Jump to content

Η forthnet είναι καλή?<πείτε την άποψή σας>

performer

Ποια είναι η γνώμη σας για την Forthnet;  

51 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Forthnet τηλεφωνία μόνο (χωρίς internet) στον Γέρακα/Αθήνα (ιδιόκτητο δίκτυο - ίδια πολυκατοικία) :

περίπτωση 1) Εδώ και 2 βδομάδες (συνδρομητής πάνω από 6μηνο) παίζει όποτε θέλει. Μάλλον φταίει που είναι Μάρτης και ανθίζουν τα λουλούδια. Ο ιδιοκτήτης αν Δευτέρα δεν έχει λυθεί ψάχνει "αλλού".

περίπτωση 2) Παίζει "σχεδόν καλά" γιατί πολλές φορές χτυπάει το τηλέφωνό του χωρίς να το καλούν (2-3 φορές την βδομάδα) και άλλες φορές ακούγεται λες και μιλά από τον πάτο του πηγαδιού. Ο ιδιοκτήτης ευχαριστημένος γιατί η γυναίκα του μιλά 5-6 ώρες την ημέρα (και τον αφήνει ήσυχο) χωρίς να χρεώνεται.

εγω παλι (και οχι μονο εγω) εχω γραψει για τη forthnet και μαλιστα στη θεσσαλονικη

γενικα forthnet και θεσσαλονικη...δεν πηγαινουν μαζι !

Αυτο ακριβως η Forthnet Στη Θεσααλονίκη απλά δεν υπάρχει(Αυτη λέει ότι υπάρχει αλλα στα χαρτιά μόνο)

Αναμονή ενεργοπόιηση 2play 6 μήνες όντας πελάτης της σε τηλεφωνία και internet

Μετα απο διακοπή συνεχιζει να με χρεώνει παρόλου που πέρασα σε άλλη εταιρεία

Και απο την άλλη τηλεφωνεί απο την μία να δικαιολογηθεί και απο την άλλη να με αναβαθμίσει!!!

Βασικά αυτο το θέμα και η ψηφοφορία είναι γενική. Γενική εικόνα.

Έχω όμως ένσταση στο support της. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΑΑΑΑ που λέει και το άσμα

Ενώ δλδ για παροχή internet είμαι ευχαριστημένος, απο υποστήριξη θέλω να τις δώσω μια μούντζα...

Τι να ψηφίσω..

Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Είμαι συνδρομητής 2play από το Μάιο 07 και είχα 2 διακοπές 2-3 ώρες σε internet και τηλέφωνο το πρωί. Είναι αποδεκτοί χρόνοι. Εδώ και 1,5 βδομάδα το internet δεν παίζει καλά. PPPoE δεν παίρνει IP, PPPoA δεν ανοίγει όλα τα sites που θέλω να δω. Απ' ότι μου είπαν είναι γενικότερο πρόβλημα και το εχουν και άλλοι και θα το φτιάξουν. Άντε να δούμε...

Εδώ και 1,5 βδομάδα το internet δεν παίζει καλά. PPPoE δεν παίρνει IP, PPPoA δεν ανοίγει όλα τα sites που θέλω να δω. Απ' ότι μου είπαν είναι γενικότερο πρόβλημα και το εχουν και άλλοι και θα το φτιάξουν. Άντε να δούμε...

Γίνονται συνεχώς έργα για αναβάθμιση κι γραμμών αλλά και bandwidth. Υπάρχουν ανακοινώσεις όπως αυτές:

http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=228228

http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=226750

Οταν ημουν με αρυς 1mb στη 4νετ ηταν ολα μελι!

η γραμμη πηγαινε τεζα. Το τηλεφωνικο support ητανε επισης

μια χαρα (οκ 10-15' λεπτα αναμονη το θεωρω φυσιολογικο).

Ειχε τυχει μαλιστα να εχω αφησει απληρωτη τη συνδρομη και με

ενα τηλεφωνημα εκανα ξανα ενεργοποιηση και το πληρωσα μετα απο 2 μερες.

