Jump to content

Η forthnet είναι καλή?<πείτε την άποψή σας>

performer

Ποια είναι η γνώμη σας για την Forthnet;  

51 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος εχω μεινει απο την 4νετ. Ομως εδω και ενα μηνα η Θεσσαλονικη ολοκληρη εχει απιστευτα μεγαλο προβλημα καθως ολη η κινηση που πρεπει να περασει απο Αθηνα σερνεται. Και τοσο καιρο οχι μονο δεν εχει κανει κατι για να διορθωσει το προβλημα αλλα αρνειται και την υπαρξη του.

Έγώ παντώς δεν είχα μέχρι στιγμής καποιό πρόβλημα και μπορώ να πώ οτι ειμαι πολύ ικανοποιημένος.

Ομως εδω και ενα μηνα η Θεσσαλονικη ολοκληρη εχει απιστευτα μεγαλο προβλημα

Δηλαδή?

Εδώ όλα καλά. Μπήκε το 2play τον οκτώβρη, έμεινα χωρίς τηλέφωνο για 7 μέρες, αλλά από τότε όλα ρολόι. Δεν έπεσε ποτέ το τηλέφωνο, ούτε στις γιορτές όπως πολλοί υποστήριζαν ότι θα συμβεί, ούτε είχα οποιοδήποτε πρόβλημα. To fax λειτουργεί κανονικά. Το ίντερνετ μια χαρά. Μου έχει κάνει νομίζω μια φορά disconnect μόνο. Τίποτα άλλο. Από τάχύτητα, εδώ που είμαι (Άνω Γλυφάδα) συγχρονίζω περίπου στα 12 mbit (το ήξερα πριν βάλω τη forthnet αλλά μου αρκεί όπως και να το κάνουμε). Σε direct download με download manager πιάνω περίπου 1,2ΜΒ/sec. Στο web surfing έχω σπάνια lag. Συνήθως όλα καλά και γρήγορα. Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές.

Περιμένω απόψεις υποστηριζόμενες από επιχειρήματα, όχι fanboyσμους και τσακωμούς. Προαιρετικά σας παρακαλώ να μην αποκαλείτε τον ΟΤΕ, πΟΤΕ. Ευχαριστώ.

Edit: Για στατιστικούς λόγους, προστέθηκε και μια δημοσκόπηση.

Έγώ παντώς δεν είχα μέχρι στιγμής καποιό πρόβλημα και μπορώ να πώ οτι ειμαι πολύ ικανοποιημένος.

Δηλαδή?

Ριξε μια ματια στο adslgr και θα δεις. Εντυπωση μου κανει που δεν ειχες προβλημα. Γιατι δεν ειναι ενα κεντρο που εχει το προβλημα. Ειναι γενικο.

Ψήφισα ότι είναι καλή, διότι η ποιότητα των υπηρεσιών που μου παρέχει είναι πολύ καλή, εδώ και 3 χρόνια που την προτιμώ. Δεν είχα ποτέ αποσυνδέσεις και έχω πάντα καλές ταχύτητες για τα δεδομένα της γραμμής μου.

Μόνο μειονέκτημα η μεγάλη αναμονή στις τηλεφωνικές γραμμές του κέντρου εξυπηρέτησης, αλλά δε με απασχολεί γιατί ελάχιστες φορές χρειάστηκε να επικοινωνήσω μαζί τους.

εχω ακουσει τα χειροτερα για παραδειγμα θα ξεκινησω με προβλημα στον ηχο καθως μιλας ειναι σαν να εισαι ξαπλωμενος στο κρεβατι ο ηχος στο ακουστικο το εχω παρατηρησει σε πολλους αυτο μετα εχω ακουσει προβληματα οπως οταν εισαι στο ιντερνετ και παρεις τηλεφωνο κοβεται το ιντερνετ επισης εχω ακουσει οτι δεν παρεχεται σε ολες τις περιοχεσ η ταχυτητα που σου πλασαρουν εγω πιστευς καμια εταιρεια στην ελλαδα δεν πιανει πανω απο 16 εγω που εχω 12 πιανω 10. Αυτααααα

το σίγουρο είναι πως κανένας ISP δεν είναι τέλειος, εγώ είμαι σχετικά ευχαριστημένος από τη forthnet

Περιμένω απόψεις υποστηριζόμενες από επιχειρήματα, όχι fanboyσμους και τσακωμούς. Προαιρετικά σας παρακαλώ να μην αποκαλείτε τον ΟΤΕ, πΟΤΕ. Ευχαριστώ.

