Jump to content

Υδρόψυξη μέχρι 600Ε για το σύστημα της υπογραφής μου.

PhinokaliotisTJB

Recommended Posts

Βάλε 2 τέτοια....

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977775&product=927163

Και θα είσαι μια χαρά..

Τώρα από θέμα ανεμιστήρων...

Διαλέγεις και πέρνεις...

Η θόρυβο και απόδοση...

Η ησυχία και θερμοκρασίες....

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Εγώ σου προτείνω να πάρεις 2 gt stealth 360 και 2χαντλίες-tanks(το κόστος μαζί με 40 ε για δύο φτηνά τάνκ βγαίνει γύρω στα 660-670) και να κάνεις 2 loop που να είναι:rad1-tank1-αντλία1-cpu-vga1 και το δεύτερο loop:rad2-tank2-αντλία2-vga2-vga3-vga4.¨Ετσι πιστεύω πως θα έχεις αρκετά καλύτερες θερμοκρασίες απ'ότι εάν φτιάξεις ένα loop.Επίσης μπορείς να πάρεις ένα πιο φτηνό τάνκ για να γλιτώσεις χρήματα.

Ps.¨Εχεις σκεφτεί να πάρεις μπλόκς για τις κάρτες που να καλύπτουν μόνο πυρήνα;¨Ετσι και χρήματα θα γλυτώσεις αλλά και θα μπορείς να χρησημοποιήσεις τα μπλόκ εάν αλλάξεις κάποια στιγμή κάρτα/ες.

@Theovaz

Γιατί η αντλία πριν τα blocks και όχι πριν το ψυγείο;

Εχουν αλλάξει τα πράγματα; Διότι υποτίθεται ότι θέλουμε το πλεόν ζεστό νερό να περάσει μέσα από το ψυγείο και η αντλία παράγει θερμότητα.

Αυτό που ξέρω είναι ψυγείο->cpu και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Εγώ θα έλεγα να βάλεις 2 κυκλώματα.

Ενα για CPU και τις 2 πάνω 3870 και ένα για τις άλλες 2.

Στο πρώτα ένα τριπλό ψυγείο και στο άλλο ένα διπλό.

P.S. Δεν κάνεις ένα θεματάκι με bench του 9700 σε O/C?

λογο του μεγεθους κουτιου σου

εγω σιγουρα θα κατεφευγα σε καποια λυση εξωτερικου κουτιου

με διπλο ανεξαρτητο συστημα wc

χωριστα tanks, και fillports/drainports για ευκολο γεμισμα/αδειασμα

ασχετα με το wc, νομιζω οτι και το κουτι σου θα χρειαστει ενα αρκετα καλο airflow εσωτερικα

για την απομακρυνση της εκλυομενης απο τις 4 καρτες θερμοκρασιας

ενα αντιστοιχο project που φτιαξαμε προσφατα

με 2 κυκλωματα wc

το wc compartment εμοιαζε καπως ετσι

(2x3ple xtreme rads, 2xLaing Vario, 2xvga blocks, Cpu& Chipset blocks, 9x CM silent fans)

6.jpg

και εδεσε με το κυριως case για λογους αισθητικης με τελικο αποτελεσμα το παρακατω

13.jpg

θα συμφωνούσα και εγώ αλλά το παιδί θέλει να το μεταφέρει το pc

1) αυξάνεται το βάρος

2) αυξάνεται ο όγκος

για ψυγείο με τέτοιο budget και εξοπλισμό θα έπαιρνα 100% δύο τέτοια

http://www.thermochill.com/pa1203.php

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&product=1042777

@MADKiller7 εαν θέλεις για να μην εκτροχιάσω το νήμα να ανοίξω ένα άλλα topic στο AMD section σχετικά με το ζήτημα του κλοκαρίσν=ματος του κ10.

Τώρα σε ότι αφορά την υδρόψυξη είναι σημαντικό να μπορώ να μετακινώ το μηχάνημα με σχετική ευκολία λόγω lanparties.Σίγουρα η λύση που πρότεινε ο φίλτατος Κοπρίτης είναι άκρως εντυπωσιακή ,αλλά είναι συγχρόνως και πολύ έξω από τα νερά μου. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και κάποια άλλα ζητήματα που με ανησυχούν ,όπως η ανεπάρκεια των 521mb vram των καρτών σε πολλά παιχνίδια ιδίως με τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιώ.

Η χρήση single slot vga block είναι αναγκαία μιας και πέραν της prelude υπάρχει δορυφορικό (pci) tv/radio tuner και dual (pci-e 1x) tv/radio DVB-T tuner, οπότε τα πράγματα ζορίζουν πολύ.Έχω αρχίσει να σκέφτομαι αλλαγή κουτιού με full tower που να έχει ευκολίες για υδρόψυξη αλλίως τα βλέπω δύσκολα ρα πράγματα. Όμως υπάρχει και το ζήτημα του βάρους στη μέση.

το οτι πηρε λαθος πραγματα δεν το ιδε κανεις ε??/

αλλα ρακορ αλους σωλινες αλλα σφικτιρακια αλλα νταλον λεμε

αφου εισαι διατεθιμενος να τα σκασις στιλε ενα μυνιμα στον κοπριτη να δεις τι μπορει να σου κανει

@MADKiller7 εαν θέλεις για να μην εκτροχιάσω το νήμα να ανοίξω ένα άλλα topic στο AMD section σχετικά με το ζήτημα του κλοκαρίσν=ματος του κ10.

πολύ ωραίο σύστημα . εξωτερική λύση και απο μένα . :)

Οσον αφορά το θέμα ναι ! κάνε ενα μιας και μαλλον εισαι ο πρωτος με τετοιο συνδιασμο mobo-cpu να δουμε κανα αποτέλεσμα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.