Γενικος οσο ημουν στο προγραμμα αυτο ητανε ολα ιδανικα!!!

Το κακο αρχισε οταν αποφασισα να παω στο "ιδιοκτητο" 24αρι.....

αφου με σπαμαρανε 100 φορες να μπω εκει, στο τελος εκανα αυτην

τη καταραμενη αιτηση...Οκτωβριο. Περασανε 3 μηνες και οι τυποι δεν κανανε

απολυτος ΤΠΤ.... Επερνα 2 φορες τη βδομαδα τηλεφωνο, και καθε φορα...

μου λεγανε και κατι διαφορετικο!!!! μαλιστα ειχε τυχει να παρω 2 φορες

μετα απο μιση ωρα και να μου δωσουνε 2 εντελως διαφορετικε δικαιολογιες,

και οταν τους ειπα "ρε παιδια μπλα μπλα" αυτοματος ο πωλητης εκανε οτι

δεν καταλαβαινει. Πηγα στη καλλιθεα, ρωτησα, ετρεξα, τπτ.... ουτε καν

νοιαστηκαν, απλα μου πετουσανε τη καραμελα του οτε. Για να πω την αληθεια

δεν γνωριζω αν εφταιγε ο οτε 'η οχι. Αυτο που με ενοιαζε σα πελατη ητανε

να εχω αυτο που εχω παραγγειλει ειτε φταιει ο οτε ειτε φταιει η 4νετ ειτε φταιει το ζαμπον, δεν με ενδιαφερει.

Τελικα εφυγα πηγα οτε, ....οι ανθρωποι σε ..48ωρες με ειχανε ετοιμο.

Συγχρονισε στα 20, κατεβαζει ΠΑΝΤΑ με 20, και ναι, ΠΛΗΡΩΝΩ παγιο οτε, αλλα εχω

αυτο που ζητησα και κατεβαζει πιτα.

Σαν γνωμη για τη 4νετ, πιστευω θα ημουν αδικος αν πω οτι ητανε μαπα.

Απο την αλλη 3μηνες αναμονη και φτηνες δικαιολογιες με κανουν να σκεφτομαι αρνητικα.

Βγαζω απ' εξω αυτα που εχω διαβασει στο adsl/gr για τη 4νετ, τα οποια στο 80% ειναι παραπονα.

Ειχα παρει τη προσφορα της 1ης Ιουνιου (6 μηνες 8mbps - 60 ευρα). Η συνδεση ενεργοποιηθηκε στις 22 Αυγουστου μετα απο δικαιολογιες για απωλεια της αιτησης κλπ και αρκετα τηλεφωνα. Ευτυχως γλιτωσα ενα περιπου μηνα διακοπων.

Απο σεπτεμβρη η γραμμη εγινε 12αρα και πιο μετα 24αρα. Το ρουτερ συγχρονιζει στα 17~ και εχω δει μεχρι 1.65~ down speed (και σε torrents). Γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο τη γραμμη.

Εκτος της αργοποριας στη συνδεση μου ηρθαν και 2 λογαριασμοι πριν το περας του εξαμηνου και χρειαστηκε παλι να επικοινωνησω τηλεφωνικα για να ρυθμιστει το θεμα.

Συνεπως ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο τη γραμμη και μαλλον δυσαρεστημενος απο τις υπηρεσιες.

Εγω απο θεσσαλονικη εχω κανει αιτηση για 2play στις 12-2-08 και ακομα τιποτα.Εχω παρει ποσα τηλ αλλα μου λενε συνεχεια οτι περιμενουν απο τον οτε να τους δωσει γραμμη και οτι εχουν προβλημα με τον οτε και διαφορα τετοια.εντωμεταξυ ειχα και απο πριν και εχω δηλαδη ακομα internet με τη forthnet.Γαμω τις αναβαθμισεις μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.