Jump to content

Προπαγάνδα από "εφιάλτες"

Petrossortep

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Ναι ρε συ....χαριν λογου θελοντας να δειξω οτι εγκαταλειπουμε τις επαρχιες μας...ακομα και ετσι ομως με αυτην την αναλογια λογικο ειναι να θετουν ζητημα μουσουλμανικων μειονοτητων...

@dark22 Μαλλον δεν εχεις κατι (σοβαρο) να πεις....

b109197.jpg

@giorikas, δεν είμαι εδώ για να (μετα)πεισω κανέναν. Όλοι μας την άποψη μας λέμε και κάνουμε συζήτηση. Αν νομίζεις ότι κάνω κόντρα για το ποιος ξέρει περισσότερα και ποιος είναι πιο έξυπνος, θα σε απογοητεύσω. Για το αν είσαι ανιστόρητος δεν μπορώ να σο βοηθήσω, βιβλία υπάρχουν πολλά, και εγώ ο ίδιος δεν έχω διαβάσει αρκετά για να διδάξω κανέναν.

Αυτο που λέω υποννοεί αυτό που λές: Αν είσαι ανιστόρητος, καλή η άποψη σου, αλλά συνέχισε να ψάχνεσε, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις!

@sotiris lol, καλύτερο όμως απο το "Εγώ - Ναρκωτικά - Διαζυγιο"

Νταξει ειδαμε και λινκ απο το ελληνικο mein kampf. Αντε να δουμε που θα παει η δουλεια...

Ζητω η μεγαλη ιδεα.

Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια

Θυσια-Αυταπαρνηση-Τυφλη υποταγη

...απο το λυσαρι του "δημοτικου" των SS

καλό είναι στην ζωή μας να ακούμε όλες τις απόψεις, να σκεφτόμαστε και να βγάζουμε συμπεράσματα, και έπειτα να σχηματίζουμε γνώμη....

δεν χρειάζετε να είμαστε φανατικοί κάποιας ιδέας και παρατάξεως και εκεί να κλειδώνουμε το μυαλό μας...

κάποιοι από ότι φαίνετε, δεν τους αρέσει η αλήθεια, και επειδή δεν μπορούν να την αντικρούσουν λασπολογούν... με τον χειρότερο τρόπο...

Ειναι γνωστο οτι οποιοσδηποτε εχει καταληξει να μην εχει φασιστικες αποψεις και να μην διαβαζει το agwn.eu ειναι ανθρωπος με περιορισμενες αντιληψεις που δεν εχει ακουσει αλλες αποψεις στην ζωη του και γενικα δεν σκεπτεται.

Ο φανατισμος ειναι το χαρακτηριστικο του και το κλειδωμενο μυαλο και οι παρωπιδες μερικα μονο απο τα γνωρισματα του.

Μαλιστα...

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει οι εχοντες αντιθετη αποψη απο εσενα να ειναι αυτοι που δεν σκεφτονται, δεν εχουν ακουσει αλλες αποψεις, ειναι τσακωμενοι με την "αληθεια" (την μια και μοναδικη) κλπ κλπ

Ειναι γνωστο οτι οποιοσδηποτε εχει καταληξει να μην εχει φασιστικες αποψεις και να μην διαβαζει το agwn.eu ειναι ανθρωπος με περιορισμενες αντιληψεις που δεν εχει ακουσει αλλες αποψεις στην ζωη του και γενικα δεν σκεπτεται.

Ο φανατισμος ειναι το χαρακτηριστικο του και το κλειδωμενο μυαλο και οι παρωπιδες μερικα μονο απο τα γνωρισματα του.

Μαλιστα...

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει οι εχοντες αντιθετη αποψη απο εσενα να ειναι αυτοι που δεν σκεφτονται, δεν εχουν ακουσει αλλες αποψεις, ειναι τσακωμενοι με την "αληθεια" (την μια και μοναδικη) κλπ κλπ

θα σου απαντήσω...

έχω βάλει ένα λινκ... λέει κάποια πράγματα πολύ σοβαρά για τον τόπο...

και αντί να κάτσεις και να σκεφτείς... με λες φασίστα!!!

Για ποιο λόγο, και με ποιο δικαίωμα το κάνεις αυτό? Με ξέρεις? Ξέρεις τα πιστεύω μου?

