Jump to content

Asus Striker II Extreme (790i, DDR3)

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply
μπορεις να δοκιμασεις και csx diablo 2000Mhz dual channel με timings 8-7-6-19 1t.

Κατσε καστε τα μπερδεψα ολα τωρα!!!!

Δεν ειμαι και τοσο σχετικος αλλα το κατεχω καπως!!!

Λιγο πιο αναλυτικα μπορεις???

Αυτά τα προβλήματα που γράφεις ίσως είναι απο κακή εγκατάσταση των vista.Προσπάθησε ενα clear install των vista με σωστό CD.(οχι κατεβασμένα απο τον karamitrosz.com;p)

Ti mouse έχεις ?

Tι σύστημα ? cpu gpu psu ddr...

Μπλέ οθόνη είχα μόνο και μόνο όταν είχα λάθος μνήμες.. έβαλα cosrair και τέλος εδώ και πολύ πολυ καιρό.

Μην κάνεις flash το bios αν δεν έχεις προβλήματα που θα δείνει λύση το επόμενο bios. .τα τελαυταία bios μόνο διορθώνουν προβλήματα συμβατότητας με κάποιες μνήμες.

Αυτά τα προβλήματα που γράφεις ίσως είναι απο κακή εγκατάσταση των vista.Προσπάθησε ενα clear install των vista με σωστό CD.(οχι κατεβασμένα απο τον karamitrosz.com;p)

Ti mouse έχεις ?

Tι σύστημα ? cpu gpu psu ddr...

Μπλέ οθόνη είχα μόνο και μόνο όταν είχα λάθος μνήμες.. έβαλα cosrair και τέλος εδώ και πολύ πολυ καιρό.

Μην κάνεις flash το bios αν δεν έχεις προβλήματα που θα δείνει λύση το επόμενο bios. .τα τελαυταία bios μόνο διορθώνουν προβλήματα συμβατότητας με κάποιες μνήμες.

Δεν εχω μπλε οθονες τωρα απλα που και που κολλαει το ποντικι και ο ηχος παντα εχει παρασιτα!!!!

Πως το κανω αυτο το clear me ena alo cd???

ξανα format θελει???

Drivers για την κάρτα ήχου έχεις βάλει αυτούς απο το CD ή κατέβασες απο την Asus? και στους 2 δεν έχω κάποιο πρόβλημα ήχου αλλά είχα παράσιτα όταν είχα headsets με ενσωματωμένο chipακι.

Δεν σου είπα να ξανα-κάνεις format αν δεν χρειάζεται, αυτό θα το δείς εσύ.Απλά κάτι τέτοια κολλήματα είναι απο κακή εγκατάσταση.

Drivers για την κάρτα ήχου έχεις βάλει αυτούς απο το CD ή κατέβασες απο την Asus? και στους 2 δεν έχω κάποιο πρόβλημα ήχου αλλά είχα παράσιτα όταν είχα headsets με ενσωματωμένο chipακι.

Δεν σου είπα να ξανα-κάνεις format αν δεν χρειάζεται, αυτό θα το δείς εσύ.Απλά κάτι τέτοια κολλήματα είναι απο κακή εγκατάσταση.

To cd το εχω χασει και εβαλα απο την asus αλλα τους εσβυσα και εβαλα απο το cd που μου εστειλε ενας φιλος απο εδω που τον γνωρισα την σελιδα του thelab

To cd το εχω χασει και εβαλα απο την asus αλλα τους εσβυσα και εβαλα απο το cd που μου εστειλε ενας φιλος απο εδω που τον γνωρισα την σελιδα του thelab

εδω θα κανω μια παραθεση αν μου επιτρεπετε.οταν εννοεις εσβησες εννοεις το εκανες αφαιρεση απο την προσθαφαιρεση προγραμματων η απο το φακελο?

εδω θα κανω μια παραθεση αν μου επιτρεπετε.οταν εννοεις εσβησες εννοεις το εκανες αφαιρεση απο την προσθαφαιρεση προγραμματων η απο το φακελο?

Προσθαφαιρεση

φιλε Themi μπορεις να μας δωσεις με λεπτομερειες απο τι απαρτιζετε ο υπολογιστης σου?

Αυτα τα χρατς χρουτς μου θυμιζουν τα δικα μου προβληματα με την συγκεκριμενη μητρικη κ την Χ-FI μου με 4 γιγα μνημη πανω απο τα 1600!

Φορας nvidia καρτα γραφικων?

φιλε Themi μπορεις να μας δωσεις με λεπτομερειες απο τι απαρτιζετε ο υπολογιστης σου?

Αυτα τα χρατς χρουτς μου θυμιζουν τα δικα μου προβληματα με την συγκεκριμενη μητρικη κ την Χ-FI μου με 4 γιγα μνημη πανω απο τα 1600!

Ειναι η 260 της nvidia νομιζω

Ο επεξεργαστης 9550

Οι μνημες crosair 2χ2

Καρτα ηχου αυτη που ειχε η μητρικη

Τροφοδοτικο καπως couler 850

αυτα

Είχες πρόβλημα με την κάρτα ήχου ?Τι άλλαξες ?

Ερώτηση...

Κρασάρει σε εσάς τα βιντεο πχ σε fast forward ? διάβασα στο vip.asus οτι είναι πρόβλημα την μητρικής, και το έχω και εγώ, αλλα απλά το άφησα έτσι...και με κανένα bios update δεν αλλαξε η κατάσταση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.