cptkoulis Σεπτέμβριος 8, 2008 #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 Ελα λιγο στην θεση μου..Θες high end pc ..τι θα επαιρνες??:baby: Πολυ απλα,θα περιμενα λιγο καιρο ακομα να δω τι ψαρια πιανουν οι Nehalem και μετα θα αποφασιζα(βασικα αυτο ακριβως κανω :whistle2: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Σεπτέμβριος 8, 2008 #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 Όλοι αυτό κάνουμε, αλλά πιθανότατα θα είναι ακριβότερη και πιο αργή η Nehalem πλατφόρμα στα παιχνίδια, σε σχέση με το 790i, αν έχουμε δύο κάρτες γραφικών σε SLI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godaemon Σεπτέμβριος 9, 2008 #63 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 Προσωπικά στη θέση σου αν ήθελα high end pc θα χτύπαγα μια 4870x2 και μια Rampage Extreme ... !! Καμία σχέση με Striker II Extreme kai GTX απο κάθε άποψη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Σεπτέμβριος 9, 2008 #64 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 Προσ τα εκει το βλεπω...Rampage Extreme ειναι τρελα..απλα ηθελα να αποφυγω τους drivers ths ATI..αλλα μαλλον ειναι αναποφευκτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Σεπτέμβριος 10, 2008 #65 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2008 Γιατί δεν πας να δεις με τα μάτια σου κάποιον που έχει SLI να παίζει παιχνίδια? Προσωπικά στη θέση σου αν ήθελα high end pc θα χτύπαγα μια 4870x2 και μια Rampage Extreme ... !!Καμία σχέση με Striker II Extreme kai GTX απο κάθε άποψη! Ε? Καμιά σχέση λέω κι εγώ η 4870x2 με δύο GTX260 σε SLI. Για GTX280 σε SLI με μεγάλη οθόνη, η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Σεπτέμβριος 10, 2008 #66 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2008 Niksoul γιατι δεν παιρνεις απλα αλλη μια μεταχειρισμενη 8800GTX να την βαλεις πανω στην μητρικη που εχεις??? Θα δεις τρελλες επιδοσεις, μην χαλας τωρα το συστημα σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Σεπτέμβριος 10, 2008 #67 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2008 Προσωπικά στη θέση σου αν ήθελα high end pc θα χτύπαγα μια 4870x2 και μια Rampage Extreme ... !!Καμία σχέση με Striker II Extreme kai GTX απο κάθε άποψη! γιατι η SIIΕ δεν είναι high end ? τουλ για 3sli.. νομίζω η καλύτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Σεπτέμβριος 27, 2008 #68 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2008 http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-usΝεο bios για την μαμα μας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Σεπτέμβριος 28, 2008 #69 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 Version 1104. θα δοκιμαστεί σε λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjole7 Σεπτέμβριος 28, 2008 #70 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 για να δουμε τι καλουδια θα εχει κ αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Δεκέμβριος 21, 2008 #71 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2008 Μηπως ξερει κανεις το 1202 bios που μπορω να το βρω?ειναι beta και δεν υπαρχει στο site της asus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
themis_primera Ιανουάριος 9, 2009 #72 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Παιδια ειμαι νεος στο forum και εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη που τον πηρα πριν 2 βδομαδες!!!!! Εχει την καρτα που σας αναφερω στην επικεφαλιδα,γραφικών την nvidia geforce gtx 260, μνημες CORSAIR XMS3 DHX DDR3 4GB (2X2GB) PC3-12800 (1600MHZ) DUAL CHANNEL KIT , επεξεργαστη τον INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9550 2.83 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX. Μου βγαζει τα ακολουθα στην οθονη. Ανοιγει για 5 δευτερολεπτα στα στην επιφανεια εργασιας και μετα με πεταει στην μπλε οθονη!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Ιανουάριος 9, 2009 #73 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Τι drivers εχεις βαλει για την καρτα?και τι λειτουργικο?Επισης αυτο που σου λεει για 1,7 , ειναι επειδη εκανε fail στο να bootαρει , και σου βλεπει τον επεργαστη x6 multiplier.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
themis_primera Ιανουάριος 9, 2009 #74 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Εχω βαλει και τα xp 32 και τα 64.Εχω χορισμενο τον δισκο στα 2 και απο ενα λειτουργικο στον καθενα!!!!!Η μιτρικη εχει ολα τα καινουρια απο αυτην την σελιδα http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-usΚαι η γραφικων παλι απο αυτην την σελιδα τους τελευταιους!!!Το bios ομως δεν το εχω ανανεωσει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Ιανουάριος 9, 2009 #75 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Για καντο για αρχη αυτο και βαλε το 1104...Και μετα βλεπουμε..Το συστημα ειναι καινουργιο, το εφτιαξες εσυ απτην αρχη και εδω και 2 βδομαδες σου βγαζει αυτο το προβλημα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
themis_primera Ιανουάριος 9, 2009 #76 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Ναι το μηχανιμα ειναι ολοκαινουριο ειχα την ASUS STRIKER II NSE Εβγαζε τα ιδια μηνυματα οσπου που τον πηγα sto e-shop και μου αλλαξαν μητρικη!!!!Και εκαναν και τα αναλογα τεστ και ελεγαν οτι ειναι οκ.Αλλα και παλι μπλε οθονες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Ιανουάριος 9, 2009 #77 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Βαλε το νεο bios..Και πες μας μετα αν εξακολουθει να πεταει μπλε οθονες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
themis_primera Ιανουάριος 9, 2009 #78 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Πως θα το κανω αφου δεν μπαινει για πολυ στα windows????Για 5 δευτερολεπτα μπαινει και πεταει την οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjole7 Ιανουάριος 9, 2009 #79 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 οχι bios update απο windows ρε αδερφε!Θες να την παρεις στα χερια?Πολυ απλα πηγαινε σε ενα γνωστο κατεβασε απο το site τις Asus το τελευταιο Bios δλδ εδω http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-usΤο περνας σε ενα στικακι,ξεκινας το πσ,μπαινεις bios k πας στο Asus easy Flash.Αυτο ειναι ολο.Παντως για μενα βαλε τα timings για τις μνημες manual οπως κ τα ρευματα.Επισης δοκιμασε με ενα στικακι να δεις αλλαζει τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
themis_primera Ιανουάριος 9, 2009 #80 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Το αρχειο ειναι binΘα δω πως θα το κανω δεν το εχω κανει ξανα!~!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.