Έχουμε συζητήσει ποτέ μαζί και δεν το ξέρω?

Τι να σου πω τώρα ότι είσαι σκεπτόμενος?

Μου θυμίζετε κάποιοι εποχές χούντας, ναι χουντικά είναι αυτά που κάνετε!!!

που όποιος διάβαζε ελευθεροτυπία, τον έλεγαν κουμουνιστή και τον παρακολουθούσε η ασφάλεια!!!

και άλλοι έχουν αναφερθεί στο συγκεκριμένο απλά δεν βρήκα λινκ στο νετ!!!

Αν σου έβαζα λινκ με την Λιάνα ή την Παπαρίγα θα άλλαζε κάτι στην ουσία του κειμένου?

Δεν έχεις λοιπόν εσύ και άλλοι παρωπίδες?

Λες ότι όσοι έχουν διαφορετική άποψη με εμένα τους κατηγορώ ότι δεν είναι σκεπτόμενοι...

Εξέφρασες την αποψή σου? Ποια είναι?

Ότι οποιοσδήποτε διαβάζει κάτι άλλο από αριστερές απόψεις είναι φασίστας?

Καμάρωσε λοιπόν τους σοσιαλιστές που φακελώνουν τους ανθρώπους που δεν συμφωνούν μαζί τους ότι είναι κομουνιστές!!!

θα σου απαντήσω...

Αποκλειεται να καθησε και να σκεφτηκε και μετα να σε αποκαλεσε ετσι?

Εγω παντως καταλαβαινω γιατι στραβωσε μαζι σου ο μαυρος παραπανω....

Αποσπασμα απο το χαριτωμενο λινκ που εδωσες "Καταρρίπτεται επίσης, μια άλλη θεωρία που ισχυριζόταν ότι

οι Αρχαίοι Έλληνες, ήταν μαύροι..." http://agwn.eu/joomla/content/view/226/33/

Αποκλειεται να καθησε και να σκεφτηκε και μετα να σε αποκαλεσε ετσι?

Εγω παντως καταλαβαινω γιατι στραβωσε μαζι σου ο μαυρος παραπανω....

Αποσπασμα απο το χαριτωμενο λινκ που εδωσες "Καταρρίπτεται επίσης, μια άλλη θεωρία που ισχυριζόταν ότι

οι Αρχαίοι Έλληνες, ήταν μαύροι..." http://agwn.eu/joomla/content/view/226/33/

Διαβάζω και το περιοδικό της Λιάνας, μήπως είμαι και κομουνιστής???

Πίνω και coca cola, μήπως είμαι και φιλοαμερικανός?

Ποτέ δεν κατηγόρησα κάποιον για την εθνική του ταυτότητα, το χρώμα, ή την καταγωγή του!!!

Δεν έχω πρόβλημα με ανθρώπους αλλόθρησκους, άλλου χρώματος, ή και άλλης εθνικότητας...

Άλλωστε το έχω αποδείξει και στην ζωή μου αυτό και όσοι με γνωρίζουν προσωπικά μπορούν να το βεβαιώσουν...

Πιστεύω ότι τα παιδιά από γονείς διαφορετικών εθνικοτήτων-φυλών είναι εξυπνότερα

και γενικά έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι έχουν μεγαλύτερο IQ από το μέσο όρο...

και τα δικά μου παιδιά, αν κάποτε κάνω τέτοια θα είναι...

Βλέπετε η γυναίκα μου δεν ειναι Ελληνίδα, σας κάνει εντύπωση?

Αυτό που με νοιάζει είναι οι πράξεις!!!

Το ότι έδωσα ένα λινκ δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με οτιδήποτε έχει η συγκεκριμένη σελίδα!!!

Κάνουμε μια συζήτηση για τα προβλήματα της Ελλαδίτσας μας με τους γείτονες

και έχει καταντήσει το θέμα για το ποιες είναι οι απόψεις μου...

Είναι δυνατόν να απολογούμε για τα αυτονόητα?

Έλεος...

Είσαι, ψεύτης, συκοφάντης, και ντρέπομαι για λογαριασμό σου!!!

Διαβάζω και το περιοδικό της Λιάνας, μήπως είμαι και κομουνιστής???

