Jump to content

επισκευη UPS της APC - Που?

Daytime Dreamer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδες μια βοηθεια αν ξερει καποιος

Υπηρχαν στην εταιρεια 2 UPS της APC. Συγκεκριμενα το Back-UPS RS 1500

αυτα παιζανε πανω σε PC με Active PFC τροφοδοτικο και προφανως για αυτον τον λογο παθανε βλαβη

Ξερει κανεις που μπορω να απευθυνθω για επισκευη, ποσο περιπου παει η επισκευη και αν γενικα αξιζει να τα φτιαξουμε?

Ευχαριστω για οποιες απαντησεις

τι βλάβη πάθανε?

και γιατί παίζει αυτό με το active pfc?

rs 1000 έχω και δεν είχα κανένα πρόβλημα

με ένα enermax με active pfc...

δηλαδή τώρα πρέπει να κοιτάμε και συμβατότητα μεταξύ ups-psu?

• 4 weeks later...

Τα αντικατεστησε η APC και τα καινουργια φαινεται να λειτουργουν.

ΤΟ θεμα ειναι ομως οτι σκεφτομαι να κουμπωσω πανω στο 1500 μια 47" LCD της LG και το HTPC το οποιο εχει ενα παλιο (αλλα αξιοπιστο!) herolchi 450watt το οποιο ειναι active PFC

Λετε να ξαναχαλασει παλι λογω του Active PFC του HEC?

Δεν παιζει να χαλασε ουτε να χαλασει λογο Active PFC, ολοι μας εδω μεσα τετοια PSU εχουμε κ εγω τουλαχιστον δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.

Οσο για την LCD, αν δεν χτυπαει το Overload στο ups βαλτην φυσικα :)

Εγω εχω το back ups pro 650 και τροφοδοτικο enermax infiniti 650w. Αυτο που προσεξα ειναι οτι οταν κλεινω το ρευμα και τραβαει ρευμα απο την μπαταρια το ups κλεινω τον υπολογιστη και δεν δουλευει το powerlguard που υποστηριζει το psu. Μολις κλεινει ο υπολογιστης παει το psu να δουλεψει ολους τους ανεμηστηρες για μικρο χρονικο διαστημα (λειτουργια powerguard), αλλα τελικα δεν το κανει και αναβει το κοκκινο led πισω απο το psu και ακουγοντα 2 μπιπ που συμφωνα με την enermax σημαινουν ''psu protection active''.

Μηπως υπαρχει και εδω ασυμβατοτητα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.