Edit: Για στατιστικούς λόγους, προστέθηκε και μια δημοσκόπηση.

show no mercy... :whip:

Ψήφισα ότι είναι καλή, διότι η ποιότητα των υπηρεσιών που μου παρέχει είναι πολύ καλή, εδώ και 3 χρόνια που την προτιμώ. Δεν είχα ποτέ αποσυνδέσεις και έχω πάντα καλές ταχύτητες για τα δεδομένα της γραμμής μου.

Μόνο μειονέκτημα η μεγάλη αναμονή στις τηλεφωνικές γραμμές του κέντρου εξυπηρέτησης, αλλά δε με απασχολεί γιατί ελάχιστες φορές χρειάστηκε να επικοινωνήσω μαζί τους.

Ακριβώς το ίδιο θα έλεγα. Εμένα κλειδώνει στα ~17 και τόσα περίπου πιάνω και στο κατέβασμα. Πρόβλημα, μόνο τις πρώτες 7 ημέρες που δεν είχα τηλέφωνο, αλλά έκτοτε όλα οκ.

εχω ακουσει τα χειροτερα για παραδειγμα θα ξεκινησω με προβλημα στον ηχο καθως μιλας ειναι σαν να εισαι ξαπλωμενος στο κρεβατι ο ηχος στο ακουστικο το εχω παρατηρησει σε πολλους αυτο μετα εχω ακουσει προβληματα οπως οταν εισαι στο ιντερνετ και παρεις τηλεφωνο κοβεται το ιντερνετ επισης εχω ακουσει οτι δεν παρεχεται σε ολες τις περιοχεσ η ταχυτητα που σου πλασαρουν εγω πιστευς καμια εταιρεια στην ελλαδα δεν πιανει πανω απο 16 εγω που εχω 12 πιανω 10. Αυτααααα

Αυτά πρώτη φορά τα ακούω για Forthnet :blink: To "έχω ακούσει" δε νομίζω ότι στέκει. Καλύτερα πες ΕΣΥ τι προβλήματα έχεις, κι άσε τον καθένα να πει τα δικά του που δε νομίζω ότι θα ειπωθεί κάτι τέτοιο από κανέναν...

wizzy calm down...

γίνεσαι το ίδιο απαράδεκτος με όσους επιτίθενται στην μαμά σου (4net)

εγώ έχω απο 31Ιουλίου 4net γενικά

1.είναι καλή σε τηλεφωνία

2.μέτρια σε net surfing

3.καλή σε net torrents

4.άθλια σε υποστήριξη τηλεφωνική και μή

5.και τρισάθλια στο λογιστηρίο της (μου χρωστάνε 91€ απο τον Ιούλιο αλλα δεν ξεχνάνε να μου υπενθυμίσουν μικρότερες δικές μου οφειλες)

μπορεί και να 'μαι η εξαίρεση...

1.πολυ αργη εξυπηρετηση 7+ μηνες να με συνδεσουν

2.με το που με ενεργοποιησαν ημουν 9 μερες χωρις σταθερο

3.με το που ηρθε το σταθερο για 1μηνα και 10 μερες δεν ειχα ιντερνετ(δεν επαιρνα ΙΠ)

4.με το που ηρθε το ιντερνετ(εδω κ 2 βδομαδες) δεν εχω εισερχομενες κλησεις(δεν μπορουν να με παρουν τηλ.,) καθε φορα που πανε να με παρουν τηλ. βγαζει σφαλμα δικτυου

5.Η ταχυτητα του ιντερνετ ειναι αθλια ανοιγει πολυ αργα σελιδες κ η μεγιστη ταχυτητα που εχω πιασει με download manager ειναι 600 και με τορεντ 400.