Πήγαινε λοιπόν στα φιλαράκια σου να με φακελωσεις...

Ποτέ δεν κατηγόρησα κάποιον για την εθνική του ταυτότητα, το χρώμα, ή την καταγωγή του!!!

Αυτό που με νοιάζει είναι οι πράξεις!!!

Το ότι έδωσα ένα λινκ δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με οτιδήποτε έχει η συγκεκριμένη σελίδα!!!

Τι να πει κανείς... είσαι για λύπηση...

Εγω παντως σε παω πολυ ανδρειωμενε μου..Μου φτιαχνεις την μερα..ειλικρινα.

@giorikas, δεν είμαι εδώ για να (μετα)πεισω κανέναν. Όλοι μας την άποψη μας λέμε και κάνουμε συζήτηση. Αν νομίζεις ότι κάνω κόντρα για το ποιος ξέρει περισσότερα και ποιος είναι πιο έξυπνος, θα σε απογοητεύσω. Για το αν είσαι ανιστόρητος δεν μπορώ να σο βοηθήσω, βιβλία υπάρχουν πολλά, και εγώ ο ίδιος δεν έχω διαβάσει αρκετά για να διδάξω κανέναν.

Αυτο που λέω υποννοεί αυτό που λές: Αν είσαι ανιστόρητος, καλή η άποψη σου, αλλά συνέχισε να ψάχνεσε, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις!

Δεν μπορω παρα να συμφωνησω αν και ,οπως περιμενα, δεν πηρα τις απαντησεις που ζητουσα.

@sotiris lol, καλύτερο όμως απο το "Εγώ - Ναρκωτικά - Διαζυγιο"

Χμμ...δηλαδη αυτο τωρα ειναι συνεπεια της ηθικης παρακμης και απομακρυνσης απο το "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" ?

Τελικα οντως η ζωη ειναι γεματη εκπλήξεις!

εδιτ: αφαιρω το σχολιο μου για τον dark, το flame δεν οδηγει πουθενα και σιγουρα οχι σε επικοδομητικη συζητηση.( μολις που με προλαβες και εκανες quote)

Εγω παντως σε παω πολυ ανδρειωμενε μου..Μου φτιαχνεις την μερα..ειλικρινα.

Διορθώθηκε...

Αρχικά μου φάνηκε ότι με αποκάλεσες ρατσιστή...

Μετά το ξανασκέφτηκα και είδα ότι μου έθεσες ένα προβληματισμό οπότε έκανα την διόρθωση...

Ήμουν αρνητικά προκατελημένος από άλλο θέμα που είχαμε φαγωθεί...

Έκανα λάθος, το παραδέχομαι δημόσια και σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη...

Δεν μπορω παρα να συμφωνησω αν και ,οπως περιμενα, δεν πηρα τις απαντησεις που ζητουσα.

Χμμ...δηλαδη αυτο τωρα ειναι συνεπεια της ηθικης παρακμης και απομακρυνσης απο το "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" ?

Τελικα οντως η ζωη ειναι γεματη εκπλήξεις!

νταξει μπορει με την επιχειρηματολογια μπορει να μην τα καταφερνεις καλα αλλα σιγουρα διασκεδαζεις τα πνευματα με τις χαριτωμενες pics σου!

Σέβομαι τις απόψεις σου, χαίρομαι που έχουμε δημοκρατία και μπορείς να τις εκφράζεις,

και επίσης χαίρομαι που πιστεύεις σε αυτό που κάνεις, άσχετα με το αν εγώ δεν συμφωνώ μαζί σου...

Σε παρακαλώ να σεβαστείς και εμένα όπως και κάποιους άλλους που έχουν διαφορετική άποψη...

θα σου απαντήσω...

Για ποιο λόγο, και με ποιο δικαίωμα το κάνεις αυτό? Με ξέρεις? Ξέρεις τα πιστεύω μου?

Έχουμε συζητήσει ποτέ μαζί και δεν το ξέρω?

Τι να σου πω τώρα ότι είσαι σκεπτόμενος?

Μου θυμίζετε κάποιοι εποχές χούντας, ναι χουντικά είναι αυτά που κάνετε!!!

που όποιος διάβαζε ελευθεροτυπία, τον έλεγαν κουμουνιστή και τον παρακολουθούσε η ασφάλεια!!!

