποιος να με βοηθησει εχω πει το προβλημα μου εδω και παλαιοτερα

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Παιδια Καλησπερα.

Ενας φιλος εχει την εν λογω μητρικη και ενω με 32 μπιτο λειτουργικο ολα ειναι καλα δεν μπορει να στησει με τιποτα 64 μπιτο.Συνεχως μπλε οθονες.Καμια ιδεα;

Εντάξει είναι η cpu αλλά και να μην υποστήριζε δεν θα προχωρούσε η εγκατάσταση.

Ας τα κάνει όλα default απο το bios και μετά να κάνει instal τα windows.

Στο δικό μου τρέχω vista ultimate x64 χωρίς μπλε οθόνες, τις έχω πια ξεχάσει, ενω με τα 32μπιτα είχα προβλήματα.

• 4 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.