Συμπερασμα: Η χειροτερη εταιρια τηλεφωνιας κ ιντερνετ που εχει περασει ποτε!!!

όσο καιρό ήμουν στη φόρθνετ ήμουν ικανοποιημένος (ταχύτητες, τεχνική υποστήριξη τη μια φορά που χρειάστηκε, ενημερώσεις για πιθανές αποσυνδέσεις λόγω εργασιών κλπ)

Έφυγα λόγω εγωισμού, γτ δε δέχομαι να με περνάνε για μλκ.. για 2,5 μήνες, 2 φορές τη βδομάδα μιλούσα στο τηλέφωνο, και μου λέγανε ότι θα μπω επιτέλους στο ιδιόκτητο. Κάπου το Δεκέμβρη σε άλλο ένα τηλεφώνημα μου είπανε ότι κάπου έχει σκαλώσει και αν θέλω να την ξαναϋποβάλουμε. 20 φορές που μίλησα με κάποιον κανείς δεν το είχε δει ότι κάπου σκάλωσε;

Δηλαδή, αν δεν σου κάτσει άσχημη φάση, να σε έχουν πολύ καιρό στο περίμενε, μέχρι να φιλοτιμηθούν να σε ενεργοποιήσουν, είναι πολύ καλή εταιρία. Και με καλές τιμές. Αν έχεις το χάρισμα του γκαντέμη, μην την δοκιμάσεις καν :p

wizzy calm down...

γίνεσαι το ίδιο απαράδεκτος με όσους επιτίθενται στην μαμά σου (4net)

1. Δεν είναι "μαμά μου", ότι κι αν εννοούσες με αυτό

2. Γιατί γίνομαι απαράδεκτος? Επειδή δε δέχομαι (γενικά, κι όχι μόνο για τη Forthnet) απαντήσεις του τύπου "έχω ακούσει", "μου είπαν", "ο κόσμος λέει" ? Σε όποιον άλλο έχει αντιμετωπίσει προσωπικά πρόβλημα, είδες να απαντήσω τίποτα? Το να λέμε αοριστίες όμως και να δημιουργούμε εντυπώσεις, είναι τουλάχιστον ηλιθιότητα.

πρέπει να με πείσεις εμένα?

πρέπει να πείσεις τους άλλους?

τι φοβάσαι μη βγουν τα γίδια από το μαντρί?

γιατί πρέπει να κυνηγάς πάντα το άδικο(της 4net)?

πες την προσωπική σου γνώμη και εσύ

και άσε τα συμπεράσματα να βγάζει ο καθένας σπίτι του.

Ενεργοποιηση σε δεκα μερες στον κομβο της ερμου(θεσσαλονικη) με το που δοθηκε στο ιδιοκτητο.

Κλεινω σε λιγο ενα χρονο και εμεινα μονο μια φορα ενα 3ωρο χωρις internet.

Κατεβαζω σταθερα με 1.1-1.5 Mb/sec σε καλοseedaρισμενα torrents.

Λογαριασμοι ερχονται οποτε θυμηθουν.1-4 μηνες.

Δεν τους βρηκα ποτε στο τηλεφωνο.

Κακα εκπαιδευμενοι τεχνικοι-πωλητες-εξυπηρετιση.

Συχνα dc αλλα μαλλον τα παιζει το router.

Σε γενικες γραμμες πολυ ευχαριστημενος..

Edit Υ.Γ. Στο καινουριο σπιτι ομως που μετακομιζω δεν θα το ξανατζογαρα με την καμια..Ειμαι ο μοναδικος ευχαριστημενος πελατης που γνωριζω προσωπικα.

πρέπει να με πείσεις εμένα?

πρέπει να πείσεις τους άλλους?

τι φοβάσαι μη βγουν τα γίδια από το μαντρί?

γιατί πρέπει να κυνηγάς πάντα το άδικο(της 4net)?

πες την προσωπική σου γνώμη και εσύ

και άσε τα συμπεράσματα να βγάζει ο καθένας σπίτι του.

Δεν κατάλαβες τι έγραψα. Ξαναδιάβασε γιατί βαριέμαι να ξαναγράφω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.