tempo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 καλησπέρα,κάτοχος του domain μου περίπου 2 χρόνια τώρα αποφάσισα ότι είναι καιρός να δημιουργήσω και κάτι νέο. Έτσι αφού έχω κλείσει το νέο όνομα domain τώρα έχω αρχίσει την αναζήτηση web hosting. Η εταιρεία στην οποία έχω το domain μου είναι πολύ καλή άλλα θέλω να ξέρω εάν υπάρχουν ανάλογα καλύτερες εταιρείες και τις τιμές τους.Επομένως περιμένω προτάσεις και εντυπώσεις σας απο εταιρείες hosting. Παράλληλα περιμένω και pm απο κάποιες εταιρείες (αν ενδιαφέρονται).Οι απαιτήσεις που έχω είναι οι εξής:Χώρος Δίσκου: 300 MBPOP3 Email Λογαριασμοί: 10 bandwidth: 10000 MB/μήνα Mailing Lists : 1MySQL dbase: 3Στατιστικά, manager κλπ μέσω cpanelευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 30, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 2 απο τα καλητερα στιν αγορα και δεν μηλαμε για ελλινικη γιατι ειναι ελεοςhttp://www.hostmonster.com/http://www.siteground.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Μάρτιος 30, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος με την superweb.grσυνεργάζομαι ~4 χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 30, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 αριστες αποψεις υπαρχουν και για το www.lyras.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Μάρτιος 30, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Δες και αυτο: http://www.amityhost.com/Για τις απαιτησεις που εχεις σου κανει το "AmityHost Starter Plan"Παρεχει: 1000ΜΒ αποθηκευτικο χωρο 10GB μηνιαια διακινηση δεδομενων διευθυνσεις e-mail χωρις οριο Βασεις δεδομενων MySQL χωρις οριο Λογαριασμοί FTP χωρις οριο Control Panel Spam Filter Στατιστικά Υποστήριξη 24 Χ 7 Δωρεάν Setup Απεριόριστα SubdomainsΤιμη: 4,99€ / μηνα 46,99€ / χρονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 30, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 DJAlx, προσωπικά έχω συνεργαστεί τόσο με τη hostmonster όσο και με τη specom.gr. Δεν μπορώ να πω άσχημα λόγια για την specom, ούτε κάτι ιδιαίτερο για την hostmonster, πέρα από το γεγονός ότι το site εκεί κινείται πιο αργά, αλλά αυτό πιθανώς να οφείλεται στο ότι οι server βρίσκονται στην αντίπερα όχθηΕπίσης, υπάρχουν ελληνικές εταιρίες που έχουν datacenter εντός συνόρων (hyperhosting, datahost και πιθανώς και άλλες), οπότε σε περίπτωση που το κοινό σου είναι κατά βάση έλληνες, σε συμφέρει να έχεις εκεί το hosting σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 30, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 εδω μηλαμε να μη σε γδερνουνε ρε συ δες τι προσφερουν εξω σε τι τιμη και τι εδω.οσο για το αργο που λες ειναι θεμα ping αποστασης αλλα ειναι κλασοις ανοτερες υπηρεσιεςδες τα σιτε μου και πες μου αν εχουν καθιστερησηwww.csgathernetwork.comwww.csgathernetwork.com/joomlawww.uplifted-gaming.comwww.mad-crew.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.