και άλλοι έχουν αναφερθεί στο συγκεκριμένο απλά δεν βρήκα λινκ στο νετ!!!

Αν σου έβαζα λινκ με την Λιάνα ή την Παπαρίγα θα άλλαζε κάτι στην ουσία του κειμένου?

Δεν έχεις λοιπόν εσύ και άλλοι παρωπίδες?

Λες ότι όσοι έχουν διαφορετική άποψη με εμένα τους κατηγορώ ότι δεν είναι σκεπτόμενοι...

Εξέφρασες την αποψή σου? Ποια είναι?

Ότι οποιοσδήποτε διαβάζει κάτι άλλο από αριστερές απόψεις είναι φασίστας?

Καμάρωσε λοιπόν τους σοσιαλιστές που φακελώνουν τους ανθρώπους που δεν συμφωνούν μαζί τους ότι είναι κομουνιστές!!!

Ετσι για την πλακα ας απαντησω κι εγω...

Δεν σε ειπα φασιστα... Διαβαζε τι γραφω.

Ανεφερα οτι βαζεις φασιστικα λινκ και φυσικα το οτι οι ιδεες σου ταυτιζονται με μερικες ή ολες απο τα λινκ που βαζεις απλα προϊδεαζει τον αλλον.

Αντιθετα εσυ με λες (και ενα σωρο αλλους εδω μεσα) μη σκεπτομενους ανθρωπους, χουντικους, κλπ κλπ Θα βγεις και απο πανω οτι σε "χαρακτηριζουμε"? Μαλλον εσυ μας εχεις γνωρισει ολους εδω μεσα και εχεις σχηματισει ολοκληρωμενη αποψη.

Συγνωμη που δεν εδωσα την δεουσα βαρυτητα στο λινκ σου. Την συγκεκριμενη ατακα για την ορκομωσια του προεδρα την εχεις ξαναποσταρει και δεν μου εχει κανει ιδιαιτερη εντυπωση. Μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση τα οσα γραφτηκαν παρακατω-παραπανω-δεξια και αριστερα απο το "αρθρο" που ποσταρες.

Αραγε εχεις κατσει να σκεφτεις ποτε οτι τετοια λινκς δεξια κι αριστερα απο ανθρωπους αναλογης ιδεολογιας απο Σκοπια,Τουρκια κλπ κλπ ειναι εκεινα που βρισκονται, και βγαινετε μετα και λετε "ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ/ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ και την Θρακη συμφωνα με προκλητικο δημοσιευμα στο web".

Αμα εσυ οραματιζεσαι τσαμπουκαδες με Σκοπια/τουρκια/Αμερικη, σε διαβεβαιω οτι υπαρχουν κι αλλοι σαν και σενα στην "αντιπερα οχθη" και αυτοι ειναι που εχουν φερει την κατασταση εκει που βρισκεται. Η μαγκια δεν ειναι να βγεις και να παιξεις σφαλιαρες με οποιονδηποτε σου "την βγαινει". Αυτα κανει η Αμερικη και εχει καταληξει να την βριζει ολος ο πλανητης για τους τσαμπουκαδες της.

Δεν ειμαστε στο 500 π.Χ. με τον Λεονάϊντας έντ χίζ μπρέηβ θρί χάντρεντ.

Διορθώθηκε...

Αρχικά μου φάνηκε ότι με αποκάλεσες ρατσιστή...

Μετά το ξανασκέφτηκα και είδα ότι μου έθεσες ένα προβληματισμό οπότε έκανα την διόρθωση...

Ήμουν αρνητικά προκατελημένος από άλλο θέμα που είχαμε φαγωθεί...

Έκανα λάθος, το παραδέχομαι δημόσια και σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη...

Δεν χρειαζεται,δεν παιζει παρεξηγηση ουτε κακια..Ειναι ανθρωπινο και μαλλον θεμα στασης ζωης.Οπως εσυ εξοργιζεσαι με τα ποστ μου ετσι και εγω γελαω με τα δικα σου..Κeep posting και εγω θα σε πειραζω..:coax:

Βλέπετε η γυναίκα μου δεν ειναι Ελληνίδα, σας κάνει εντύπωση?

