Daytime Dreamer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 Παιδες μια βοηθεια αν ξερει καποιοςΥπηρχαν στην εταιρεια 2 UPS της APC. Συγκεκριμενα το Back-UPS RS 1500αυτα παιζανε πανω σε PC με Active PFC τροφοδοτικο και προφανως για αυτον τον λογο παθανε βλαβηΞερει κανεις που μπορω να απευθυνθω για επισκευη, ποσο περιπου παει η επισκευη και αν γενικα αξιζει να τα φτιαξουμε?Ευχαριστω για οποιες απαντησεις
DarkSaga Μάρτιος 28, 2008 #2 Μάρτιος 28, 2008 τι βλάβη πάθανε?και γιατί παίζει αυτό με το active pfc?rs 1000 έχω και δεν είχα κανένα πρόβλημα με ένα enermax με active pfc...δηλαδή τώρα πρέπει να κοιτάμε και συμβατότητα μεταξύ ups-psu?
Daytime Dreamer Απρίλιος 24, 2008 Author #3 Απρίλιος 24, 2008 Τα αντικατεστησε η APC και τα καινουργια φαινεται να λειτουργουν.ΤΟ θεμα ειναι ομως οτι σκεφτομαι να κουμπωσω πανω στο 1500 μια 47" LCD της LG και το HTPC το οποιο εχει ενα παλιο (αλλα αξιοπιστο!) herolchi 450watt το οποιο ειναι active PFCΛετε να ξαναχαλασει παλι λογω του Active PFC του HEC?
Samael Απρίλιος 24, 2008 #5 Απρίλιος 24, 2008 Δεν παιζει να χαλασε ουτε να χαλασει λογο Active PFC, ολοι μας εδω μεσα τετοια PSU εχουμε κ εγω τουλαχιστον δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα. Οσο για την LCD, αν δεν χτυπαει το Overload στο ups βαλτην φυσικα
a4dtm Απρίλιος 25, 2008 #6 Απρίλιος 25, 2008 Εγω εχω το back ups pro 650 και τροφοδοτικο enermax infiniti 650w. Αυτο που προσεξα ειναι οτι οταν κλεινω το ρευμα και τραβαει ρευμα απο την μπαταρια το ups κλεινω τον υπολογιστη και δεν δουλευει το powerlguard που υποστηριζει το psu. Μολις κλεινει ο υπολογιστης παει το psu να δουλεψει ολους τους ανεμηστηρες για μικρο χρονικο διαστημα (λειτουργια powerguard), αλλα τελικα δεν το κανει και αναβει το κοκκινο led πισω απο το psu και ακουγοντα 2 μπιπ που συμφωνα με την enermax σημαινουν ''psu protection active''.Μηπως υπαρχει και εδω ασυμβατοτητα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.