Jump to content

Ποιο revision της Gigabyte GA-P35-DS4 είναι καλύτερο;

Φάνης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκέφτομαι να αγοράσω την παραπάνω μητρική, και ψάχνοντας είδα οτι δεν είναι ακριβώς οι ίδιες...

Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο, είναι να έχει σταθερό bios γιατί προορίζεται για o/c με έναν 8400.

Μήπως ξέρει κανείς ποια rev. παίζουν στα καταστήματα; (Πλαίσιο, e-shop κτλ.)

Επίσης εάν το γράφει πάνω στο κουτι ώστε να ξέρω τι θα πάρω πριν το πάρω;

Στο κουτι το γραφει διπλα στο barcode, θα το δεις διπλα στην ονομασια της μητρικης εκει. Αν βρεις το Barcode, ψαξε εκει και θα το δεις.

Το τελευταιο ειναι το 2.1, αποφυγε το 1,0 που εχει ασχημη ψυξη.

Απο προσωπικη εμπειρια: Ετσι και ετσι για P35-ds4. Την αγορασα προχτες αλλα ειχε το γνωστο cold boot issue ή reboot cycle που υποφερουν οι gigabyte. Αν ψαξεις στο google θα δεις περι τινος προκειται.

Την εδωσα πισω και πηρα ιδιο μοντελο, θα γραψω απο Δευτερα εντυπωσεις.

Επισης δεν με ενθουσιασανε οι επιλογες στη μητρικη για o/c. Εχει τα απολυτως βασικα, ενω και η πιο απλη Asus εχει της Παναγιας τα ματια.

Με τα λιγα που δοκιμασα παντως μπουταρε και φαινοταν ανετο στα 8*500 fsb με τον 8200, ετρεξα 2-3 ωρες prime και ηταν οκ.

Η επιλογη δικη σου, εγω θα επαιρνα, τωρα που την εχω δει και την Gigabyte, μια Asus P5K Premium.

Ναι, έτσι κι αλλιώς ανάμεσα σε αυτές τις 2 είμαι κι εγώ... Απλά την Ρ5Κ την έχει ένας φίλος μου και δεν έχω σχηματίσει και τις άριστες εντυπώσεις...(για τα λεφτά της βέβαια)

Για την P35-DS4 έχω ακούσει οτι έχει πιο σοβαρό bios από τις Asus που άλλο ρεύμα δίνεις και άλλο παίρνεις, άσχετο από το αν έχει λιγότερες επιλογές...

Αν πάρω μια από τις 2 (από Πλαίσιο), την ανοίξω, τη δουλέψω για κανα-δυο μέρες και δε μείνω ευχαριστημένος, δεν έχω δικαίωμα να την πάω πίσω και να την αλλάξω εντός 7 ημερών (ή κάπου εκεί); (Σύμφωνα με τα δικαιώματα του καταναλωτή)

Για τις μητρικες δεν νομιζω να ειναι τοσο ευκολο.

Αν την παρεις ασε την 2-3 μερες default να δουλεψει και μετα αρχισε τα κλοκια.

nicrhis πατησες control f1 στο bios?αν δεν πατησες λογικο ειναι να ειδες ελαχιστες επιλογες για overcloking.πατα και θα σου βγαλει extra ρυθμισεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.