Jump to content

HDTV help...

voudas

Recommended Posts

@Voudas

Σε καταλαβαινω απολυτα,ηταν πολυ δυσκολη αποφαση η επιλογη της TV και για μενα

Σε τηλεοπτικο προγραμμα,οτι και να δεις θα κλαις τα Ε σου(και τα ψηφιακα της ΕΡΤ)Εκτος κι αν εχω τοσο κακη ληψη...

720p και 1080p που εχω καποιες ταινιες(συμπιεσμενες) τη διαφορα [I]εγω δεν την καταλαβαινω.Πρεπει να μην ασχολουμαι με την ταινια και να ψαχνω αν pixelιαζει στο background για να καταλαβω αν ειναι 720 ή 1080(αποσταση ~3μ και 42'')

Αλλά,αφου θελεις HTPC,φανταζομαι οτι προτιμας οταν εισαι στα windows πχ,να εχεις 1920x1080 απο το 1366x768(κι εγω ετσι σκεφτηκα)

Αν ξαναγοραζα σημερα(~6 μηνες μετα) θα επαιρνα κατα πασα πιθανοτητα περισσοτερες ιντσες,Full HD και παλι.

Κι επειδη ειναι σπαζοκεφαλια να ψαχνεις την ιδανικη TV ενω συνεχεια ανακοινωνονται νεα features,παρε αυτη που πιστευεις οτι ειναι καλυτερη για σενα ΤΩΡΑ και μην ασχολεισαι αλλο.Θα τη στησεις,θα ησυχασει το κεφαλι σου,και οσο εσυ θα τη χαιρεσαι αστους να βγαζουν νεες δυνατοτητες...

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
expansys θα εμπιστευόσασταν για τέτοια αγορά? 995 με μεταφορικά μου βγαίνει η 40m87 με εταιρικό αφμ...

Θα σου απαντήσω και στην παραπάνω ερώτηση για το αν έχω δει την lg lf75. Όχι δεν την έχω δει. Απλά δεν συμπαθώ τα panel της lg-philips μόνο και μόνο λόγω άσχημης απόδοσης σε pc και λόγω του θορύβου που κάνουν όταν λειτουργούν. Έχω ευαίσθητα αυτιά. Εννοώ ότι ακούγεται ένα συνεχές ζζζζζζζζζζ όταν είναι αναμμένη η οθόνη. Το ίδιο κάνουν και οι οθόνες οι lg. Τώρα για expansys με απασχολεί το θέμα της εγγύησης. Αν πάθει κάτι ποιός το αναλαμβάνει?

λοιπόν, σήμερα πήγα μια βόλτα... κωτσόβολος μόνο αρχαιολογίες... στο media markt ρέντη είχε δίπλα παρα δίπλα τις 42fl75 και 40m86... ομολογώ πως η samsung έχει πολύ καλύτερο μαύρο και πιο καλή εικόνα στα αναλογικά. μόνο αρνητικό ένα έντονο κοντράστ που μεγένθυνε τις όποιες ατέλειες του αναλογικού αλλά ίσως ήταν απλά έμα ρύθμισης, και δεν είχε κ το χειριστήριό της να παίξω... η lg εμφάνιζε τεχνουργήματα σε κάποια σημεία, moire και ένα ελαφρύ τρεμόπαιγμα κυρίως σε ένα δικό τους κανάλι με ένα επαναλαμβανόμενο φιλμάκι από μέρη του μαγαζιού, προιόντα κλπ... στις ίδιες σκηνές η m86 ήταν άψογη... το τρεμόπαιγμα πάντως η lg το είχε παντού...

θα πείτε ωραία, αποφάσισες... ΟΜΩΣ το θέμα είναι ότι εκεί που φοβόμουν μην η γυναίκα γκρινιάξει κ πει τι γαϊδούρι είναι αυτό, τις είδε και μπάνισε κάτι 46άρες... και επειδή είναι πολλές για το χώρο μας μου ζητάει 42 κ όχι 40... αυτο θα πει μπλέξιμο...

υπάρχει αντίστοιχη 42άρα με την εικόνα κ τα specs της 40m86???

Δεν νομιζω να παρει μεζουρα να στη μετρησει...:p

Μολις μπει στο χωρο σας θα παρει τις πραγματικες διαστασεις και δεν θα φαινεται οπως στα μαγαζια, μικρουλα αναμεσα σε 46αρες και 50αρες...

Απο philips η 7962 μοιαζει καλη ..(κατω απο 1200Ε) και η 7603 η αποια μαλλον δεν εχει ερθει ακομα!