Υ.Γ. Σωστη επιλογη η ξενη γυναικα.Ως γνωστον, οτι εχει ιχωρ, εχει και κυτταριτιδα.. :p

Ετσι για την πλακα ας απαντησω κι εγω...

Δεν σε ειπα φασιστα... Διαβαζε τι γραφω.

Ανεφερα οτι βαζεις φασιστικα λινκ και φυσικα το οτι οι ιδεες σου ταυτιζονται με μερικες ή ολες απο τα λινκ που βαζεις απλα προϊδεαζει τον αλλον.

Αντιθετα εσυ με λες (και ενα σωρο αλλους εδω μεσα) μη σκεπτομενους ανθρωπους, χουντικους, κλπ κλπ Θα βγεις και απο πανω οτι σε "χαρακτηριζουμε"? Μαλλον εσυ μας εχεις γνωρισει ολους εδω μεσα και εχεις σχηματισει ολοκληρωμενη αποψη.

Συγνωμη που δεν εδωσα την δεουσα βαρυτητα στο λινκ σου. Την συγκεκριμενη ατακα για την ορκομωσια του προεδρα την εχεις ξαναποσταρει και δεν μου εχει κανει ιδιαιτερη εντυπωση. Μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση τα οσα γραφτηκαν παρακατω-παραπανω-δεξια και αριστερα απο το "αρθρο" που ποσταρες.

Αραγε εχεις κατσει να σκεφτεις ποτε οτι τετοια λινκς δεξια κι αριστερα απο ανθρωπους αναλογης ιδεολογιας απο Σκοπια,Τουρκια κλπ κλπ ειναι εκεινα που βρισκονται, και βγαινετε μετα και λετε "ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ/ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ και την Θρακη συμφωνα με προκλητικο δημοσιευμα στο web".

Αμα εσυ οραματιζεσαι τσαμπουκαδες με Σκοπια/τουρκια/Αμερικη, σε διαβεβαιω οτι υπαρχουν κι αλλοι σαν και σενα στην "αντιπερα οχθη" και αυτοι ειναι που εχουν φερει την κατασταση εκει που βρισκεται. Η μαγκια δεν ειναι να βγεις και να παιξεις σφαλιαρες με οποιονδηποτε σου "την βγαινει". Αυτα κανει η Αμερικη και εχει καταληξει να την βριζει ολος ο πλανητης για τους τσαμπουκαδες της.

Δεν ειμαστε στο 500 π.Χ. με τον Λεονάϊντας έντ χίζ μπρέηβ θρί χάντρεντ.

Φίλε μου μόνο ένας άνθρωπος ψυχικά ασθενής οραματίζετε τον πόλεμο...

Θέλω να πιστεύω ότι δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων...

Όταν όμως χρειαστεί πιστεύω ότι οφείλω να υπερασπιστώ την πατρίδα μου...

Σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου...

Σε προσκαλώ μάλιστα το καλοκαίρι στην Κρήτη, να τα πούμε, να ανταλάξουμε απόψεις

και να πιούμε και τα κοκτέϊλ μας... :T:

Δεν χρειαζεται,δεν παιζει παρεξηγηση ουτε κακια..Ειναι ανθρωπινο και μαλλον θεμα στασης ζωης.Οπως εσυ εξοργιζεσαι με τα ποστ μου ετσι και εγω γελαω με τα δικα σου..Κeep posting και εγω θα σε πειραζω..:coax:

Υ.Γ. Σωστη επιλογη η ξενη γυναικα.Ως γνωστον οτι εχει ιχωρ εχει και κυτταριτιδα.. :p

Δεκτό το πείραγμα, και σε προσκαλώ και εσένα και όποιον άλλο θέλει να έρθει :T:

Δεκτό το πείραγμα, και σε προσκαλώ και εσένα και όποιον άλλο θέλει να έρθει :T:

Κοιτα,σε αρχαιοελληνικο συμποσιο τυπου και πολλω δεν μαλλον με τον SLN παρεα,εγω δεν ερχομαι...Ξερεις πως κατεληγαν αυτα..

Κοιτα,σε αρχαιοελληνικο συμποσιο τυπου και πολλω δεν μαλλον με τον SLN παρεα,εγω δεν ερχομαι...Ξερεις πως κατεληγαν αυτα..

:rofl::rofl::rofl: αχαχαχαχ... καλό....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.