Jump to content

πρόβλημα με speedtouch 585i

Daywalk3r

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας παιδιά, έχω το εξής πρόβλημμα εδω και σχεδόν 1 μήνα που είμαι κάτοχος του πακέτου της tellas το zisto, με τα 12mbps internet κ.ο.κ. Συνέχεια το internet είναι κάτω και αναγκαζομαι ολη την ώρα να κλείνω και να ανοιγω το router ο ιδιος για να έχω τουλάχιστον 2 ωρες internet μεχρι να ξαναπέσει, έχω παρει και 10 φορές τηλέφωνο στις βλαβες και μου έχουν πει οτι το προβλημα το έχουν λύσει, παρόλο που εγω δεν βλέπω καμία λύση, συν της αλλης η ταχυτητα μου φυσικά δεν ειναι 12 mbps αλλα 1 το πολύ 2. λέτε να φταίει το router μου ή κάτι αλλο, έχει κανεις απο σας το ίδιο πρόβλημα? i need your help guys εχω τρελα8εί και έρχεται και η διπλωματική μου σε λίγο καιρο και χρειάζομαι οπωσδήποτε net.!:TD:

Για πες μας λίγο τιμές attenuation-snr-power. Στα πόσα Mbps κλειδώνει το modem στο συγχρονισμό; Πώς μετράς την ταχύτητα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.