KoMM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2008 Βγήκαν επιτέλους...Άντε να δούμε πότε θα τα δούμε κ απ τα μέρη μας...Πάντως η ΤΟΜΣΟΝ γιατί δε πουλάει τα μοντεμ χύμα δεν ξέρω....http://www.thomson.net/GlobalEnglish/Products/dsl-modems-gateways/residential_wireless/Pages/default.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Africa Μάρτιος 29, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 KoΜΜ ξες ποτε ερχονται προς τα μερη μας μαν?Ακομα να παρω ρουτερ και ελεγα μπας και αλλαξω γνωμη τελευταια στιγμη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάρτιος 29, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 Δυστυχώς όχι.Οι τιμές σε αγγλία πάντως είναι σουπερ , 60€ το ν7, λογικά το 585n θα είναι λίγο πιο πάνω, και το 587 θα είναι αρκετά, αλλά έχει της παναγιάς τα μάτια. Εγώ λέω από βδομάδα να επικοινωνήσω με τομσον αλλά είναι ότι να ναι, ένα απλό email δεν έχουν.... Το κυριότερο όμως, δεν έχω ιδέα κατα πόσο είναι καλύτερα από ν6. Υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Africa Μάρτιος 29, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 Ταχυτατος!! :clap:Εγω ειμαι για το wag200 αλλα με εψησες τωρα!Αν και μαλλον τλκ θα το παρω γιατι δεν μπορω να περιμενω πολυ ακομα,βιαζομαι..εσυ αν εχεις περιθωριο και δεν σε "τρωει" και πολυ μπορεις να περιμενεις να βγει και κανα review Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάρτιος 30, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 εγώ είμαι κομπλέ.Απλά το ρουτεράκι που χω -bautec το πιο φτηνο- συγχρονίζει στα 20800-870, απλά θέλω καλύτερο firewall-ping-qos-και συγχρονισμό που το speedtouch ή κάποιο Usr -σκεφτόμουν το 9113, αλλά 180ευρώ για ρουτερ, άντε και μελλοντικά home network πάει πάρα πολύ.Παρ ότι λένε ότι είναι πολύ καλό, 1 επίπεδο πάνω απ το 9108-. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Μάρτιος 30, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 για μάθε τι παίζει και ανέβασε οτι θα μάθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Africa Μάρτιος 30, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 εγώ είμαι κομπλέ.Απλά το ρουτεράκι που χω -bautec το πιο φτηνο- συγχρονίζει στα 20800-870, απλά θέλω καλύτερο firewall-ping-qos-και συγχρονισμό που το speedtouch ή κάποιο Usr -σκεφτόμουν το 9113, αλλά 180ευρώ για ρουτερ, άντε και μελλοντικά home network πάει πάρα πολύ.Παρ ότι λένε ότι είναι πολύ καλό, 1 επίπεδο πάνω απ το 9108-.Πανω σε αυτο θα ηθελα να ρωτησω κατι..Το φαιργουολ του ρουτερ μπορεις να το λειτουργεις μαζι με το όποιο φαιργουολ εχεις περασει στο πισι???Η υπαρχει προβλημα και θα πρεπει να λειτουργεις μονο ενα απο τα 2???Ασχετος ειμαι με ρουτερ μη βαρατε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilskin Μάρτιος 30, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Οχι δεν υπάρχει πρόβλημα στο να έχεις και hardware και software firewall ενεργοποιημένα.Στα XP είχα τη σουίτα ZoneAlarm με firewall και το firewall του 585. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάρτιος 30, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 το firewall των ρουτερ είναι νομίζω κυρίως για ports-packets-pings αλλά όπως αναφέρθηκε δε παίζει πρόβλημα και με software firewall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.