(η 50αρα lg δεν σε εψησε εε?)

Toshiba 42Z3030D?

Δεν αξίζει να ασχοληθείς εκτός και αν τη θέλεις μόνο επειδή Full HD. Έχω την αίσθηση ότι είναι λίγο πιο κάτω από την 86.

Δυστυχώς 42άρα δεν υπάρχει σε αυτά τα χρήματα με all around good performance.

Αλλά επειδή ο επιμένων νικά δες εδώ

(Ξέρω, ξέρω το σκέφτεσαι... :p)

Αλλά επειδή ο επιμένων νικά δες εδώ

(Ξέρω, ξέρω το σκέφτεσαι... :p)

Oπου να ναι 8α ρθουν οι νεες PZ80/85..

και σε 46 ιντσες ...βεβαιως βεβαιως.

(περα απο 42 και 50)

(αντε καλη μου παννυ ...ελα να σε δουμε και ειμαι στο μεταιχμιο)

Φίλε Βούδα, όπως είχα πει και πιο πάνω οι 2 ίντσες δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Αν φέρεις τον καναπέ σου 30 εκατοστά πιο κοντά θα έχεις ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Sony και Samsung δεν βγάζουν 42 ίντσες. Μόνο η philips. Philips μην πάρεις. Δεν έχουν vga βύσμα αλλά μόνο hdmi, αν συνδέσεις pc εκεί η εικόνα είναι απαράδεκτη (μπορεί στο desktop να φαίνεται εντάξει αλλά μόλις βάλεις ένα βίντεο ή παιχνίδι έχει χάλια αντίθεση σε σημείο που δεν ξεχωρίζεις σχεδόν τίποτα). Υστερούν σε αντίθεση γενικά, δηλαδή η εικόνα τους δεν είναι τόσο ζωντανή. Μόνες philips που αξίζουν πραγματικά είναι στην υψηλή κατηγορία τιμής π.χ 9900d aurea. Μείνε μακριά από toshiba και μην ξανακούσω για αυτή την panasonic plasma 42". Είναι επίσης πολύ πίσω σε εικόνα. Την έχω δει ακριβώς δίπλα στη Μ86 και στην καλύτερη τηλεόραση που υπάρχει αυτή τη στιγμή για μένα, τη sony x3500, και υστερεί πολύ από κάθε άποψη. Είμαι της γνώμης να μην το ψάξεις άλλο γιατί στο τέλος θα τρελαθείς. Πάρε τη Μ86 ή τη V3000 αφού πρώτα τις δεις να παίζουν και είσαι τέλειος.

τελικά 40m86 in da house... (in da car για την ακρίβεια...)

εντυπώσεις σε μερικές μέρες που θα μετακομίσω κ θα τη στήσω:D

Καλοτάξιδη κι από μένα. Πιστεύω έκανες τη σωστή επιλογή. Ελπίζω να μείνεις ευχαριστημένος...:happy2:

Αυτή με 1700 ευρώ λέει τίποτα : Philips Flat TV 37" 37PFL9732D/10 ???

Βασικά, η 9732 είναι αρκετά καλή κατά τη γνώμη μου. Εξηγούμαι: Σαν χαρακτηριστικά είναι σχεδόν άψογη (αν εξαιρέσεις το χαμηλό λόγο contrast που έχει DC 8000:1, και φαίνεται πασιφανώς όταν τη βλέπεις δίπλα σε άλλες με μεγαλύτερο του τύπου 15000:1). Απλά είναι πάρα πολύ ακριβή για αυτά που προσφέρει. Επίσης, ενώ όπως προαναφέρθηκε είναι πάρα πολύ καλή σε sd, dvd, hd, πάσχει στο pc. Όταν ήθελα κι εγώ να πάρω τηλεόραση(πριν 7 μήνες περίπου), είχα δοκιμάσει στην 9732 το pc στο hdmi (δεν έχει vga). Το είχα ξαναγράψει και πιο πάνω, αλλά όταν έπαιζε βίντεο ή παιχνίδι ήταν πάρα πολύ σκοτεινή σε σημείο να μην ξεχωρίζεις τίποτα, και καμμία ρύθμιση σε φωτεινότητα ή contrast δεν μπορούσε να το βελτιώσει. Μόνο μέσω software πλέον. Το ambilight όμως έιναι χλιδή...Προτιμώ πάντως την 9632 που είναι σχεδόν ίδια, με μόνη διαφορά την έλλειψη του ambilight στην πάνω πλευρά και την έλλειψη θύρας usb. Κάνει όμως 300-500 ευρώ λιγότερο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.