Jump to content

Καινούριος Υπολογιστής

DarkJL

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά θέλω να φτιάξω έναν υπολογιστή από πλαίσιο και θέλω την βοήθειά σας για κάποια κομμάτια. Έχω επιλέξει τα βασικά αλλά θέλω την γνώμη σας.

Case: Antec Nine Hundred Black 109Euro (Αυτό Δεν Το Αλλάζω)

Τροφοδοτικό: Etasis 850W Gaming 161Euro (Θέλω Γνώμες)

Επεξεργαστής: Δεν Έχω Αποφασίσει Ακόμα Περιμένω Και Τα καινούρια Προιόντα

Intel Core Duo 2 6850 (S775/3,00gHZ)B 220Euro

ή

Intel Core 2 Quad 9450 (s775/2, 66) Box 300Euro

CPU Cooler:

CoolerMaster Cooler Sphere 40Euro(Δεν Ξέρω Πιστεύω Είναι Καλό)

MotherBoard: Δέν Ξέρω Αυτό Ήθελα Να Μου Προτίνετε Κάτι Εσείς. Πάντως να παίρνει Intel CPU και nVidia κάρτα γραφικών. Κάπου στα 200Ευρώ μέχρι 250.

Μνήμες RAM: Εδώ δεν ξέρω ακόμα, ανάλογα με την mobo αλλά να είναι σίγουρα 2Χ1 GB. Δεν ξέρω αξίζει να πάρω DDR3? Αν είναι DDR2 να είναι περίπου στα 100Ευρώ αν είναι DDR3 κάπου στα 150-200.

Κάρτα Γραφικών: Εδώ περιμένω την 9800GTX που θα είναι περίπου 300-400Ευρώ.

Σκληροί Δίσκοι: Θα πάρω αυτούς για να βάλω στον έναν Vista και στον άλλο XP. Πιστεύω είναι καλοί. Περιμένω την γνώμη σας.

2X Seagate 320GB (7200rpm, 16 MB, SATA 2) 69e άρα 138Euro

DVD Recorder: Δύο από αυτά λέω να πάρω.

2Χ LG DVDRW + / - DL H58N Black (Bulk) 25Euro άρα 50Euro

Οθόνη: LG TFT 22'' L225WS-BF 260Euro

Πληκτρολόγιο: Logitech G11 Gaming 54Euro

Ποντίκι: Logitech G5 Laser 2007 75Euro

Ηχεία: Logitech Ηχεία G51 (5.1) 200Euro

Βασικά Θέλω Την Βοήθειά Σας Για Την Μητρική Και Τις RAM. Άν μπορείτε να μου πείτε και τα case fans. Άν έχετε κάποια διαφωνεία πέστε μου θα με βοηθήσετε πολύ.

Συνολικά να είναι πάνω κάτω 2000 Ευρώ. Αυτά βγαίνουν περίπου 2017 Ευρώ, δεν με πειράζει αν βγεί 2100 ή 2200 αλλά όχι παραπάνω. Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Από πλαίσιο πάντα. www.plaisio.gr

Πολυ ωραιο το κουτακι σου και εγω αυτο λεω να παρω :)

Τροφοδοτικο ισως αυτο PC Power & Cooling 750W Silencer Quad Cf στα 150 ευρο πολυ δυνατο

Επεξεργαστη με τπτ στη σειρα 6χχχ για τοσα λεφτα που δινεις..Ή πας σε 2πυρηνο της σειρας 8χχχ(κατα προτιμηση 8400 αλλα που να τον βρεις) ή σε quad λυση (AMD or Intel) απο 145-300 ευρα [αν κανεις o/c κοιτας σε q6600)

για CPU cooler αν πας σε 2core και ΔΕΝ κανεις overclocking δεν χρειαζεσαι κατι ιδιαιτερο και της μαμας θα την κανει τη δουλεια του αλλιως αυτή απο μενα στα 35 ευρο

για σκληρους κοιτα τους 500αρηδες seagate με 32 μβ cache στα 82 ευρο ειναι (εναν για τα 2 λειτουργικα και εναν για μπακαπ)

Εγω θα σου προτεινω να πας σε DDR2 λυση μιας και αν θες να πας σε DDR3 θα πας απο 1600 mhz και πανω ταχυτητα γεγονος που ανεβαζει πολυ την τιμη μετα

οποτε περνεις 2χ1 γβ ή 2χ2 γβ και εισαι κομπλε..(περνεις αξιοπρεπεστατες μνημες μεχρι την τιμη που εχεις ορισει)

motherboard ή περνεις μια με το νεο chipset δινοντας αρκετα παραπανω χρηματα ομως ή πας σε p35 ή x38

οσο για την οθονη τωρα οτι σου καθεται καλυτερα στο ματι,πηγαινε πλαισιο και κοιταξε τες μια μια..εγω παντως θα εβαζα κατι καλυτερο..μάτια ειναι αυτα ;)

συνολο χωρις οθονη,επεξεργαστη και μητρικη βγενει στα 1230 περιπου με λυση DDR2(και 2 500αρηδες σκληρους)

οποτε κανονιζεις ωστε να παρεις μια καλη οθονη(αν δεν πεζεις παιχνιδια κοιτας και κατι αλλο εκτος ΤΝ πανελ) και απο κει και περα να σου μεινουν λεφτα να χωρεσεισ για καλο και για κακο και ενα UPS ή τουλαχιστον εχε ενα καλο πολυμπριζο...........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.