Jump to content

9800gtx η 8800gts

Στεφανοςς

Recommended Posts

Κοίταξε να δεις, όλοι αυτό περιμένουμε να δούμε. Δε νομίζω να έχει το εξτρά 8πινο τροφοδοσίας για αστείο, ούτε να είναι απλά μια 8800 GTS με άλλο όνομα. Σίγουρα δεν είναι όμως η "φοβερή" και "τρομερή" κάρτα, ούτε είναι "άξιος" αντικαταστάτης της 8800 GTX. Αλλά κανείς δεν ξέρει σίγουρα κρίνοντας μόνο από τα review, που μέχρι τώρα είναι κάπως αντιφατικά.

Αν δε βιάζεσαι περίμενε 10 μέρες, να δεις πως πάει και στα παιδιά στο forum.

• 3 weeks later...

Την ιδια απορία εχω και εγώ αδερφέ..

Δεν ξέρω ποιά να πάρω , αν και με βλέπω πιο πολύ για 9800GTX.

Κάνουν τα ίδια λεφτά και με έχουν βάλει σε δίλλημα μεγάλο....

Την ιδια απορία εχω και εγώ αδερφέ..

Δεν ξέρω ποιά να πάρω , αν και με βλέπω πιο πολύ για 9800GTX.

Κάνουν τα ίδια λεφτά και με έχουν βάλει σε δίλλημα μεγάλο....

9800 gtx;)

η γνωμη μου ειναι οτι στα παιχνιδια ειναι πιο καλη απο την 8800 αρα και απο μενα 9800 να παρεις σου λεω αυτο με τα παιχνιδια απο προσωπικη μου χρηση και των δυο καρτων...

για 8800gtx vs 8800gts 512mb G92 τι εχετε να πειτε? πια ειναι καλητερη?

εγω ειμαι κατοχος 8800gts 512mb G92 με Q6600 (4gb 1066 mhz) και εβγαλα 3dmark06 12616 score και μιας φιλης το pc με Q9300 and SLI 9600GT εβγαλε 11600 (2gb ram 800mhz) παιζει τοσο ρολο η μνημη η ειναι καλητερη η single card vs SLI?

Μαλλον θεμα του SLI είναι..........

Αφου η single 9600GT ειναι πολυ κοντα στην 8800gts.........

ειναι δυνατον ομως να βγαινει η single 8800gts καλητερη απο sli 9600gt??? σε fps ισως ειμουνα λιγο πιο κατο αλλα σε smr and cpu λιγο πιο πανο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.